כלביות באיזור חיפה?

Benten

New member
כלביות באיזור חיפה?

מישהו/י יודע/ת איפה יש כלביות באיזור נהריה?

lilithmm

New member
ג'נט בלהבות הבשן

ומי שניגש לשם....בבקשה לתרום גם אם לא מאמצים...אפילו שק אוכל פשוט...שימשיכו להתקיים שם.

Benten

New member
מג'נט לקחתי את גיזמו שלי ../images/Emo13.gif

להבות הבשן זה נסיעה של שעה וחצי מנהריה, ולכרמי חי אין כלביה-אלא משפחות מאמצות-שלחתי אימייל אל מנהלת המקום ואני מחכה לתשובה. פנסיונר בן 52 שכלבתו בת ה- 10 מתה מקדחת קרציות מחפש כלבה שתשלים את החסר. הוא גר בנהריה ומחפש כלביה קרובה אליו-אם לא ימצא-יסע לתנו לחיות לחיות בחיפה ביום שישי. אז אם שמעתם על כלבה באזור, מחונכת לצרכים ולא דורשת פעילות רבה, תשלחו לי מסר ואעביר אליו את הפרטים. תודה!

lilithmm

New member
יש לי כלב לקשיש

כלב קטן וזקן, מאוד ידידותי, מלא אהבה, שקט ומחונך,מתאים מאוד לקשיש. הכלב נמצא בחדרה. אני לא בטוחה אם מדובר בכלב או כלבה.

Benten

New member
חדרה

די רחוק למישהו מנהריה להגיע עד חדרה, חבל אבל הפנתי אותו לעמותת הצילו

ניל´´י

New member
לילית????

52 זה קשיש???? אם כך אני קשישה בריבוע...
מאחלת שה"קשיש" ימצא את מבוקשו במהרה ועוד כלב בישראל ימצא בית ומשפחה טובים!!!! אמן!

lilithmm

New member
../images/Emo70.gifנו דיי

בפעם הבאה את תקבלי את החשבון של הטיפול נמרץ מהתקפות הצחוק שנופלות עלי בגללך
התכוונתי לקשישים בכלל, לא ש-52 זה קשיש!
היו לי כמה פניות לגבי כלבים לקשישים, אבל בינתיים אף אחד לא רוצה את הקייסהאונדית.

lilithmm

New member
מאוד קל לנו להקשר אליהם../images/Emo14.gif

ועוד יותר קל להם להקשר אלינו...והפרידה קשה לנו כשהכלב נפטר, ועוד יותר קשה לכלב כאשר הוא ננטש, או שהבעלים שלו נפטר ואין מי שירצה לטפל בו

bimbo.

New member
לי יש כלב שחור בן 13, ועל כל שערה

לבנה שמופיעה אצלו, מופיעות אצלי שלש. לא פעם אני חושבת מה אעשה כאשר ילך לעולמו. זה יהיה בשבילי נורא

bimbo.

New member
ניל"י "הקשישה בריבוע"../images/Emo9.gif

לפני זמן מה קראתי בעתון ש: "ישישה בת 60 נפגעה ע"י אוטובוס". מה דעתך על זה?

האפי לי

New member
יש איזו עמותה כרמיאל אוהבת חיות

או משהו, מידי פעם אני רואה הודעות שלהם באינטרנט. בנוסף יש הרבה לוחות באינטרנט ובחלקם יש כלבים מנהריה והסביבה, שווה לבדוק

ה דרומי

New member
חיפשתי משהו באזור ומצאתי רק

מספר טלפון של עמותת "הצילו" הנריה ואזור הגליל המערבי 04:9924930. דבר נוסף פעם היה משהו בגשר הזיו האם זה עדין קיים שם?

למעלה