כלבה בהיריון?

Under the GUN

New member
כלבה בהיריון?

שלום! אני חושב שהכלבה שלי בהיריון... אפשר להיות בהיריון בגיל 5 חודשים? היא שמנה נורא (לא ההפך מרזה - נהייתה שמנה) והבטן שלה לא שומנית אלא די קשה.. ד"א קנינו לה סוג חדש של מזון אז יכול שזה זה? לכלבים שמנים יש בטן שומנית או קשה? ראיתי אותה גם בוכה בדשא... זה דיכאון או צירים או משהו כזה? יש להזכיר שיש לנו כלב זכר חדש אז יכול להיות שהיא בדיכאון בגללו.... היא הייתה בהתחלה אבל כבר עבר לה... יכול להיות שהיא עוד פעם בדיכאון? יובל.

הסימנים שאתה מתאר

הם מאד כלליים ולא מכוונים לכיוון מסויים. נפיחות בטן יכולה לנבוע מבעיות שונות, וזה מאד חשוב מה אופי הנפיחות (שומן, נוזל חופשי, גז, איברים שונים). בגיל 5 חודשים לא סביר שהיא בהריון מתקדם, אפילו לא סביר שהיא כבר שהיא עברה ייחום כבר, אבל במקרים נדירים זה אפשרי. אני מציע לגשת לוטרינר לבדיקה

Twinsen2005

New member
זה פשוט הזוי...

שאנשים מגדלים כלבה ובגיל 5 חודשים יש להם איזשהי סיבה לחשוד שהיא בהריון. כי מנהסתם שרוח הקודש לא נחתה דווקא על הכלבה מריה שלהם ועיברה אותה. זה אומר שזו כלבה שלא משגיחים עליה כמו שצריך ושהיה איזשהו ספק שהיא הייתה ללא השגחה משוחררת ובמצב שבו זה התאפשר. לפותח השירשור, קח את הכלבה לוטרינר ותקבעו תור לעיקור. ובפעם הבאה שנראה לך שהכלבה שלך בוכה בחצר כי כואב לה וזה לא משנה מה גורם הכאב, רצוי שתתקשר לוטרינר ותיקח אותה אליו מאשר תבוא לפה לפתוח שירשור ולתהות ביחד עם כולנו.

ניל´´י

New member
בדקתם את נושא התולעים??

בטן נפוחה אצל גורים בדרך כלל תוצאה של תולעי מעיים... חתימה טובה סבתא ניל"י....

למעלה