כלבה למסירה - דחוף

lyavne

New member
כלבה למסירה - דחוף

אני נוסע לתקופה ארוכה לחו"ל ונאלץ למצוא בית חם לכלבה שלי. לואיס היא בת שנתיים וחצי, דוברמן מעורב, מעוקרת, מחונכת ושקטה. העניין דחוף למדי - אני צריך למצוא לה בית עד סוף השבוע. הכלבה נמצאת כעת בירושלים. ניתן ליצור איתי קשר באימייל: [email protected] תודה, ליאור

lilithmm

אמרנו לך את זה כבר הרבה פעמים, אבל תרשי לי לומר שוב: נמאס מהתגובות הרדודות והמרושעות שלך. אין לך מושג מה הנסיבות שבגינן נמסר הכלב (ועושה רושם שזה גם לא מעניין אותך). יתכן שיש לאיש סיבות טובות למסור את הכלב ויכול להיות שלא, זה אפילו לא ממש חשוב כי ברור שהן מספיק טובות בשבילו. התגובה שלך ילדותית ומטופשת ומימלא לא משיגה דבר. אם את יכולה לעזור לו עם בית מאמץ-נהדר. אם לא פשוט תתאפקי ואל תקישי את התובנות שלך על המקלדת. שבענו מהם.

lilithmm

New member
רונן אתגר

אתה לא מגיב בחריפות כי אתה וודאי שלא תקבל את מזרק הרעל. נסיעה לחול היא לא תירוץ למסור כלב, וודאי שלא רגע לפני שנוסעים, בלי לדאוג לעתיד שלו מראש. אני לא מבינה איך אתה בוחר לצודד באנשים המגעילים האלה שמפרסמים שהם נוסעים לחול. פתאום כל הארץ נוסעת לחול! כנס למדור המסירות בפטנט. כולם נוסעים לחול! התקשרו אלי לפני שבועיים אנשים שאמרו שהם רוצים למסור את הכלבה המבוגרת שלהם היום או מחר, לא פחות ולא יותר! איך להתייחס לאנשים כאלה, שלא רק שמחליטים למסור את הכלב, גם לא מטפלים בכך עד שזה מאוחר מדי? לעזור להם אולי? לקחת על עצמי מה שהם היו אמורים לעשות? no way. נשאר לי רק להשתתף בצערו של הכלב על כך שנפל לדרעק של בית.

lilithmm

א. אני מניח שגם את לא תקבלי את מזרק הרעל שהחלטת כבר שהכלב יקבל משום מה. למרות שיתכן שימצא לו בית והוא יחיה חיים מאושרים ומספקים. ב. נסיעה לחו"ל יכולה לעיתים להוות בהחלט סיבה למסירת כלב. ג. אי אפשר לצפות ממישהו לדעת לפני שנתיים וחצי כי הוא עלול יום אחד להאלץ לסוע לחו"ל. ד. הוא מנסה למצוא לכלב בית, והאמת היא שאין לך מושג מתי הוא התחיל. אולי הוא התחיל לחפש לפני שנה? את לא יודעת וזה גם לא חשוב. מה שחשוב הוא שהוא מבקש עזרה ומקבל האשמות. אם היית רוצה באמת את טובת הכלב היית מנסה למצוט לו בית. ה. ברור לי שהוא מעוניין בטובת הכלב. אחרת הוא היה משאיר אותו בלי אוכל ומים בדרך לנמל התעופה כמו שעושים רבים. ו. יכול להיות אפילו שזה כלב שנאסף על ידו לפני כמה שנים במקום לקבל "זריקת רעל", והוא האריך לא את החיים בעוד שנתיים וחצי מאושרות. חשבת על זה? ז. תפסיקי לחשוב שאת יודעת הכל. את לא!. אם היית שואלת אולי הוא היה עונה ואולי היה מתברר אפילו שאת צודקת. אבל לתקוף בלי להכיר את הפרטים? זו כבר התחסדות, גסות רוח, ילדותיות וצדקנות. ח. לפני שאת עוברת לתקוף אותי קחי זמן למחשבה. אולי תלמדי מזה משהו.

lilithmm

New member
רונן אתגר

1. כתבתי חבל שלא חשבת על זה קודם, ד.א. לא ראיתי את האדון מפרסם בשום מקום (ואני רואה את הפרסומים בכמעט כל הלוחות), בכלל התכוונתי לכך שהיה צריך לנסות למצוא בית קצת יותר מ-3 ימים לפני שהאדון נוסע. 2. עם כ"כ הרבה אנשים שנוטשים את הכלבים שלהם בגלל שהם "נוסעים לחול" באמת נראה לך שכל המפרסמים למיניהם ימצאו בתים? שנינו יודעים היטב לאן רוב הכלבים יגיעו. 3. בד"כ לא מדובר בבעייה להעביר כלב לחול. רק מהכלבים הם דואגים להפתר כמה שיותר מהר, ומשום מה זה תמיד יוצר שבוע לכל היותר לפני הנסיעה. 4. כיום נטישת כלב שלא בהסגר עירוני או בעמותה שמוכנה לקבלו היא עבירה פלילית ויש עליה קנס. מי שלא רוצה רישום פלילי לא יתעסק עם החוק. הם גם לא רוצים את זה על המצפון שלהם. 5. גם אם מדובר בכלב שהוצל ממות, עדיין אין שום סיבה להפקירו!!!איפה ההגיון הישר?? שנתיים וחצי מאושרות???? אני מתפלאת עליך.... 6. אני מקבלת על בסיס יומי טלפונים של כל מני אנשים שמנסים למסור את הכלבים שלהם, אני מכירה את כל הסיפורים, ורובם הגדול של המוסרים האלה לא מוכנים להזיז את עצמם לימי אימוץ כי זה לא בשבילם לדבריהם, ושוב, כולם נזכרים ימים ספורים לפני שהם צריכים לנסוע (ובאמת כולם צריכים לנסוע..). 7. אני רוצה שתעצור לרגע ותחשוב מה מרגיש כלב שננטש במכלאה, או אפילו נמסר במקרה הטוב כן לידיים טובות. אני לא בטוחה שתצליח.... 8. לבחור שכתב כאן יש את היכולת להגיב, לכלב שלו לא כ"כ. תחשוב על זה.

האפי לי

New member
גם הכלב שלי נמסר לעמותה כי בעליו

נסעו לחו"ל בהתראה של שבוע. אחרי קצת בירורים הסתבר שהבעלים שלו לא בחו"ל ולא נעליים, הם התחתנו ונמאס לבעל להרביץ לכלב עם מטאטא אז הם החליטו למסור

lilithmm

New member
רווח שלך יקירתי

את הכלב שלי קיבלתי בן שנה וחצי למרות שחיפשתי לברדור בן 5+. הוא הגיע מחונך וממושמע, ולעולם לא עשה לי נזקים!

האפי לי

New member
הכוונה שלי היתה שכל החארות

שרוצים לצאת "בסדר" אומרים שהם נוסעים לחו"ל

bilbolim

New member
.................

אם אתם נוסעים וחוזרים עוד כמה זמן כדאי שתכניסו אותה לפנסיון או אצל הורים או חברים להשאיר ותה עד שתחזרו ואם זה תמידי אז תעשו כמה סידורים ותקחו אותה לחו"ל איתכם.

למעלה