כלבים צמחוניים

redgil

New member
כלבים צמחוניים

אחרי התלבטויות החלטתי שזאת התעללות, אבל יש מישהו שניסה את זה בבית?

meitalgold

New member
אם אפשר להגיב על המאמר

ותסלחו לי שאני מגיב כאן, כי שם לעולם לא הייתי מקבל תגובה. אמנם כל מה שנאמר במאמר נכון, ועדין, האם זה לא טיפשי לעשות את הבחירה המוסרית בשביל הכלבים? כשאתם בוחרים לא לאכול בשר אתם עושים את זה מתוך בחירה מוסרית, כמו שלא תכפו על אדם אחר, אין סיבה שתכפו אותה על כלבכם. כלבכם הוא טורף, גם אחרי כל המוטציות הגנטיות שעבר, בבסיסו הוא עדין זאב. הוא מעדיף לאכול בשר, אולי הוא לא יודע את זה, אבל בשר הוא בין המאכלים האהובים עליו, ומניעה ממנו את זה יהיה בדיוק כמו להאכיל אריה בתחליפי בשר.

מה זה שונה מלהאכיל אותו...

במזון יבש שעשוי משאריות של גופות? המזון הזה מועשר בחומצות שומן ותוספים תזונתיים שונים והוא בדיוק לא טבעי כמו כל דבר אחר... אני לא עושה בשביל הכלב שלי החלטה מוסרית, אני דואג לקנות לו מזון שיהיה לו טעים ובריא, אבל עדיין שאני מסוגל לקנות.

redgil

New member
תודה

תודה על המאמר טלי ציפור (לא מפריע לך השם..) אני אחשוב על זה, למרות שבלי בשר הכלבה שלי עלולה לנות לבר הבן אדם הכי קרוב:) ולגביי כפייה, אז אני חושב שבניגוד לכלבים, לכפות צמחונות על בני אדם זה לא דבר פסול. הליברליות נגמרת ברגע שמדובר במניעת דבר שהוא פשע.(אולי זה מסביר קצת מאיפה באה כפייה דתית. רק שעקרונותיהם פחות מוצדקים לדעתינו).

למעלה