כלא 819 ! הביית שלי

dht160

New member
כלא 819 ! הביית שלי

כל כך ריגש אותי היום כמות האנשים שזכרו ושלחו לי ברכה ליום ההולדת. אני כבר מרגיש את הזיקנה. הבוקר (עד כמה שאפשר לקרוא ל 14:00 בוקר) ראיתי קמטים מתחילים לצאת במראה, הגב מתחיל להיות כואב והרגליים מתנפחוץ. הברכות ששלחתם יל הבוקר (וותיקי כלא 819) הזכירו לו שוב בצורה הכי חזקה שרק יכולה להיותשלא משנה איזה פורום אני יעשה ואיפה אני יהיה זה המקום שתמיד ישאר הביית שלי בתפוז. אז המון
לכולם !! אני פשוט אאאוה
ואל תשכחו ! ="כלא 819. כי זה חזק ממך !!!" גיא

../images/Emo9.gif אם בשבילנו אתה לא היית המלך

הגדול לא היינו שולחים לך... כי יש אנשים שנמצאים פה... ובסופו של דבר הם עוזבים, נעלמים ולא זוכרים אותם... לאט לאט.... אתה עשית כל כך הרבה בשביל הפורום... ובשבילנו תמיד אתה ניראתה כמו מלךך
אנשים כאלה תמיד תמיד זוכרים... ותמיד נשארים בלב... וזה לא שהייתי איתך בקשר באייסיקיו ובמסנג'ר... אני שמחה שהפורום שימח אותך... אמרתי לך מגיע לך הכל
אוהבתתת רעות

אה ובקשר לקמטים...

גם אני שמתי לב שמתחילים להיות לי קמטים קצת... יכול להיות שזה העונה
וכאבי ראש ורגליים תמיד היו לי אני מדריכה שלח...

../images/Emo85.gifמאמייייי..

איזה זיקנה במח שלךךךך
אתה יותר צעיר פה מכל הפורום הזהההה
קמטים
עליך
אין מצבבבבבבבבב
אפילו לא הייתי מצליחה להיכנס היום אילמלא אמרת לי ששלחת לכאן הודעה... אז שוב בפעם המליון המון מזל טוב מושלמוןן.. בחיים לא נשכח אותך.. ויאללה אני מחכה לפגישה שלנו.. אוהבת המוןןןןן איילת

לגיו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

'צטערת שזה באיחור אני פשוט שומרת שבת אז ככה שיהיה לך את היומולדת הכי מקסים תנצל אותו כמה שאפשר המון הצלחה בריאות ואושר!!!!!!!! ואיזה זיקנה בראש שלך חח אתה צעיר תראה אותי כמה אני זקנה סתאאאאם טוב אז יומולדת שמח
לאבוש נופרוש

אביחי 33

New member
../images/Emo60.gif גיא../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב לרגל יום ההולדת שלך
תמיד אבל תמיד יישאר לך כאן מקום,ואתה מוזמן לבקר כאן יותר
אל תפסיק לחייך גבר
אוהב מיליון
אביחי

למעלה