כלבים הם לא צעצוע.

NoKi2sh

New member
כלבים הם לא צעצוע.

מודעה מעולה שאהבתי, עשתה לי צמרמורת. חשוב להעביר.

AllRed

New member
אוי אלוהים! כולי צמרמורת....

מאיפה הפירסומות הללו? הן מזכירות לו פרסומות נגד תאונות דרכים, מזעזעות, מפחידות וחסרות כל טעם ולא תורמות כלום במאבק נגד התאונות.

NoKi2sh

New member
למה לא תורמות כלום?

נתקלתי בהן ברשת, במקרה. אני דווקא חושבת שהן עושות הרבה.. כלבים הם לא צעצועים, המסר פה מובן מאוד, והתמונה אמנם ערוכה אבל מצמררת. לא גס, לא תמונות קשות, כלב שחקן ועריכה, אבל כ"כ נכון. כל פעם שיאמרו נטישה אחשוב עליהן, ביטוי מצוין לדעתי לתופעה הכואבת הזו. חשבתי שכדאי לשתף.

NoKi2sh

New member
מצאתי את מפיקי הקמפיין

אחרי חיפוש זריז ברשת(הלך דיי מהר) מחפשת עוד כרזות בנושא בינתיים, אולי אנסה ליצור עמם קשר בנוגע לשימוש במודעות הנ"ל.

C h i q u i t a

New member
על כאלה דברים שמים שלט אזהרה

NoKi2sh

New member
מצטערת..

לא חשבתי שזה מצריך, זו מודעה שהופיעה בעיתון באנגליה אם איני טועה, במטרה לידע את הציבור בתופעת הנטישות. הייתי מציעה לשים אותן גם בעיתונים בארץ, אולי אנשים יקלטו שלא זורקים כלב כי נמאס, אין כוח/כסף/סבלנות.

NoKi2sh

New member
כי זה ממלא את המטרה.

בגלל זה זה פרסום מעולה, בלא תמונות קשות מידי, אבל המסר מועבר מאוד בחדות, והקונספט עצמו מזוויע.... ואמיתי לצערינו. אני שוקלת לעצב משהו בסגנון, למרות שאני לא כזו מומחית בעריכה ממוחשבת... צריך לביים סצינה כזו, ולשלוח בשיתוף עם תל"ל לעיתונים, (הייתי שולחת את אלו אבל זה גניבת זכויות יוצרים על המודעה)אולי סוף סוף אנשים יתחילו להבין.

כן, הרעיון והביצוע מצויינים לדעתי

ובהחלט מעבירים את המסר. היית מעדיפה שיראו תמונות של כלבים דרוסים בצד הכביש, או של כלבים שעוברים התעללות? או אולי בכלל לא לנסות להעלות את העניין בפני הציבור? הרעיון של להציג ככה את הכלב, בלי להראות מראות זוועה, ועדיין להגיד את העיקר שכלב הוא לא צעצוע - נפלא לדעתי. תמונות של גורים חמודים, גם אם הם מאחורי הסורגים, כבר לא מעבירים את המסר, לצערינו.

NoKi2sh

New member
../images/Emo45.gifאכן!

שמתי במועדפי תמונות, פעם הבאה שאתקל באדם המבקש לזרוק את כלבו לרגל XYZ, אשלח לו את התמונה, אולי הוא יזדעזע ויחשוב שו.ב.

מית צאן

New member
נורא...../images/Emo119.gif

זעזע אותי לגמרי. שיראו את התמונות האלה לאנשים שמתעללים וזורקים כלבים!

למעלה