כלבים מגזעים קטנים

כלבים מגזעים קטנים

שלום, אני רוצה לאמץ גור כלבים מגזע קטן (בכלל לא חייב להיות גזעי אבל חייב להיות גור). ראיתי בעמותות המון פינצ'רים. זה בעיקר מה שיש ב"קטנים". אני יודע שפינצ'רים נחשבים מאד נבחנים. הייתי מעוניין בכלב יותר רגוע. מישהו יכול להמליץ על גזעים קטנים אבל רגועים? תודה

יורקשרייר טרייר, פקינז, מלטיז

פומוריניין, פודל, פאג וכמובן שיש עוד הרבה... בהצלחה

לגבי היורקשרים - קראתי שהם גם די

נבחנים. אני לא מכיר אישית אבל זה מה שכתוב בפטקינג. חשוב לי כלב רגוע כי יש לי גם חתולים בבית ואני לא רוצה להפוך את הבית לבית משוגעים. אולי טרייר זו באמת אופציה טובה אבל איך אני יודע לאיזה גודל יגיע הגור? (ראיתי טריירים בכל גודל אפשרי. אפילו אחד ממש ענקי!) אני רוצה פיצקי.

ישנם גם טריירים מעורבים קטנים

לך לעמותות ותראה, שם כבר יגידו לך לאיזה גודל הכלב יגיע.

ohari

New member
טריירים אינם רגועים ../images/Emo70.gif

למרות גודלם הקטן של רובם אלו כלבי ציד שנוהגים לצוד חיות קטנות כגון מכרסמים. הם מאוד אנרגטיים ועקשנים ובכלל לא קלים לאילוף. הם לא נבחנים גדולים אבל גם לא הכי שקטים. יש לי שלושה טריירים כך שיש לי נסיון עם משפחת הגזעים האלו. היורקשיר לא שונה מהם באופיו אבל בגלל גודלו הזעיר הוא נתפס בטעות ככלב לוויה, טעות שמובילה לגידול לא נכון ולתיסכולים של הכלב. מה שמתאים לך זה כלב ששייך למשפחת כלבי הלוויה. אלו כלבים שקטים ורגועים ולרוב אינם זקוקים לפעילות רבה. חלקם קצת זעפנים כלפי כלבים אחרים וכלפי אנשים שלא שייכים למשפחה, אבל אלו בעיות שבדרך כלל לא מתעוררות אם דואגים לחברת את הכלב כמו שצריך. בין הכלבים ששיכים למשפחה הזאת תמצא את הצ'יואוה, פקינז, פומרניין, פודל ננסי, פאג, בישון ועוד. כל אחד מהכלבים האלה או מעורב בסגנון יתאים לך לפי דעתי.

SADE11

New member
פינצ'רים אולי נובחים על אנשים זרים

אבל לבני המשפחה שלהם הם מקסימים ואוהבים!!! והם גם מאוד נוחים לגידול לדעתי - קטנים, נאמנים, חסכוניים, בעלי פרווה קצרה ונוחים לטיפול. והפינצ'רית שהייתה לי וגם זו שיש לי עכשיו לא נבחו/נובחות הרבה יחסית לכלבים אחרים. אבל זה כי הן נסיכות מפונקות בבית. הכלבים של השכנים שלי (מכל מיני גזעים - רועה בלגי, בולדוג, שוקי ועוד) נובחים הרבה יותר אבל נראה לי שזה בגלל שהם חיים בגינה ולא בבית. שיהיה בהצלחה עם כל כלב שתבחר!

mia01

New member
יש לי גור מדהים בשבילך!! גור טרייר

קטנטן ומתוק מתוק, הוא מצויין עם חתולים ומקסים. נמצא בכלביה בלוד וצריך בית חם דחוף! הטלפון של ד"ר אור אם תחליט לאמצו זה: 050-6496965 והנה כמה תמונות שלו...

למעלה