כלבה פצועה

כלבה פצועה

היי, לייקה הכלבה שלי נפצעה ברגל.
כנראה היה לה נקע(אני עדיין לא יודעת היא באשפוז ותחזור מחר) ועשו לה תפרים וגם לפני כמה ימים פוצצו לה אבצס.
האם יש בעיה לשים לה אמפולה נגד פרעושים שהיא תחזור?

ועוד שאלה הייתה לה נפיחות בכף רגל ולכן חשבתי שיש לה שבר אבל הוטרינר אמר שזה לא נראה לו שבר(אני לא יודעת את תוצאות הצילום עדיין)
ממה יכולה לנבוע נפיחות כזאת?

תודה

שאלות לוטרינר המטפל

הי
התיאור של המקרה שלה מאד חלקי וחסר, ואני לא יכול ממש לדעת מה היה שם, מה הטיפול ומה התוצאות
אני מציע להפנות את כל השאלות לוטרינר המטפל - אלה שאלות לגיטימיות ואני בטוח שתקבלי תשובות מסודרות ממנו
בהצלחה
ארז

שאלתי

וקיבלתי תשובות...
היה לה חתך בכף רגל ולכן התנפח ועוד חתך בפרק של הרגל ותפרו לה את שניהם. היא קיבלה אנטיביוטיקה-צפורל 5*2 וזריקה(כי הזדהם לה קצת המקום) והייתה אצל הוטרינר ממוצ"ש עד היום.
אבל יש לי עוד כמה שאלות שאני אשמח לקבל עליהם תשובה בפורום..

הוט' לקח לי 650 ש"ח על כל זה. האם זה מחיר סביר? כיוון שכל מי ששומע אומר לי שזה יקר.

ועכשיו שהיא חזרה הביתה היא מעדיפה לשבת מתחת למיטה במקום חשוך יחסית,ולא במיטה שלה. לפעמים היא יוצאת משם. אבל היא ניראית קצת בטראומה... יש לה תיאבון.
האם זה נורמאלי?

תודה!

סביר

לפי התיאור שלך - הרופא ביצע פרוצדורה בהרדמה, ניקוז אבצס ותפירת חתך, כך שעל פניו המחיר נראה סביר בהחלט.
היא צריכה להשתפר יחסית מהר. אם היא אוכלת ושותה- לשים לב שבהדרגה מצב הרוח שלה משתפר. תוך יומיים לרוב צריך להיות שיפור ניכר. אם לא - כדאי לחזור לוטרינר.
אני ממליץ גם להוסיף טיפול נגד כאבים - גם זאת דרך הוטרינר ולא באופן עצמאי.
אסף

תודה

אני אכן אשאל את הוטרינר...
הניקוז אבצס היה בנפרד בלי קשר לטיפול הנוכחי וזה לא היה כלול ב650 ש"ח.
אני צריכה להביא לה אנטיביוטיקה והבעיה היא שהיא לא רוצה לאכול את האוכל היבש שלה. רק אוכל אחר. ככה היא הייתה גם אחרי העיקור. היא רצתה רק אוכל של בית.
היה לה היום איזה שעה-שעתיים של חסד שהיא דיי שיחקה קצת איתנו.

מה לתת לה לאכול? אורז וחתיכות חזה עוף זה בסדר?

למעלה