כלבים

סבתא2711

New member
כלבים

רקע כלכלית קשה לי, מחפשת זוגיות, הייתי בזוגיות ארוכה מאוד, הכלבים שחלמתי עליהם - אחד היה שלי והשני של הבן זוג וחיינו איתם ביחד , ולצערי, את שתיהם בגלל המחלה הרדמנו. החלום אני בבית אצל אחותי, אמא ז"ל גם נמצאת שם.....והיא מסתכלת עלי במבט טוב, מעריצה אותי .. ואז נכנסים 2 הכלבים רצים ומשותללים ואני מאוד שמחה לראות אותם ואחותי כועסת ואומרת לי בבית הזה לא נכנסים כלבים, הכלבים יצאו ושוב הם חזרו.........

אלישבע777

Well-known member
הפרושים שלי לחלום על הכלבים

החלום נפתח כמו איזה שהיא פתיחה של סרט אידילי, שקט , באוירה טובה: את בבית אחותך, אימך הטובה מביטה בך במבט מעריץ. האווירה טובה אומנם, אבל סטאטית. לא מתחרש שום דבר. הכל עומד! ושקט! את השקט מפירים... שני הכלבים השובבים, הנכנסים (בשמחה!!) לחדר ואת מאוד שמחה לקראתם. יש כאן איזו מהומה אומנם אבל מהומה של שמחה גדולה, מלאת חיים! הכלב שלך והכלב של בן זוגך חברים של כולם וחברים ביניהם. הם – נותנים לכל הנוכחים בחדר: לך, לאימך, לאחותך – את ליבם. הכלבים מזכירים לך, שפעם מזמן היתה לך זוגיות טובה . כולם כבר מתו: אימא, הכלבים, הזוגיות. ואת האווירה הזו, השובבה הנעימה שהביאו עימם הכלבים, חותכת אחותך בכעסה על הכלבים. זה הרי הבית שלה, ולכלבים אין כניסה, הכלבים הבינו ויצאו. חסר לי מידע על הקשר שלך עם אחותך. מהחלומות שאת כתבת בשמה, כנראה שחייה אינם טובים. בעלה בוגדני והיא אינה מסוגלת או אינה רוצה להפרד. בחלום, את נמצאת במצב הרבה יותר טוב ממנה! אימא מעריצה אותך, הכלבים מפיחים בך חיים והם מסמלים את הזוגיות שלך, המצב יציב. אחותך בכעסה על הכלבים – מראה לך, יכול להיות גורלך אם תהיי במצב שלה – חיים עם בעל בוגד – הם חיים מרים מאוד לנפש, היא אינה מסוגלת לשמוח, רק לכעוס וכך היה יכול להיות גם גורלך, אם תהיה לך זוגיות לא מתאימה, בכל מחיר ( או חזרה לזוגיות שנגמרה, כפי שחשבת שאולי נכון לך בזמנים קשים). פרוש נוסף: החלום הוא געגועים לעבר. היו בו גם רגעים טובים! היתה אימא, היה אפשר לצאת מהבית לבקר בני משפחה, היו כלבים משמחים אחד שלו ואחד שלך והיום: מצב כלכלי קשה, סכנת מגפה, בדידות, אין אפשרות ליצור זוגיות והעתיד – לוט בערפל. הכעס של אחותך, משקף את הכעס הכעס שלך מן המצב. המצב היום כה קשה ואין מקום לשמחה. צריך רק שקט שייתן שלווה, עד יעבור זעם . אשמח לתגובתך ולבחירה בין שני הפרושים או שניהם יחד או אף אחד הערות: הרבה פעמים בחלומות שלך, אימך ז"ל מופיעה בהם ברקע. זו סוגיה מעניינת שצריך לחשוב עליה. בקשה - ב-31 במאי, כתבתי לך פרוש לחלומך על אימא. מאחר שלא קיבלתי תגובה, איני יודעת אם קראת את הפרוש. אשמח לתגובה גם עליו.

סבתא2711

New member
אלישבע תודה ו........

ראשית מצטערת שלא עניתי על 31/5 , ולא מצליחה עכשיו לראות דפדפתי ולא הגעתי. אשמח עם תשלחי לי לגבי פתרון החלום היום: האחות שהייתה בחלום זאת לא האחות שנבגדת ע"י בעלה. אחות שיש לי איתה יחסים טובים. אכן אמי מגיעה אלי לחלום הרבה, וממש לא מבינה את זה. למרות שזה עושה לי טוב. האחות שבחלום היא גרושה, ומבחירה לבד. ולא קשה לה, כך שאני לא יכולה להתחבר לפירוש הראשון ברובו., אלא בחלקו, ואילו פירוש השני מתאים לי. המשפט הזה: שהכלבים מזכירים לי שפעם היו טוב, וכולם מתו ממש כך. אניי יודעת גם שכלבים בחלום - זה חברות, אולי זוגיות שבדרך??

אלישבע777

Well-known member
הי סבתא יקירתי, תודה על התגובה

מקובל לפרש את השם "כלב" כ- "כל הלב" או "כ- לב" או מכל הלב. אכן בהחלט הוא יכול לשמש סמל לזוגיות ובעיקר לנאמנות ולאהבה. האם הזוגיות בדרך? את זה אין לי דרך לדעת, כי החלומות משקפים אותך. אם את לא יודעת - גם החלומות שלך, אינם יודעים. איני חסידה גדולה של פרוש מיסטי דרך החלומות, אף כי אני יודעת שיש אנשים החולמים חלומות נבואיים, אבל הם החלומות היוצאים מהכלל. רוב החלומות, אינם כאלה. אם את מאמינה שהכלבים מנבאים שהזוגיות בדרך - אז לפעמים מחשבה יוצרת מציאות, והיא מתגשמת. אפשרות נוספת לפתרון - אם הכלבים הם אכן סמל לזוגיות מתקרבת, למה אחותך מגרשת אותם? הרי הם סמל טוב עבורך! יתכן שאת (או אחותך), אינך מאמינה ביכולתך למצוא זוגיות טובה ולכן את אחותך ומרת עלייך מהצרה הזו והיא יודעת למה. ואם אהיה ממש בוטה, "כלב"- הוא גם גידוף או גנאי לאדם ששונאים. . אחותך (כלומר את) לא תיתן דריסת רגל ל- "בן כלב(ה)" שייכנס אליה לדירה, יחד איתך, או כדי לגנוב את לבבך!! אנסה לשלוח לך בהמשך, את הפרוש של חלומך הקודם אם אפשר בתור קובץ מצורף, כדי שתוכלי לקרוא ולהגיב. .

אלישבע777

Well-known member
אנסה לצרף את הקובץ שאולי לא קראת. הכינוי שלך כאן - מרים

החלום על דוד ואימא

סבתא2711

New member
תודה הצלחתי לקרוא מ 31/5

אז כך כמו שכתבת הפכתי את הכוס לימון ל-לימונדה, בעבודה הציעו לי חצי משרה והסכמתי, ומצאתי חצי משרה נוספת במקום אחר. ירדתי מהנושא של הדיור עם הגרוש - אכן לא בריא.

למעלה