כלבים במסעדות

כלבים במסעדות

אין לי מושג אם הנושא הועלה כאן בעבר ... אתמול נתקלתי במקום עבודתי (אני עובדת במסעדה) בתופעה מוזרה וחצופה הוזמן שולחן ל 10 איש כשמגיעה בעלת השמחה מסתבר שהיא הגיעה עם כלב בלי ששאלה אם הדבר אפשרי . הודעתי לה שלצערי הכלב יצטרך להישאר בחוץ ואכן היא פסעה החוצה וקשרה את הכלב לעץ סמוך לקח מעט זמן עד שהתאספו כל החוגגים ואיכשהו גיליתי שהכלב נמצא במסעדה (מישהו הכניס אותו דרך דלת אחרת) המלצרית צעדה והודיעה שהכלב יצטרך לצאת .... ואז בהפגנתיות אמרה בעלת השמחה לכלב" קוקי, בוא נצא החוצה, פה לא אוהבים כלבים!!" הכלב הוצא החוצה אני נשמתי לרווחה אך לא עברו 15 דקות והכלב שוב היה בתוך המסעדה נגשתי לבעלת השמחה ואמרתי לה "חבל שאת מתעלמת מהבקשה שלי " אתם חושבים שזה עזר??????????. לא ממש. רק לאחר שלקוח אחר התלונן הם נאותו להוציא את קוקי החוצה... עצות איך לנהוג במקרים כאלה יתקבלו בשמחה ועוד משהו , איך אפשר להגיד ללקוח שהמסעדה נסגרת ואיך תגיבו כשיאמרו לכם את זה בהנחה שסיימת לאכול , קינחתם ואפילו שילמתם... והשעה...השעה מאוד מאוחרת

גידי42

New member
לגבי הכלבים...וכל השאר

עד כמה שאני אוהב בעלי חיים בכלל וכלבים בפרט אני חושב שלהביא כלב למסעדה זו חוצפה שאין כדוגמתה ואני חושב שנהגת מאד מאד בתבונה במקרה שאת מתארת. לגבי המקרה השני צר לי לאמר שאני סבור שמסעדה המכבדת את עצמה צריכה להשאר פתוחה סבלנית וסובלנית עד שאחרון הסועדים מסיים בנחת את ארוחתו וגם אם י שולחן מעצבן שנשאר הרבה אחרי הקינוח ולא מבין רמזים. אני גם מאד לא אוהב את ה"רמזים" הבולטים כגון הגשת חשבון מבלי שנתבקש, הפיכת הכסאות ואני נשבע פעם שאבו לי את השטיח בין הרגליים במסעדה. אם לחוצים בזמן עדיף לאמר זאת ממש בהתחלה ואד מתאפשר לסועד להחליט אם בא לא או לא. לפני כמה שבועות יצא לי לסעוד בפריז במסעדה מאד מאד יוקרתית. היינו שמונה אנשים והגענו מאוחר יחסית עד שהזמנו וכו' כבר התרוקנה המסעדה וכמובן שיצא לנו להשאר אחרונים. קינוח, אספרסו ובמיוחד צלחת הגבינות המסורתית עוד עיכבו אותנו יותר. אני הרגשתי כבר ממש לא נעים, אך על המארחים, הצרפתים זה לא עשה שום רושם. במצד המסעדה , כלום, לא חשבון , לא רמזים. משהם עשו זה השאירו אחד המלצרים, כולם כבר הלכו, ואיך שפיניו את השולחן כיבו את האור במסעדה ונעלו את הדלת. ראוי שמסעדות בארץ יקחו דוגמא.

הניק מחייב תגובה בנידון ../images/Emo107.gif

הרבה פעמים עלה במוחי האם לעלות את הנושא או לא. כמובן, עד שהיתה לי כלבה, לא נתתי לנושא מחשבה. אבל כעת, זה בלתי נמנע ובעת רצון וכוונה לאכול בחוץ, המחשבה על פיונה עולה. כמובן, לא הייתי מתנגדת אם באונמי היו מברכים את פיונה ושמים לה כסא כבוד...
מה שאנחנו עושים, זה מתקשרים למקום בו אנו רוצים ללכת ומבררים אם זה אפשרי. אם כן, מה טוב, אם לא- לא נורא. יש מסעדות בהן פיונה מקבלת כלי מים
אני מסכימה עם גדי לגבי החוצפה הישראלית לרמזים ואת זה לא הייתי מקבלת. אך אפילו אני הייתי כועסת אם משהו היה "נכנס בכח" עם כלב למסעדה.
ברשותה של ליטי (למרות שפיונה לא
HER COP OF TEA) הייתי רוצה להוסיף לקטגוריה החדשה של קולה/פפסי, גם רשות לנוכחות כלבית. אני לוקחת רק על עצמי את האחריות, כמובן. המסעדות בהן קיבלו את פיונה בברכה (בנתיים) הן: בוקצ'ו, דר' שקשוקה, הדיינר של 102 ברח' בן גוריון, פיצה מטר, גבירולה.
תמיד מומלץ לבדוק לפני. שנדע רק נחת אחד מהשני...
שבוע נפלא לכולם

Giggle Loop

New member
גם אני אמא גאה ל - ../images/Emo107.gif

מקסים ומתוק העונה לשם Moon ומה אגיד ? מעולם לא התקשרתי למסעדה לשאול אם אפשר להביא כלב (לצימר כן ..). אני מתה על כלבים אבל עם וידוי קטן ב -
לא הייתי רוצה לשבת במסעדה שזב חוטם לא שלי יריר עליי או יבהה בי בעיני עגל רעבות ומתחנפות. מעבר לעובדה שזה ימיס את ליבי אם נהיה ריאלים אינני יודעת כמה הכלב הזה מטופל, אם הוא מחוסן, אם אין עליו מזיקים וטפילים וכו' .. כשבאים אלינו אורחים לא משנה כמה הכלב המחונן שלנו מחונך, מקסים, שמור, נקי (יד ראשונה ..) ושבע תמיד לא ישב איתנו, כי אני יכולה להבין ולכבד שגם אנשים שאוהבים כלבים עלולים לחשוב שזה לא היגייני. יש לקחת בחשבון שגם אם בעל המסעדה מאשר עדין יהיו סועדים שזה עלול להפריע להם.

גם אייסברג אוהב../images/Emo107.gif גם כשפיונה

עשתה שם פיפי...
וכרגע, זה עושה אותם למקום האולטימטיבי ליציאה מתוקה (תרתי משמע) ולמפגשי חברותא בלתי מחייבים. הידד
אולי מיצינו את ציורי פורים? פסח קרב ובא...

בזמנו, המסעדה של בני שלזינגר../images/Emo107.gif

בזמנו בני שלזינגר ושותף פתחו מסעדה באזור צפון בן יהודה שכלבים היו שם אורחים קבועים, היינו רואים שם את יזהר כהן והכלבה שלו ועוד סלבריטי עם הכלבים שלהם. אני מנסה להיזכר בשם, אולי מישהוא זוכר? שם מגישים לכלבים קבוע צלחת מיים.

למעלה