כלבה עלתה על המיטה ו...

sharonno

New member
כלבה עלתה על המיטה ו...

שלום, אשמח לדעתכם.
כלבה אוטוטו בת 9, נמצאת איתי כ- 7 שנים. עושה צרכים באופן מסודר מחוץ לבית (3 טיולים ביום).
באחד הלילות יצאתי איתה 3 פעמים באמצע הלילה כי הייתה צריכה לשלשל. בבוקר לפני שיצאתי מהבית פיניתי את כל הרצפה למקרה שתצטרך לשלשל שוב. והיא אכן שילשלה שוב- במיטה שלי. על שמיכת הפוך והכרית... מיותר לציין כמה דוחה ומגעיל זה... למה היא עשתה את צרכיה על המיטה שלי ??? (היא אינה עולה על המיטה, אינני מרשה לה) בעבר היה מקרה שעשתה על הרצפה וכלל לא כעסתי עליה. מה גרם לה לעלות ולשלשל דווקא על המיטה שלי?
ייאוש :(

train

New member
את צריכה לקחת אותה לוטרינר

הכלבה לא סתם משלשלת
היא לא מרגישה טוב והיא צריכה טיפול רפואי.

תצטרכי לשאול אותה, אני לא יודעת

אבל אפשר רק לדמיין עד כמה בודדה ומפוחדת היא הייתה, ובוודאי חיפשה את הריח שלך ומקום בטוח להתנחם בו בזמן שהייתה חולה.
אני מקווה שלקחת אותה לוטרינר וטיפלת בשלשול הזה :(
אין ספק שזה דוחה, אבל חשוב לקחת דברים בפרופורציות, כביסה או שתיים והכל יהיה בסדר.

sivi1964

New member
היא חולה,ואין כאן שום "דווקא"

גשי איתה בדחיפות לווטרינר,לקבל טיפול בהתאם לאיבחון מלא ומסודר.

sharonno

New member
שאלתי כי באמת רציתי לדעת למה

הכלבה לא חולה, היה לה שלשול ויראלי וכמובן שביקרנו אצל הוטרינר שאמר שאין לו תשובה וטרינרית ושהיא בריאה.
הכל בפרופורציה. פשוט הייתי סקרנית לגבי מה גרם לה לעלות על המיטה ונראה הגיוני שאכן חיפשה את הריח שלי ואת המקום המנחם.

KallaGLP

New member
אני מניחה שהווטרינר אמר לך, אך אם השלשול ממשיך

כדאי לעבור לכלכלה עוצרת של אורז ועוף מבושלים ללא שום תוספות או תבלינים עד שהשלשול עובר, ואז לחזור בהדרגה למזון הרגיל.

KallaGLP

New member
היות שמדובר בהתנהגות חריגה, אני יכולה רק לנחש

שזה קשור לעובדה שהייתה חולה ולא הרגישה טוב. אם התנהגות זו תחזור על עצמה גם לאחר שתבריא כדאי להתייעץ עם מטפל התנהגותי.

KallaGLP

New member
ועוד עצה מעשית, לבינתיים, אם יש עדיין צורך:

לכסות את המיטה בנייר כסף. למיטב ידיעתי, זה מרתיע כלבים.

למעלה