כלבים ומים

habubnik

New member
כלבים ומים

מה היכולת של כלב לנשום מתחת למים, אם יש כזו בכלל? אני שואלת מכיוון שכשהיינו בים היה איזה בחור עם כלב (נראה כמו פודל מעורב), והבחור כל הזמן נכנס עם הכלב ביד למים - ופשוט השליך אותו בתנופה לתוך המים. האם מצב כזה יכול להביא לטביעה של הכלב? זה היה די מחריד לראות את זה באופן כללי, אבל מה הסכנה הנשקפת במצב כזה?

את רצינית?

לנשום מתחת למים כלב בטוח לא יכול (לזה צריך זימים) להחזיק את הראש מתחת למים (לעצור נשימה) - זה לא משהו שנבדק, ואין לי תשובה כמה זמן כלב יכול להחזיק. לקפוץ לתוך המים (או להזרק) ולצאת בחיים - זה גם מאד אינדיווידואלי - כמו שיש אנשים שלא יעמדו בזה ויש שאין להם בעיה, אבל נראה די הגיוני שאפשר לוותר על זה לכלב.

habubnik

New member
רצינית לחלוטין לצערי

הכלב הושלך מספר פעמים לתוך המים (ייתכן שהכלב פחד מהמים, והבחור חשב שזו דרך מצויינת לטפל בכך), הכלב שהה מתחת למים משהו כמו שניה (אולי 2) וצף למעלה ושחה במהירות לחוף. אז אוסיף שאלה בנושא - האם הם כמונו, יכולים לנשום גם מהאף וגם מהפה (אך לחוד)? נאמר שלכלב הזה נכנסו מים לאף או לפה בזמן ההשלכה, הם הוא יכול לטבוע (בסיטואציה שתיארתי).

עקרונית הוא יכול לטבוע

וכן - הם יכולים לנשום כמונו, אבל הסיבה להפריד את הנשימה לאף או לפה בגלל צלילה לא ממש קיימת אצלם בתודעה. הכלב האחרון שהיה בקורס צלילה לא סיים בהצלחה

אין לי מושג לגביי כלבים אחרים

לי יש בריכת שחייה בחצר בעומק של 1.20,כאשר אני זורק צעצוע ששוקע לקרקעית,הכלב קופץ בהתלהבות רבה לבריכה,צולל ומחפש את הצעצוע.לעיתים הוא יוצא כעבור 7-8 שניות ולעיתים מעט יותר.הכלב יוצא מבסוט ומאושר וממתין שאזרוק שוב את הצעצוע למים.

למעלה