כלבים זכריים

כלבים זכריים

הקטנוע שלי קשור לעמוד, וכל הזמן באים כלבים זכריים ומרימים את הרגל ו..... על המנעול של השרשרת , ואני לא מעוניינת לספר לכם כמה זה דוחה , האם יש דרך לטפל בבעיה הזאת , לשם אולי איזה חומר שיגרום לכלבים לחפש מנעול אחר אני כבר מיואשת please help me

xguy

New member
פלפל שחור

שכלבים חירבנו בלי הפסקה ליד הבית של ההורים שלי - הם פשוט פיזרו פלפל שחור באזור. זה מצריך התמדה - אבל עם הזמן זה עובד (בהנחה שזה כל הזמן אותו כלב/ים).

dblast

New member
אם אני הייתי כלב

הייתי משתין על שתן של כלבים אחרים כדי להשאיר את הריח שלי בטריטוריה. לכן, א. תשטפי טוב טוב כל מה שסומן ע"י כלבים בעבר. ב. תרססי דוחה כלבים וחתולים (הוא נמכר בהום סנטר ובכל חנויות חיות), מה שהנוזל הזה עושה זה ניטרול חוש ריח של כלב באופן זמני. והוא נמנע להיתקרב לאזור. בהצלחה. (בעלים של כלב וחתול)

כבר כבר מחפשת משהו אחר ../images/Emo62.gif

צוצי כבר לא שמחה היום נעלתי את הקטנוע לפתע הרגשתי רטוב על המנעול אמרתי לעצמי אולי זה רק מים אבל זה לא היה מים ,התקלחתי כבר פעמיים מאז ואני עדיין רותחת מעצבים מאיפו משיגים רעל לכלבים אני מדברת בכל הרצינות מדובר על כלב מאד אלים שכבר הרג כמה חתולים בסביבה , ואני בכלל יש לי טראומה לאחר שננשכתי בגב פעמיים ( בהפרש של שנתיים ) מפיטבול כי רק רציתי להגן על הכלב הקטן שהיה לי בפעם השניה הכלב שלי נרצח באכזריות

rossi46

New member
רעל לכלבים? את לא מגזימה קצת?

הכלב לא ממש מבין מה הוא עושה, ואל תשכחי שבד"כ בעל הבית שלו מסתובב איתו יש פתרונות יותר סבירים,שלא יפגעו בכלב זה כמו שאם מישהו יחתוך אותך בכביש, אפילו פעמיים ואפילו 3 לא תלכי להרוג אותו בגלל זה (אני מקווה) Rossi

068

New member
מאוד לא ממומלץ

מלבד החלק המוסרי (את באמת חושבת להרוג יצור חי עם הבנה שכלית של ילד בן שנתיים?) מבחינה חוקית כלב נחשב לרכוש, וזה יכול להיגרר לבית משפט עם הבעל בית יהיה רציני פשוט תנקי את המנעול, תשני מקום חנייה ותשאלי בפורומים של בעלי חיים איזה חומר -דוחה- כלבים וחתולים (שוב אני אומר דוחה לא הורג =\ )

068

New member
תיקונים של ההודעה

פשוט רשמתי את ההודעה מהר אז: עם = אם בעל בית = בעל הכלב

xguy

New member
פתרון טיפה יותר שפוי

אני מבין את העצבים ומקווה מאוד שבתור בעלת כלב לשעבר -את לא שוקלת באמת להרעיל כלב - אולי את הבעלים - פה אני אשמח לעזור
אם באמת מדובר בכלב אלים שהרג כמה חתולים בעבר , אז אני מנחש שהבעלים הולך איתו בלי מחסום ואולי אפילו בלי רצועה - תבררי פרטים על הבעלים ותפני למוקד העירוני - או יותר טוב- לתנו-לחיות לחיות ויחד איתם למוקד העירוני כדי שאולי ביחד יקחו את הכלב מהבעלים הנוכחי ויעבירו אותו לבן אדם אחראי יותר.

אהוד א1

New member
שיטת השלבים:

