כלבה שמשלשלת

טוטס

New member
כלבה שמשלשלת

בוקר טוב! כלבתי החלה אתמול בבוקר לשלשל, ובניגוד לעבר שזה היה עובר לכמה שעות, הפעם זה ממשיך. שאלתי היא לגבי תזונה בזמן הזה. אני מצד אחד מפחדת לתת לה אוכל כדי שזה לא יחמיר את המצב של הקיבה שלה, אך מצד שני, היא מאוד רעבה. אתמול נתתי לה מעט אוכל אבל מכיוון שזה לא מפסיק אני תוהה מה לעשות כעת... יש לציין שמבחינת התנהגות - אתמול היא ישנה מהבוקר עד שעות הערב, כמעט בלי לזוז, אך לקראת הערב החלה כבר לבוא לקראתנו ולרצות לשחק. יש לה גם תיאבון והיא מחפשת אוכל. תודה!

טוטס

New member
ועוד שאלה קטנה על דלקות אוזניים

הכלבה שלי סובלת באופן כרוני מדלקות אוזניים. הוטרינרית נותנת לה טיפות, זה עובר לחלוטין (או כמעט לחלוטין) ואחרי שבוע חוזר שוב וכל חוזר חלילה. אנחנו כבר שנה חווים את המעגל הזה - וזה כבר מגוחך ובעיקר כי הקטנה סובלת וכלום לא עוזר... האם יש פיתרון יותר יעיל??

נשמע שזה משהו קבוע אצלה?!

אז כדאי לעשות קצת סדר: 1. צריך ללכת לוטרינר לבדיקה. אין לזה תחליף. כל מה שיאמר ויכתב כאן בפורום לא יהווה לעולם תחליף 2. בשביל להתייחס בראוי למקרה, צריך יותר פרטים. גזע, גיל, סביבת מחיה, תזונה, טיפולים מונעים, אופי השלשול (צבע, תדירות, מיימי/רירי) וכו'. הוסיפי את הפרטים וננסה לעזור.

טוטס

New member
לא, בכלל לא קבוע...

אחת לכמה חודשים יש לה קיבה מעט רכה או שלשול חד פעמי. זה נשמע לך חריג? היא מסוג שי צו, בת 5 בערך (אנחנו לא יודעים במדויק), היא אוכלת בעיקר עוף שמבשלים לה במים (בלי עור ובלי שום תוספת), עם אוכל מהקופסא ופעם בכמה זמן היא אוכלת אוכל יבש (יום לפני שהחלה לשלשל אכלה קערה שלמה של אוכל יבש - אם זה משנה), אופי השלשול - מימי ברובו, חום כהה. פעמיים בערך הייתה טיפה רירית בגוון צהבהב. היא משלשלת כל כמה שעות (אתמול שלשלה בערך 6 פעמים במשך היום ועוד פעמיים בשעות הלילה). היום שלשלה כפעמיים אך בבוקר אך מאז זה הפסיק (קראתי שיש לתת לה אורז כדי להפסיק את השלשול אך היא לא רצתה ולא שמנו לה שום דבר נוסף כדי שלא יכביד עליה). מקווה שזה יסייע.... תודה על ההתייחסות

או לחלופין לנסות

רפואה טבעית. טיפות אזניים מסוג סורולן למשל,באם משתמשים בהם לאורך זמן,עלולות להפוך דלקות אוזניים בנאליות לכרוניות. אני מכיר כלבה שעברה מטייפות אטנביוטיות לטיפות על בסיס טבעי הנמכרות אגב אצל וטרינר,מאז עברו כשבעה חודשים וטפו טפו האוזניים במצב מעולה.

למעלה