כלבה בדכאון וחרדה

ויקי131

New member
כלבה בדכאון וחרדה

שלום . יש לי בעיה רצינית עם דוברמנית שלי אחרי שמסרתי את הגורים שלה. זה התחיל בקטנה באכילת דברים בבית , פיפי פה ושם בתוך הבית . בזמן אחרון שאנחנו הולכים לעבודה בבוקר היא מתחילה לילל ולנבוח ממש חזק ולא נרגעת כמה שעות. שורטת קירות ליד הדלת. אתמול קיבלתי מכתב מהשכנים שטוענים שאפנו לרשויות אם לא אטפל בעניין כי הם ממש סובלים מהילולים ונביחות ( כלבה בסך הכל רק 4 - 5 שעות בבית לבד ). היא הייתה תמיד כלבה שקטה , אף פעם לא עשתה שום דבר בבית. בבקשה הצילו !!! אני צריכה ללכת לעבודה מחר בבוקר ואני לא יודעת מה יהיה הפעם .

אני ממליצה לפנות למטפל התנהגותי

אם תגידי מאיזה אזור את נוכל להמליץ לך על כאלה.
ובלי קשר - אני מאוד ממליצה לעקר את הכלבה...

ויקי131

New member
למה לעקר ?

אני מאזור רחובות .למה לעקר ? זה פותר את כל הבעיות ?

sapirdvm

New member
הי ויקי

נשמע שגם הכלבה שלך זקוקה לעזרה

בעיות התנהגות הן חלק מהבעיות שאנו נפגשים איתן כווטרינרים.
חלק מהווטרינרים מתמודדים עם הבעיות הללו בעצמם וחלק מפנים לווטרינרים שמתמחים בכך.
אם את באזור רחובות, הרי שתוכלי לגשת לד"ר עמיחי מורשת שעונה כאן בפורום לא פעם, תדפדפי קצת מטה ותראי את תשובותיו ובטח יש שם גם טלפון וכתובת. הוא וטרינר ותיק ומנוסה ונוסה ההתנהגות חביב עליו.
אם תרצי עזרה מווטרינרית שזאת ההתמחות שלה, אני ממליץ לך לפנות לד"ר נועה הראל מר"ג שהיא לדעתי הטובה ביותר בנושא ועוזרת לי בפתרון בעיות רבות שאנו במרפאה לא מצליחים להתמודד.
אני לא הייתי רץ לעקר אותה לפני שהייתי מתיעץ עם הווטרינר להבין את הטוב והרע שיש בעיקור(ומה לעשות יש גם רע), ואיך זה ישפיע (אולי) על ההתנהגות והבעיה.
לגבי 'מטפלי התנהגות', יש הרבה שאינני יודע מהי הכשרתם אך לווטרינר יש יתרון קטן שלעיתים עזרה תרופתית עושה את ההבדל ותרופות ניתנות ברשיון על ידי וטרינר.
בהצלחה רבה

ויקי131

New member
תודה

תודה רבה . זה נשמע לי הרבה יותר הגיוני מלעקר על סתאם . זה כנראה לאנשים שמחפשים חיים קלים !

ויקי131

New member
כלבה בדכאון וחרה

דרך הגב זה התחיל אחרי המלטה. אולי זה קשור ?

לילך גל1

New member
פורמולה אישית של פרחי באך...

או צמחי מרפא..הרפואה המשלימה לבעלי חיים עוסקת לא מעט במקרים כאלו. יצא לי כבר לטפל בכלבים שממש הראו תסמיני דיכאון, וכל העולם הרגשי שסובב סביב חרדת נטישה, עזיבה, חלילה מוות של מישהו קרוב - הוא עולם מורכב אך בד"כ זה חולף עם טיפול נכון. אם תרצי עזרה - אני פה בשמחה רבה, זה יכול רק לעזור.
בהצלחה :)
לילך.

למעלה