כלבים

eden1234567890

New member
כלבים

שלום! אני עושה לבת שלי בית מארח בנושא בעלי חיים וחשבתי שאני אראיין כמה אנשים ואשאל אותם מה הם חושבים על בעלי חיים ושייספרו לנו את ההרגשה ואת הסיבות שהם קנו או אמצו בעל חיים. הבעיה שלכל חברי או משפחתי אין בעלי חיים אז אני חשבתי לראיין אתכם. אז אני אשמח מאוד מאוד עם כמה אנשים שיש להם כלבים יספרו לנו קצת על הרגשתם. למקרה שמספר אנשים ירצו לעזור לי אני אשמח אם תענו לי על השאלות הללו :
1. איזה סוג של כלב יש לך?
2. מדוע בחרת לקנות/לאמץ כלב זה מכל בעלי החיים?
3. איך אתה מרגישים עם הכל ? וכדומה...
במידה ותסכימו לעזור לי בזה אני והבת שלי ממש נשמח.

קרמיט524

New member
תשובות

1. כלבה מסוג זאב בלגי בשם שלומציון
2. חבר שלנו שמתנדב ב-SOS חיות התקשר וביקש שנאמץ אותה, כי היא הייתה ממש אומללה שם
3. היא כלבה מתוקה ועדינה ואנחנו מאד אוהבים אותה. היה לה עבר ממש קשה והיו לה המון בעיות כשהיא הגיעה אלינו, ולאט לאט היא משתקמת וזאת הרגשה נהדרת לדעת שאנחנו עוזרים לה.
המון הצלחה לך ולבתך! מקווה שתאמצו כלב בקרוב!

KallaGLP

New member
תשובות

1. איזה סוג של כלב יש לך? - כלב מעורב, אך הגזע הבולט אצלו גם מבחינת מראה וגם מבחינת אופי הוא כלב הרים פירנאי.
2. מדוע בחרת לקנות/לאמץ כלב זה מכל בעלי החיים? - אנחנו לא קונים בעלי חיים. בחרנו לאמץ אותו כי הוא מצא חן בעינינו ורצינו לתת לו בית. והוא לא היחיד שבחרנו לאמץ מסיבה זו, יש לנו גם שני חתולים.
3. איך אתה מרגישים עם הכל ? וכדומה... - הוא כלב נפלא, עם אופי נוח ואנחנו אוהבים אותו בטירוף. אי אפשר בכלל לתאר את החיים בלעדיו.

KallaGLP

New member
הוא לא אוכל הרבה בכלל.

זה כנראה המבנה שלו. הוא היה צעיר מאוד בזמנו, ולפי מה שקראתי על כלבים כאלה, הוא היה אמור לצבור עוד מסה לקראת גיל 3-4, והוא אכן צבר... וצבר... וצבר.

KallaGLP

New member
אגב, חלק מהרושם זה פרוות חורף.

בלי הפרווה הוא נראה ככה (אחרי מתקפת בואש, שלא נדע שוב לעולם):

anaor

New member
כן, הם מתרחבים עם הגיל

זה כבר נראה יותר טוב

anaor

New member
נארדו לא שמנמן, אבל הוא בהחלט התרחב בסביבות גיל שנתיים+

הנה תמונה שלו מלפני שנה+

marx04

New member
הכלבות שלי: נמש וויקה

שלום לך,
הנה התשובות שלי:
1. יש לי שתי כלבות מעורבות - אחת גדולה לבנה עם כתמים חומים בהירים בת 10 שנים (נמש), ושניה קטנה-בינונית שחורה לחלוטין בת כשנתיים וחצי-שלוש (ויקה)
2. אספתי את שתיהן מהרחוב (את נמש זרקו בחצר של חבר שלי, ואת ויקה מצאתי מסתובבת ברחוב), כאשר כל אחת מהן היתה גורה קטנה.
אספתי אותן כי אני מאד אוהב כלבים. כך גם הצלתי אותן וגם זכיתי בשתי כלבות חמודות.
3. אני אוהב את שתיהן, אבל יותר את נמש, כי היא גם רגועה יותר, גם "מתמסרת" יותר וגם גדולה הרבה יותר (אני אוהב במיוחד כלבים גדולים). ויקה היא מאד נוירוטית ויותר עצמאית ובעלת דעה משלה (אם כי היא גם נרגעה משמעותית מאז שאימצתי אותה). שתיהן נהדרות עם הילדים שלי, ושתיהן מאד ידידותיות כלפי בני אדם, וזה הופך את הגידול שלהן לקל ונוח.

בברכה,

אורי.

KallaGLP

New member
איזה יופי! את נמש יצא לי לראות בתמונות בעבר

אבל את ויקה כמעט ולא. זכור לי שהייתה יותר קטנה כשמצאת אותה או שזה רק נדמה לי? בכל מקרה, בתמונות כאן היא לא נראית קטנה, יותר בינונית, והפרווה השחורה כל כך יפה, מבריקה והדורה!

marx04

New member
כן, ויקה גדלה

שלום קאלה,

תודה על המחמאות.
כן, ויקה בהחלט גדלה (היא כבר לא גורה), והיא אכן גברת מגונדרת.
היא גם הפכה ליותר רגועה, אם כי היא הרבה יותר פעילה ונוירוטית מנמש, שהיא עוגן של רוגע ושלווה.
ביחד הן צמד חמד, והן מאד נהנות יחד.

בברכה,

אורי.

xfwind

New member
מגי

1. איזה סוג של כלב יש לך?
מעורב בינוני - 18 ק"ג של חזירות. יש משהו בורדר קולי (גם באופי)
2. מדוע בחרת לקנות/לאמץ כלב זה מכל בעלי החיים? כי לאמץ זה הכי ערכי ועד היום אנחנו שמחים שהוצאנו את היצור המתוק הזה מכלוב.
3. איך אתה מרגישים עם הכל ? וכדומה...חלק מהמשפחה. יצור מדהים, ישיר ללא העמדות פנים, עם תכונות טובות וגם פחות טובות (איך אומרים "אישיות" של כלב? "כלביות"). יש ביננו תאום רגשות ואני יודע לקרוא את ההתנהגות שלה בד"כ.
יש בהחלט ביטוי לעובדות המדעיות שקושרות קשר עם בעל חיים לרגיעה, חמלה ונתינה.

KallaGLP

New member
מי הרשה לילדה לעשות פסים בשיער?

אבל זה בסדר, אפשר להבליג במקרה שלה, כי הם מתאימים לבצע העיניים. היא מקסימה.

xfwind

New member
היו תקופות שהפסים היו יותר דומיננטיים.עניין של אופנה.

צריך לתת לבנות להתבטא.

למעלה