כלבה שלי חולה מאוד!!

nin4ik

New member
כלבה שלי חולה מאוד!!

פנינו לוטרינר-והוא אמר לאבא שלי איך לטפל בה ואיזה תרופות לרכוש (אבא שלי רופא). הכלבה עדיין מאוד מאוד חלשה . ובקשר לתביעה...זה לא "מה שמעניין אותי כרגע" כפי שנכתב כאן על ידי מישהו-אבל תסלחו לי רבותי-הכלבה הייתה בריאה לגמרי-והם הביאו אותה למצב של גסיסה...ועכשיו הם טוענים שזה לגמרי לא באחריותם ושנבצע הכל באופן פרטי.זה מכעיס ומתסכל שככה פועלים במקומות שבהם להפך צריך להיות הומניטריים. וזה עוד לא כל הסיפור-השכנים שהתלוננו עליה-הם אנשים שקרנים-הם אמרו שהיא נשכה אישה-והיא בכלל רק נבחה עליה-כשהם באו אלינו הביתה בטענות-ראינו בעיניים שלהם שהם מחפשים לעשות צרות-הם כנראה רצו שנשלם להם או משהו-אנחנו מצידנו דרשנו לראות איפה בדיוק הפצע המדובר-הלכנו לשם-אליהם, והאישה הזו בעצמה אמרה שאין לה כלום-שום פצע-ככה שבעלה ובנה יזמו את כל הקטע של ההסגר מתוך נקמה!. והנה מתוך טיפשות ונקמנות וחוסר אחריות של צוות תחנת ההסגר היא גוססת...

גן חיות

New member
קודם כל, מאחלת הרבה בריאות לכלבה

מקווה שתצליחו להוציא אותה מזה. ואחרי זה, ברגע שהיא לא בסכנה יותר - כן, לדעתי צריך לתבוע את ההסגר העירוני. הם כן אחראים. כדאי גם לפנות להנהלת השירותים הווטרינרים ברמה הארצית( אם אני לא טועה זה ד"ר חיימוביץ במשרד החקלאות). כדאי אולי גם לערב עמותות כמו צב"ח תא ותל"ל. הבנתי שבכלל, יש לאחרונה איזה עניין של ניסוח חוק לגבי תחנות הסגר וכלביות עירוניות. לכן, כדאי לבדוק עם העמותות למי אפשר לפנות - גם כדי להעניש על מה שקרה לכלבה שלך וגם, כדי לעזור למנוע מצבים דומים לכלבים אחרים בעתיד. תעדכני שוב לגבי הכלבה. מאחלת לה בריאות.

למעלה