כלביית לפיד

N T F S

New member
כלביית לפיד../images/Emo107.gif

רבותי בעלי הכלבים הפכתם את ישובנו לכלבייה. כלבכם נובחים ללא סוף במשך כל היום והלילה , כלבכם מטנף את רחובותינו ,המטונפים גם כך, וכאשר הם מיסתובבים חופשיים מפחידים אותנו ובעיקר את ילדינו. אז אנא מכם בעלי הכלבים בשעות הלילה הכניסו את הכלבים לתוך הבתים שיעירו אותכם כאשר הם רואים חתול ולא את כל הישוב , נקו אחריהם את צואתם ודאגו כי לא יסתובבו חופשיים. נציגי ועד והשיטור בלפיד - קחו את החוק לידים ודאגו לכך כי החוק יקויים , כסף רב יכנס לקופת הישוב רק מבעלי כלבים אלו וישובינו לא ימשיך להתקיים ככלביה רעשנית ומלוכלכת.

אירילה

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo24.gifכלביית לפיד

אני מסכים עימך שאסור שהכלבים יסתובבו חופשי ברחובות , דרך אגב כלב שמסתובב בחוץ מסתבר שאינו מרוצה מבעליו ,אז מוטב שהבעלים ימסרו את הכלב לבית חם כי כלב שטוב לא לא עוזב את החצר , לא שכן הפחד באמת שהכלב יינשך ואינני יודע כיצד בעלי הכלבים אינם חוששים מאפשרות זאת. גם בעניין צואת הכלבים אני מסכים איתך ,ישנם שטחים פתוחים ושדות בור שעומדים לרשות הכלבים והמדרכות בטח שלא צריכות להיות שדות מוקשים.......אבל........ זה שכלב נמצא בחצר ונובח אין מה לעשות....כלבים שלא כחתולים קולם נשמע וגם אם יותר לי להעיר גם החתולים בעונת הייחום שלהם ,הסרנדות נשמעות היטב בכל היישוב וכן יללות הזכרים המתכתשים ביניהם, ומה לעשות שמאז ומתמיד הכלבים והחתולים לא חברים במיוחד , להזכירך גם שמספר החתולים ביישוב עולה על מספר הכלבים פי מונים. אז מה ? בוא ונשמיד את הכלבים ואת החתולים או שנדביק להם פלסטרים ? להזכירך שאנו נמצאים בישוב קו תפר וחלק גדול מהכלבים שומרים על בתינו ולפעמים נביחות של הכלב מונעים פריצות לבתים. אם אינך סובל כלבים תמיד ישנה הברירה למצוא מקום מגורים אחר , אולי תחת לרטון על הכלבים תאמץ לך כלב ותראה שלפעמים הכלב הוא גם חבר טוב מחברים על שתיים. ביחד עם זאת אני מאוד מסכים איתך על כלבים המשוטטים ביישוב ואולי פה זו עוד הזדמנות לוועד הישוב לפעול בנושא ,ראינו כבר ששלב ההפחדות לא עושה כלום לתושבים ,כמו הפירסום שלוכד הכלבים מגיע ,מגיע אולי לישוב אחר אבל לא ללפיד ותאמין לי שלאחר שתושב שכלבו יילקח ויידרש לשלם עבור הוצאות הלכידה והשהייה של כלבו בכלביה לא יחזור על כך שנית ואני מכיר תושבים בישוב שכלבם נלקח ואו שהכלב לא מסתובב יותר בחוץ או שמסרו אותו. ולסיום אני קורא פה לבעלי הכלבים ( גם לי יש כלבים ) אנא ממכם ,סיגרו את כלביכם בחצר וודאו שאינם יכולים לברוח ,הכלבים המשוטטים גורמים גם לכלבים בחצרות אי שקט וסכנת הכלבת מאיימת גם כאן.

N T F S

New member
גם לי יש כלב

גם אזעקה נועדה לימנוע פריצות לבתים או לפחות להרתיעה מפניהם וכאשר היא פועלת מעל זמן מסוים וגורמת להפרעה לציבור זו כבר עברה על החוק. חשיבותו של הכלב בישוב כמו שלנו היא ענין אישי אולם אין שום סיבה שהכלבים בנביחותיהם יהפכו למיטרד ולכן תמיד ישנה אפשרות להכניס את הכלב לתוך הבתים וכך ימנע המיטרד לשכנים ועדיין ישמר ביטחונו של הבית (לפחות כפי שאתה רואה זאת). ישנם רגעים,לצערי רבים מידי,שהישוב נישמע כמו כלבייה אז אם בחרתם לגור בכלבייה מקומכם לא כאן אולם אני בחרתי לגור בישוב נעים ושקט וזה בהחלט לא המצב.

למעלה