כלבה מטונפת!

• פותח הנושא jaro
  • פורסם בתאריך

jaro

New member
כלבה מטונפת!

את כלבה מטונפת ומגיע לך מכות! אני נובח
הראש שלה בין הברכיים שלי ואני לוחץ. היא מיבבת. אנ מתרומם מעט מהכיסא ומלביש לה אחת עם כף יד פתוחה על הטוסיק הלבן שלה. איפה שהשיזוף והשמש לא מגיעים. מחכה לראות את כף ידי מוורידה מולי.
שולח זוג אצבעות בצורת וו לפה שלה ומאלץ אותה להתהפך. על הגב החזה מקבל צורה מושלמת נופל חלקית בצורת עיגולים גדולים וחומים. הפטמות שלה חומות וגדולות. כך בדמויני נראית פרת שוקולד אמיתית. אני ממהר לצבוט אותן.
היא מתכווצץ מולי. מתריסה אגן לשמיים. פלומת שיער שחור ומקורזל מוסתרת מעט על ידי בטן עגולה ויפה.

את כלבה רעה!
אני מסובב פיטמה. משעין את הגב שלי על הבטן שלה מהצד. במלוא כובד משקלי. היא נאנקת. אני מכניס מרפק חד בין הרגליים שלה והיא מתחילה להשתפשף אליו.
אחרי שהמרפק שלי מקבל לחות בריאה שכזו, אני מושך לה בשיער ומעביר אותה אל חלציי. אני עוד בחצי התורן ומנווט אותה להשלים את המלאכה.

בקצב שלי כלבה!
עוד מכה על האחוריים. צעקה נבלעת בכיפת האיבר שלי. אני מרוצה. בלי שיניים אמרתי! עוד מכה. עכשיו אני מפסק את האחוריים הרוטטים שלה ומנער לה את התחת. היא מתה על זה. ומגיבה במציצה פראית. אני עוצר אותה במשיכת שיער אכזרית. כמו שמושכים לסוס במושכות. אייי!!! היא צועקת. סתמי! אני סותר לה בכף יד סגורה.

על ארבע כלבה!
היא על הריצפה הקרה. שדיה הגדולים מונחים על הריצפה כי היא נשענת על המפרקים. אסור שיהיה לה נוח מדי, כי היא מאבדת רטיבות. אני מניח עליה רגליים וקורא בלייזר. היא מנענת את האגן. מבקשת תשומת לב. אני נותן לזיקפה שלי להחלש. מרגיש את הזרע מיוצר בביצים ההומות שלי. בעצם אני מעדיף שתלקקי לי את הביצים. היא מסובבת ראש עם מבט של אכזה. עכשיו! מהר! מה זה! מכה על הטוסיק ומשיכת שיער והיא מתיישרת. לקיקות קטנות, כמו של גלידה לא כמו של סוכרייה על מקל!
עכשיו אפשר לקרוא בשקט. אני מאונן לעצמי.

על הגב, כלבה! רגליים גבוה מעל הראש!
החור שלה פעור מולי. אני מפרגן לה. יורד לה. בתאווה. היא בטעות עוזבת רגל ומקבלת סטירה לפנים וסטירה לכוס. משתיהם היא נהנית בטירוף. לפני שאני צולל לעוד רבע שעה אני מסתכל כמה יפות הטיפות על התלתלים שלה.אני מסובב פטמות בלהט חופן ומועך ומושך את הציצים הגדולים שלה. לא מבין איך אנשים אוהבים סיליקון. לנו הבנות הדשנות ביותר. אני מתקשה מהאנקות שלה. אני בחור אנלוגי לגמרי. לק לאוזן ואני מוכן.

עכשיו תזדייני כלבה! ברעש געש!
אני נכנס לכוס הכי רטוב שיש. שתי ידיים על השדיים שלה ואני מתחיל לדחוס. היא מחזירה לי ב-הו הו הו והא הא הא.
קופה מזדיינת! תרכבי עליי. אנחנו מתהפכים. אני אוהב שחרחרות מתולתלות. אני אוהב לבנות בלונדיניות אני אוהב בנות. כל הפנטזיות של הפורנו נכנסות לי לראש. אני מכה לה את השדיים וצובט אותם והיא ממשיכה לדהור במהירות. אני גומר והיא אצה ללקקכל טיפת זרעכוס שנוטפת ממבושיי.

בבעיטה למקלחת! כלבה!
היא זוחלת על ארבע. לאט! אני יורה. בעצם תזחלי. מת לראות אם היא משאירה שובל רירי, כמו בבדיחה ההיא....לא משנה. בינתיים מחכה לייצר עוד זרע בשביל הכלבה שלי. תעמדי ותחכי לי עם הפנים על הקיר. מרים את הבלייזר מהריצפה. לפעמים הכתבות שלהם כלכך מטומטמות. אני שומע אותה גונחת! אני מזנק מהספה למקלחת. ונותן לה מכה אדירה. מי נתן לך רשות לאונן!!! אני שואג. אההה!!!! היא צורחת. אני עומד עם הגב אליה. סליחה סליחה סליחה! היא מיבבת. פנים לקיר אני מסנן וחוזר לכורסא. ידיים מאחורי הגב מטומטמת!

תפתחי מים חמים, שרמוטה!
אני שומע את המים נפתחים. יותר חמים! אני רוטן. אני מכיר אותה. יותר חמים, אמרתי! כן. עונה בקול חלוש. אני נכנס. ורואה טוסיק מושלם, מורכז על רגליים לתפארת. לא רזות מידי שריריות. היא מראה לי שהיא כבר כמה דקות על קצות האצבעות בשבילי. יענו אקסטרא. הידיים מפסקות את התחת שלה, כשהיא מרפה ומכווצת את חור התחת שלה. אני מעביר את הזין על התחת שלה. והתגובות שלה מחרמנות אותי. אני נעמד. אני זקוף. אני נכנס. למרות שהיא נורא מנסה היא לא מצליחה להרפות את פי הטבעת בניסיון הראשון ואני נתקל בחומה בצורה. ניסיון שני איטי ויותר מוצלח. עכשיו אני מזיין אותה לאט וטוב. אני מרגיש יותר בחור הזה. היא נאנקת כשאני מועך בכח כל מה שאני רק מצליח להגיע אליו. השיא זה ליקוקי צואר ואוזן מאחור. כמו אריה ללביאה. אני מנען אחור. מאזן את עצמי במשיכת השיער השחור והמתולתל שלה. והיא בשמיים. אני אהרוג אותך אם תעשי החלקה. שמעת? היא בשלה.
אני גומר לה בחור של התחת. היא מאושרת וגם אני.
ואני אומר תנו לחיות לחיות :)

למעלה