כלבי זאב גזעיים...

פילו

New member
כלבי זאב גזעיים...

מחפש גור זאב גזעי לאילוף שמירה והגנה. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג (בית גידול או משהו דומה) באיזור המרכז. כמו כן מה המחיר הצפוי? תודה!

ה דרומי

New member
משמר השבעה מילטין .בית הכוכב

מושב מגשימים {אמיתי טל} ד.א בית הכוכב {נמצא בכוכב יאיר}

פילו

New member
לא הבנתי כלום מההודעה שלך...../images/Emo4.gif

מה זה? צופן של השב"כ??

פילו

New member
ד"א מבירור קצר שערכתי עם מס'

מכרים,העלות לכלב מסוג רועה גרמני גזעי היא בין 2000 ל-5000 ש"ח???? האם באמת מדובר בסכום כ"כ גבוה??

arthurangel

New member
חלק מהסיבות למחירים הגבוהים (לדעתי)

הן האחוז הנמוך של גורים מהשגר (ואני מדברת בכלליות, לא ספציפית על מגדל או נקבה) שמתאימים לתחרות ורבייה- אחוז הגורים בעלי אגן לא תקני, פרווה, צבע... לא יודעת לגבי המחירים שציינת, אבל אם אין בכוונתך להרביע או להציג את הכלב, אלא אתה מעוניין בו לעבודה, כחיית מחמד או לספורט (אג'ילטי למשל), אולי תשקול קניית כלב "פסול"- בעל פרווה אפורה, ארוכה, מבנה ראש פסול... מהערכה שלי- הם יהיו במחיר סביר יותר. אני גידלתי כלבת רועה גרמני עם פרווה ארוכה (שזה פגם חמור מבחינת תקן הגזע) ולדעתי היא הרועה הגרמנית היפה והמקסימה ביותר בעולם. שווה לחשוב על זה. בהצלחה ותבטיח לשים תמונות של הגור/ה כשיהיה?

arthurangel

New member
אופס ../images/Emo9.gif לא קראתי עד הסוף...

כלב למטרות שמירה והגנה כדאי לקנות עפ"י המלצות ממועדון ה-shuzhound הישראלי. אתר שעוסק בפעילות זו (וברועים גרמנים בפרט): IPD בהצלחה!

פילו

New member
אבל זאת בדיוק השאלה שאני צריך

עליה תשובה... מאחר וכל התייעצות עם אחד מבעלי חוות הגידול לא תהיה אובייקטיבית (מן הסתם הם רוצים למכור...),האם מישהו בפורום יודע האם ניתן לאלף כלב "ללא תעודות" לשמירה והגנה??

arthurangel

New member
בוודאי שניתן!

הייתי מתייעצת עם מאלף באזורך, ובמקביל מחפשת את החוג לשמירה והגנה, סתם מבקשת לדבר שם עם מישהו מהמשתתפים- מדובר באנשים פרטיים בד"כ- ומתייעצת איתו.

למעלה