מותר להעלות כל כלב, עם מחסוםכלבים ואוטובוסים
האם מותר לעלות לאוטובוס של דן עם כלב קטן (פינצ'ר) הקשור ברצועה?
ומה עושים עם נהג שמסרבמותר להעלות כל כלב, עם מחסום
ובתשלום, למעט כלבי נחיה כמדומני שפתורים מתשלום. ממה שאמר לי פעם נהג אגד, כלב חייב בתשלום מלא. אני לא ממש סגור על העניין.
מגישים תלונה עם הפרטים המדוייקיםומה עושים עם נהג שמסרב
ומתווכח ומסרב לנסוע עד שהמפגע יורד מהאוטובוס? להסתובב עם עותק של החוק?איפה הוא בעצם?
חייב בתשלום פרט לבעל חיים אשרמותר להעלות כל כלב, עם מחסום
ובתשלום, למעט כלבי נחיה כמדומני שפתורים מתשלום. ממה שאמר לי פעם נהג אגד, כלב חייב בתשלום מלא. אני לא ממש סגור על העניין.
חייב בתשלום פרט לבעל חיים אשר
הנמצא בתוך תא נשיאה סגור \ כלוב לא חייב בתשלום!
אמאלה, מה זה?
WTF???חייב בתשלום פרט לבעל חיים אשר
הנמצא בתוך תא נשיאה סגור \ כלוב לא חייב בתשלום!
נדמה לי שיש בעלי חיים שאינם חייביםכלבים ואוטובוסים
האם מותר לעלות לאוטובוס של דן עם כלב קטן (פינצ'ר) הקשור ברצועה?
כלבי נחייה.נדמה לי שיש בעלי חיים שאינם חייבים
בתשלום. הם נוסעים בחינם! מי יודע מי הם? חגי
כלבי נחייה.
חתולי נחייה?זבובים?ציפורים על הגג?. תשובה מדוייקת!!!!![]()
אבל לא מה שהתכוונתי!!! חגי
דווקא התכוונתי ל"נוסעים די קבועים"חתולי נחייה?זבובים?ציפורים על הגג?
חמורים כמוני?דווקא התכוונתי ל"נוסעים די קבועים"
ולא. הם לא עפים.
מנדבושקעס!דווקא התכוונתי ל"נוסעים די קבועים"
ולא. הם לא עפים.
נדמה לי שיש בעלי חיים שאינם חייבים
בתשלום. הם נוסעים בחינם! מי יודע מי הם? חגי
אכן. לא הבנת טוב!!!חגי ליכטיג היקר![]()
אני מקווה שאני לא מבין אותך טוב כי חבל עליך אתה עדיין צעיר ... יש לך פנים יפות... אני חבר אגד ובן חבר ... מעולם לא שילמתי באוטובוס... ירון מאיר
אז מתי אתה מגיע לדימונה??אכן. לא הבנת טוב!!!![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו אני צוחק לי. התכוונתי לאותם יצורים חומים, קטנים, עם מחושים, שהתיאוריה טוענת כי הם יהיו אלה שישארו פה אחרי מיתקפה גרעינית. מצויים בעיקר באוטובוסים, שחונים בחניונים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו כמה שאני צוחק, רק מהרעיון שהעלת בראשך. זה סימן שלא רק במרכז חם היום. וכן. יש לי פנים יפות. ו............... יש לי גם קשרים בדימונה![]()
אפרופו ג'וקיםאז מתי אתה מגיע לדימונה??
אם יש לך קשרים בדימונה אז אתה מוזמן אליי. ירון מאיר
דווקא בדן ובאגד נעשה חיטויאפרופו ג'וקים
נסעתי לפני שבוע בקו 20 לכיוון עתידים והג'וקים באוטובוס פשוט טיפסו על הנוסעים, פשוטו כמשמעו כשאמרתי לנהג שיש כמה נוסעים ללא תשלום באוטובוס, הוא אמר שזו לא בעיה שלו אחרי שהצקתי (בנחמדות יש לומר )עוד קצת הוא הוסיף שאין סיכוי שיעשו חיטוי כי זה ישבית את האוטובוס לשבוע, ולדן גם ככה אין עודפים. חייבת לציין שזו היתה אחת הנסיעות המגעילות שחוויתי אף אחד לא ישב כולם עמדו במעבר וקיוו שאיזה מקק לא יפרוש כנפיים איכס!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.