כלבים וטלויזיה

איל34

New member
כלבים וטלויזיה

באלו תוכניות אם בכלל צופים הכלבים שלכם? שמעתי שבארצות הברית יש תחנה "יעודית" לכלבים וחתולים. כלבתי האהובה איימי אוהבת כשהתחנה היא על ANIMAL PLANET, בעיקר תוכניות על כלבים וכן היא מהופנטת, כן ממש מהופנטת, שוכבת על המיטה הזוגית וצופה ספק בוהה על המסך כשערוץ "הופ קטנטנים" ברקע.

nobodys girl

New member
זואי שלי..

אוהבת לצפות בחדשות :) לא ממש ידוע למה, אבל שומדבר אחר לא מעניין אותה

zitasky

Member
מה פה קורה?

עד היום ידעתי שכלבים לא רואים תמונות, הם רק שומעים את הקולות, ומנסיוני, זה אכן כך, אין שום הבדל עבורם מה מופיע במסך הטלוויזיה... ואם כבר מדברים על קולות, אולי מישהו יוכל לייעץ לי: הכלב שלי(מעורב ענק רועה כנראה עם גולדן), בן 7, אצלי מגיל חדשיים,פוחד פחד מוות מפיצוצים(קפצונים,זיקוקין,וכל מה שמשמיע פיצוץ קל, אפילו ניילון), כשאנחנו ברחוב ויש פיצוץ, בעצמה שאני בקושי שומעת, הוא מושך אותי הביתה בכח ובפחד(בדר"כ כלל הוא ממש לא רוצה לחזור הביתה), ומיד נכנס מתחת לשולחן, ולא יוצא משם שעות. בכלל הוא תמיד מחפש מקומות מוגנים(מתחת לשולחנות, כסאות וכו'). עלי לציין שיש לי עוד כלבה, בת 3, (גם היא מעורבת רועה עם האסקי כנראה), שאצלי מגיל חצי שנה, ואצלה אין שום סימנים כאלה,כאילו היא בכלל לא שומעת. והיא דווקא עם חושים כלביים הרבה יותר מפותחים משלו, כי היא חייתה ברחוב קודם. אשמח לדעתכם.

הכלבה שלי

תמיד שיש טלויזיה נשכבת לידנו ולפעמים מסתכלת בטלויזיה וזוקפת אוזניים כאילו רוצה להקשיב. היא נראית שם מה זה מתוקה! כל המשפחה צוחקת ואז היא עוזבת את הטלויזיה ומסתכלת אליונ במבט שואל ואנו מלטפים אותה בחום... תגובות!!! אתם מוזמנים לחזור אלי!!!

למעלה