רונן אתגר
1. כתבתי חבל שלא חשבת על זה קודם, ד.א. לא ראיתי את האדון מפרסם בשום מקום (ואני רואה את הפרסומים בכמעט כל הלוחות), בכלל התכוונתי לכך שהיה צריך לנסות למצוא בית קצת יותר מ-3 ימים לפני שהאדון נוסע. 2. עם כ"כ הרבה אנשים שנוטשים את הכלבים שלהם בגלל שהם "נוסעים לחול" באמת נראה לך שכל המפרסמים למיניהם ימצאו בתים? שנינו יודעים היטב לאן רוב הכלבים יגיעו. 3. בד"כ לא מדובר בבעייה להעביר כלב לחול. רק מהכלבים הם דואגים להפתר כמה שיותר מהר, ומשום מה זה תמיד יוצר שבוע לכל היותר לפני הנסיעה. 4. כיום נטישת כלב שלא בהסגר עירוני או בעמותה שמוכנה לקבלו היא עבירה פלילית ויש עליה קנס. מי שלא רוצה רישום פלילי לא יתעסק עם החוק. הם גם לא רוצים את זה על המצפון שלהם. 5. גם אם מדובר בכלב שהוצל ממות, עדיין אין שום סיבה להפקירו!!!איפה ההגיון הישר?? שנתיים וחצי מאושרות???? אני מתפלאת עליך.... 6. אני מקבלת על בסיס יומי טלפונים של כל מני אנשים שמנסים למסור את הכלבים שלהם, אני מכירה את כל הסיפורים, ורובם הגדול של המוסרים האלה לא מוכנים להזיז את עצמם לימי אימוץ כי זה לא בשבילם לדבריהם, ושוב, כולם נזכרים ימים ספורים לפני שהם צריכים לנסוע (ובאמת כולם צריכים לנסוע..). 7. אני רוצה שתעצור לרגע ותחשוב מה מרגיש כלב שננטש במכלאה, או אפילו נמסר במקרה הטוב כן לידיים טובות. אני לא בטוחה שתצליח.... 8. לבחור שכתב כאן יש את היכולת להגיב, לכלב שלו לא כ"כ. תחשוב על זה.