כלבים בצבא

כלבים בצבא

שלום
אני עומדת להתגייס באוקטובר, ואני רוצה לעבוד עם הכלבים של הצבא. אומנם יש לי פרופיל 97 אבל אני לא רוצה להיות לוחמת שעובדת עם הכלבים, אלא, אני רוצה להיות מאלה שרק מטפלים בכלבים. מאכילים, מנקים, מאלפים וכדומה. אני יודעת שיש בצבא כלבים בחיל האוויר, וגם בעוקץ. למי אני יכולה לפנות כדי לברר על זה
תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

The Bugi

New member
אני חושב שעוקץ

זאת יחידה של מג"ב, תקנו אותי אם אני טועה. יש גם כלבים לפיקוד העורף שמאמנים אותם למציאת אנשים בין הריסות.

זו לא יחידה של מג"ב

אם כבר אז היא איכשהו משתייכת לצנחנים, אבל גם לא נראה לי שיש קשר ישיר.

NerNer

New member
אני גם חושבת שהיא משתייכת

לצנחנים, אבל בטח לא מג"ב..

damnuso

New member
העוקץ לא משתייכת לשום חטיבה

היא יחידה בפני עצמה שחייליה מצטרפים למשימות עם פלסרים ויחידות מובחרות אחרות

moshe alfasi

New member
דייי!!! תפסיקו!!!

זו יחידה שמגיעים אליה כאשר אתה מתגייס ל"חיר יעודי" ומשם תוך שבוע יש לך גיבוש עוקץ... וכך אתה מגיע. אין דרך אחרת!! בנות יכולות להיות "מאמנות" של הכלבים, ולעבוד עם חיילים על אימונים, אני מאמין שזה נחשב קרבי, ואני מאמין שצריך 97 ונתונים אחרים מתאימים. שיהיה בהצלחה לחבובה! =]] אני את שלי עשיתי בצבאות ישראל.

ganooov

New member
אבל זאת לא הדרך היחידה להגיע לשם.

זאת הדרך היחידה של מלש"ב רגיל להגיע לשם
.

יש תפקידים בחיל אויר

של אילוף כלבים... הציעו את זה לאחי בזמנו. הבעיה היא שאין לי מושג איך אמורים להשיג את התפקיד הזה כך שבזה לא אוכל לעזור לך. אבל מצטרפת לשאלתך

DR ART

New member
יש לי תשובה חלקית

במסיבת מתגייסים שהייתה בת"א בגני התערוכה פגשתי אחת שהיא מאלפת כלבים בחיל האויר.אז היא אמרה לי שלהגיע לשם זה דיי מסובך, או שאתה מגיע לשם במזל או שאתה מתחנן שיגיסו אותך לחיל האויר ואז כשמגייסים אותך לחיל האויר אתה צריך לבקש להתגייס להגנה קרקעית ואבטחה ליחידת אילוף כלבים. מקווה שעזרתי עוד פרטים באתר: http://www.iaf.org.il/Templates/BeforeDraft/Roles.IN.aspx?lang=HE&lobbyID=70&folderID=72&docfolderID=1499&docID=23811&currentPageNumber=&subfolderID=1499

nobodys girl

New member
גם אני נורא רציתי עוקץ...

אבל לפני שאת רצה לבקש מיונים וזימונים, רק תחשבי שאילוף כלבים בצבא נעשה עם קולר חשמלי. לאלף כלב עם קולר חשמלי, זה דבר ששובר את הלב. אם משכת פעם ברצועה שמחובר אליה קולר דוקרנים רק תחשבי המון הרבה יותר גרוע. חוצמזה, לנקות כלובים במשך שנתיים? זה הרבה פחות אטרקטיבי ממה שזה נשמע. שקלתי המון את עניין עוקץ, אילוף וחינוך כלבים בצבא, זה לא תמיד מקום למי שאוהב כלבים.. עבודה עם כלבים בתור חייל.. זה משהו אחר לגמרי

drop foot

New member
לכי תעשי שירות לאומי בצער בעלי חיים

ואגב עוקץ לכל התוהים לא שייכת לא לצנחנים לא למגב ובטח לא לחירמכ זה יחידה בפני עצמה שכל מה שהבנות עושות שם זה לעמוד בחסום שעתיים ביום עם כלב ולהריח תחת של ערבים.. לא מה שהלוחמים בנים עושים שם

moshe alfasi

New member
ברור שהיא לא שייכת לחירמ"כ...

אבל אפשר להגיע אליה אך ורק דרך חירמ"כ... זה נותן מרץ לאנשים להגיע לחי"ר היעודי, ואם הם נופלים בגיבוש, הם נשארים בחי"ר... אין על הגדודים! עזבו עוקץ! =]] אני אישית לא עשיתי את הגיבוש עוקץ מעיקרון, הגדודים זה הכי ליגה! חרוב כבוד! אזרחים מעכשיו עד סוף חיינו!

WrathAngel

New member
תגובה

תפקידים שקשורים לכלבים יש בחיל האויר, עוקץ, מג"ב ופיקוד העורף. מכאן שבכל אחד מהמקומות האלה יש אנשים שהתפקיד שלהם זה לטפל בכלבים.

למעלה