ככל שקרבת..

ככל שקרבת..

ככל שקרבת,כן רחקת ואני,כמאמין אדוק בכוחה של מילה בטחתי בה נתתי אשראי לחוזקה ואני,כמאמין אדוק בקולך הנישא האמנתי גם למשמע הרעידה ואת,ככל שקרבת-רחקת.

../images/Emo28.gif

למילים יש קסם מיוחד כמו כוח וחולשה. ואל יטעו אותך העשבים, שים לב לגביעי הפרחים לרסיסי הטל ולקו האופק!! רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
מותר ???????

האם אמון במילה ובקול,ו/או האם יש בכוחה של מילה, לקרב את המטרה? המילה והקול ניתנים לפירושים שונים, וכך לעיתים גם רגשות, אשר לעיתים, גם בהיותם מנוגדים, דומים הם מהרבה בחינות. קרבת-רחקת = אהבה-שנאה ??????????? רק טוב (וסליחה על ההתפרצות לדלת הפתוחה)

חן

רק אצל אנשים לא הגונים המילה והקול,לכמה צדדים מתפרשים. אגב,לא אהבה ושנאה סתם..כשמתקרבת-מיד מתרחקת..

חן (*_*)

New member
זה כנראה העונש שלי, על שדחפתי את..

אפי, לעניין לא לי, אבל... למרות שאני אכן מחזיקה בדעה- שקול ו/או מילה מתפרשים באופן שונה לעיתים אצל השומעים/הקוראים, מבטיחה אני לך, שאני אדם הגון-תרתי משמע
. מאחלת לך רק טוב

ואם גם לי יורשה להתפרץ......

ב"ה אני באופן אישי ביותר הייתי מגדירה.... יותר אהבה וכעס מאשר אהבה ושנאה. הכעס הוא רגעי, האהבההיא נצחית. הכעס הוא מצב של התרחקות, לא הפוך מאהבה, לא חייב לסתור. הפרשנות שלי בקשר לדברי מרק אם יורשה לי... הואמתאר את ההתרחקות הזמנית, שבסיסה בקרבה, אך משהו גורם להתרחקויות מידי פעם תוך כדי הקרבה, שמושכת כל פעם שוב להקרב וחוזר חלילה. גם באהבה וכעס, אם האהבה לא בנויה טוב, יש כעס, אך הבסיס הוא אהבה, שבלעדיו לא היו לנו ציפיות שנתבדו ולא היה על מה לכעוס. מתנצלת מראש במקרה שפירשתי איום ונורא,

למעלה