כלא 6 הופיעו אצלנו ביישוב!

erezbh

New member
כלא 6 הופיעו אצלנו ביישוב!

כלא 6 הופיעו שלשום(חמישי) באלפי מנשה ביחד עם מורן גמליאל(מכוכב נולד)... הייתה הופעה ממש חזקה.. רק חבל שהיא הייתה קצרה.. הם עשו חלק מהשיר "אין מחיר לחופש שלי".. ואז את דרך המלך, לא יכול ואת "קורא לך"... חחחח הצחיק אותי הריקוד שהם עשו... חחחחחחח אבל יש משהו שלא הבנתי.. אם באמת השיר קורא לך מספר על האקסית של איתמר(השם יקום דמה), אז למה כולם משתתפים בשיר? כמו שבשיר "לא יכול" רק אמיר שר... בכל אופן, אני ממש נהנתי.. רק חבל שההופעה הייתה בערך.... רבע שעה....

טריפל D

New member
כן..

זה באמת היה די מבאס.. אבל הם היו פשוט מקסימים! דיברתי עם בייבי G אחרי ההופעה והוא היה פשוט חברותי ונחמד:)

erezbh

New member
חחח את מאלפי מנשה?

את מאלפי מנשה? איך קוראים לך?

kombinaizer

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

נשמע שנהנית בהופעה, השיר קורא לך מספר על בנות ופרידות וכל אחד נותן את "דעתו" בנושא. זה שאיתמר מקדיש אותו לאקסית שלו זה בא אחריי השיר
ארז, אתה אח של אלה?

erezbh

New member
כן.. אני מאלפי מנשה...

כן.. אני מאלפי מנשה.. קוראים לי ארז.. עולה לי"ב... בקשר לטריפל די... ראיתי שקוראים לך בת אל ושאת בת 17.. זתומרת שאת אמורה להיות בשכבה שלי...... אמממ מוזר..

חחחח "השם יקום דמה.."

קודם כל ברוכים הבאים!. אני ~לין~, בת 19 בקרוברוברוברוברוברוברוברוב...<אל תשים לב אלי.. שים לב לשעה..:)> בכל מקרה.. לאיתמר יש את השיר "שקוף" שהוא ככל הניראה הסינגל הבא שייצא.. ואיתמר שר אותו לבד.. את "קורא לך" הם שרים וכנראה שהוא כתב את הבית שלו למי שהיתה חברה שלו..אז הוא מקדיש לה את השיר. יש?:) שמחה שנהנית מההופעה.. ושמור על עצמך. לילה טוב.. או ש...כבר בוקר? :)

למעלה