ניסיון עבר של חבר פורום ותיק יצר את השיטה הבאה.היא מסתמכת על כך שמדובר בכלבים עם בעלים ולא בכלבים משוטטים (נגדם לא תוכלי לעשות מאומה).לכלב יש הרגלים ואינסטינקטים ולכן הוא ימשיך לסמן את הטריטוריה שלו על השרשרת שלך אלא אם כן בעליו ימנע זאת ממנו.(תרסיסים דוחי כלבים ופלפל שחור נוסו בעבר והתגלו כלא יעילים). שלב א' - שלב ההסברה: מדביקים מודעה קטנה על הקטנוע/כיסוי עם פניה לבעלי הכלבים ובקשה להמנע מהשתנה על הכלי. שלב ב' - שלב האיתור: נפגשים עם בעלי הכלב/כלבים ומסבירים להם את הבעיה.מבקשים מהם לדאוג לכך שכלבם לא יטיל את מימיו על השרשרת שלך.מדברים בנימוס ונמנעים מאיומים.במקביל רוחצים היטב את השרשרת והצמיג האחורי כדי למחוק את אותות הריח הקודמים שיש עליהם. במידה והשכן בן אדם הגיוני הכל הסתדר.במידה והוא לא מבין עניין יש לעבור לשלב ג'. שלב ג' - שלב ההשמדה: מאתרים את מכוניתו של בעל הכלב ומשתינים לו על ידית פתיחת הדלת של הנהג.משאירים פתק קטן עם הסבר על המעשה ועל הסיבות שהביאו אותך לעשות אותו.("נעים לך? גם לי לא").ממשיכים בכך עד שהבעיה נפתרת. השיטה הוכיחה את עצמה בעבר. יש לציין כי מפתח השיטה הוא בחור "בריא" ועובדה זאת מנעה כנראה את התדרדרות העניין לאלימות גדולה יותר.השכן הבין את המסר והבעיה נפתרה. במקרים אחרים שיטה זאת יכולה להביא לאלימות ויש לחשוב על כך היטב לפני שמתחילים לעבוד לפיה.לעיתים מוטב להסתפק רק במכתב בקשה מנומס שמודבק על כיסוי האופנוע...

מדובר בבחור מאד אלים

שאין לו שום דבר מה להפסיד הוא היה כבר כמה פעמים בכלא אין לו עבודה ,ואין לו כסף . היה פעם מישהו שהתלונן עליו ,יותר מאוחר הוא גילה שהוא עשה טעות ,כי לאותו בחור אין מה להפסיד המשטרה לא עשתה לו כלום אבל בעל הפיטבול כל יום פינצ'ר לו את הרכב עד שהוא עזב את השכונה אם היה לי את האמצעים מזמן הייתי בורחת מפה .

rossi46

New member
שוב, את רואה שמה שעושה הכלב מגיע מבעליו...

אל תגרמי לכלב נזק כי בעליו הוא דפוק, לפחות לא מוות עם רעל. אם את גרה בעיר עם מודעות(כמו ת"א למשל) יש להם מחלקה ווטרינרית שאחראית על כל המפגעים הנ"ל בתקופה האחרונה לאחר שהיו נשיכות של פיטבולים וכלבים מסוכנים אחרים הם די פוחדים ולא מסתכנים יותר מידי תנסי אולי לפנות אליהם, לגבי הכלב, שהוא מסוכן וכ"ו וכ"ו רק תזהרי באמת לא להכנס לעימות עם השכן, כי את תפסידי מזה יותר ממנו אולי באמת תיקני ספריי שמרחיק כלבים וחתולים, הוא לא יקר ואפשר לקנות אותו בכל חנות חיות ממוצעת תרססי מסביב לקטנוע לתקופה מסויימת פעם פעמיים ביום ואף חיה לא תתקרב אליו Rossi

billy milligan

New member
יכול להיות שאמרו, אבל

אם ביקשת מבעל הכלב וזה לא עזר, פונים לעירייה/משטרה ומתלוננים על הטרדה. מה גם שאת בחורה והוא גבר. (ויסלחו לי כולם על השימוש הנלוז בנתון הנ"ל) ואם צריך, אז מתלוננים שוב ושוב. תני להם לעבוד בשבילך - את הרי משלמת מיסים, לא?

Tranuc

New member
נראה לי..

ששיטה טובה זה פשוט לשטוף את השרשרת במים עם קצת סבון , ואחרי זה (אחרי שהשרשרת תתיבש) לפזר עליה פלפל , רצוי חריף (פפריקה חריפה)... וזה הגיוני , כלב תמיד מריך לפני שהוא משתין על משהו , אחרי שיכנס לו קצת פלפל לאף לא נראה לי שהוא ימשיך לחשוב עם להשתין או לא... אני בטוח שזה לא יגרום שום נזק לכלב , וגם הבטוח שהוא לא יתקרב לשם בהמשך , רק צריך לדאוג כל פעם להוסיף לשם פלפל , כי הרוח מעיפה אותו...

dblast

New member
תדברי אליו ככה:

"אהלן אחי, מה קורה? הכל פנאן? ואיי יש'ך כלב חיה.. מה זה פיטבול? בנזונה של כלב! סחתיין! מכיר את יוסי חדגבה? חבר טוב ש'לי! בטוח אתה מכיר אותו, הוא שולט כאן בכולם! ת'שמע אח'שלו, יש איזה כלב שמשתין לי על הקטנוע, תעשה טובה גבר,אם תראה כזה, תשלך את הפיטבול עליו. סומכת עליך! אם מישהו עושה לך בעיות, דבר איתי איש!" .... אולי יבין יותר טוב

שימי GetOff על כל המנעול וכל הקטנוע

זה אומנם מסריח כימית, אבל לפחות זה לא מגעיל + מסריח כמו פיפי של כלב.. להשיג בחנויות חיות המחמד. כדאי גם לשנות מיקום של הקטנוע, יכול להיות שהקטנוע במקום אסטרטגי לכלבים (לך תבין ת'ראש שלהם) אפשר לחסות בשקית ניילון את המנעול..

למעלה