כלבה בהריון

ניל´´י

New member
כלבה בהריון

שלום דר' א.א. כלבת הווסטי שלי בהריון לקראת סוף השבוע ה 5, היא בת שנתיים, כבר כמה ימים שאינה רוצה לאכול... הייתי איתה ביום א' אצל הוט' שלנו, הוא לא מצא בעיה, לא חום, לא בלוטות לימפה נפוחות, האוזניים בסיידר, ל.ד. בסיידר, בדיקת שתן תקינה.... על כן האם אתה ממליץ להוסיף לאוכל גורים שהחלה לקבל (לפני כשבוע וחצי) תוספת טעימה מהמטבח הביתי?? כל הכלבים שלי אינם מכירים אוכל ביתי, הם אוכלים רק אוכל מסחרי.... או שאתה מציע איזו בדיקה שלא חשבנו עליה... באולטראסאונד נראו 3 גורים..... תודה סבתא ניל"י.....

מתי נעשה האולטראסאונד?

אתמול? או מזמן? האם נעשתה בדיקת דם? האם ראיתם עליה מתישהו קרציה (אפילו אחת?) להוסיף מזון לשיפור הטעם אפשר, אפשר גם לנסות את המזון הקודם שלה - אולי היא לא מתה על המזון גורים. דברים לשיפור הטעם יכולים להיות מקופסאות (מסחרי) כמו AD או אחרים, ויכולים להיות עוף מבושל או דג מבושל בלי עצמות. רצוי לא בכמות גדולה כדי לא לשנות את האיזון של הדיאטה.

ניל´´י

New member
האולטרסאונד נעשה בסוף השבוע הרביעי

+ יום אחד... היא התעברה בשבת (פעמיים באותו היום, הראשון בבוקר והשני בערב) ואחרי 4 שבועות ביום ראשון היינו אצל הוט'... בדיקות הדם תקינות, לעולם לא היתה עליה קרציה... גם אני חשבתי על כך... אולם חום הגוף תקין וכנ"ל בדיקת הדם... היא הועברה לאוכל גורים בשבוע השלישי להריון, אכלה ברצון, כיום אינה רוצה לא את אוכל הגורים ולא את אוכל הבוגרים... היום אוסיף לה אוכל מקופסאת שימורי כלבים, האם יש אוכל המיועד לגורים? ושאלה נוספת, האם כדאי לקנות תחליף חלב אם כלבות ולהוסיף לה לאוכל? לדנית שלי עשיתי זאת בהמלצת המגדלת ההולנדית שלה... תודה על התשובה.... לא מספיק שאני חרדה מהמצב הבטחוני... אני גם חרדה לה... סבתא ניל"י...

ניל´´י

New member
האם ניתן לשים קולר קילטיקס

או טיפות כנגד פרעושים על כלבה בהריון??

למעלה