ככל הנראה,

snoopy36

New member
ככל הנראה,

גל מעברי הדירות ביננו, הגיע גם לעירנו... התלבטות קשה עוברת עליי, לפני שהגל מגיע לרגליי... צריך לקבל החלטה לא קלה, אם לעזוב את דירתי ולדלג כאיילה... לדלג ולקפץ לדירה חדשה, והכל בגלל אישה... לא חברים אין לי עדיין חברה, רק בעלת הבית שעברה עבירה... סיכמה איתי בע"פ לשנה נוספת, בסכום חודשי הכולל תוספת... רק שעכשיו לקראת החתימה, התוספת עלתה ללא בושה וכלימה... יש בנמצא משהו אחר, רחוק אך זול יותר... פסטורלי,שקט ונעים, אך קטן יותר וב...שטחים... אומנם 10 דקות מהעיר, אך במותחי ידיים-נוגע אני מקיר לקיר... אריזה,הובלה וניקוי הנוכחית, לעזיבה מאולצת(???)אך הכרחית... קצת מבעס וקצת מלחיץ, ותכל'ס מתחיל להישבר לי ה"שפיץ"... מקווה לקבל את ההחלטה הנכונה והטובה, כי הזמן קצר,ואם כן-המלאכה מרובה....

Bananit84

New member
אני מגיעה ואתה בורח??../images/Emo46.gif

ועוד לשטחים?????
בין ה
??? לא עדיף כבר
??? ועכשיו ברצינות...
מחירי הדירות הרקיעו לשחקים, ואנו הדלפונים נמצאים על הקרשים, מתלבטים לאן ללכת, רצים מדירה לדירה ואין רגע לשבת, וכשסוף סוף נדמה שנמצאה הדירה המושלמת, הרי היא נמצאת בשכונה מרוחקת, אז מה עושים לבסוף? עדיין אין תשובה, ונראה כי ההחלטה די קשה, לכן בהצלחה רבה לנו אאחל, ויעזור לנו האל, שנמצא דירה שטובה לנו ומהר, לפני שראשנו ישבר. לילה טופ............
מחר עוד פ'ם יוצאים לסבב........

snoopy36

New member
אם כיוונך...

זה הפיסגה...אז רק נתקרב, גם במיקום ולא רק בלב... המיועדת באדם נמצאת, ולראותני תצטרכי רק מהבית לצאת...

tintong

New member
אתם נראים לי מזה..

חמודים
הבנק מחפש 2 ערבים
אולי, רק אולי ?
אחלה יום

תנקד טינגי, תנקד ../images/Emo66.gif

2 ערבים? אתה יכול לקחת את סנופי והבננית או את שני ה-
מהתגובה שלה.

יש לי חברה טובה באדם

נראה לי שהדירה שלה תעמוד בקרוב למכירה
בשבילך אקח דמי עמלה מופחתים
בינתיים אם תרצה אנסה לארגן לך יחידת דיור. תוכל להציץ

snoopy36

New member
יחידת דיור שם זה מה שמצאתי...

תבוא לבקר??? יש גינה,ומנגל...

ברור ../images/Emo3.gif

ובשחור
שלא אצטרך לעשות תאומי מס וכו'... וצריך למהר כי נראה לי שבקרוב הוילה תימכר.

kleo patra

New member
תקשיב, יש לי רעיון נפלא להכנסה מהצד../images/Emo152.gif

ע"ע כל נושא הדיור והשלכותיו, וע"ע את מי אנחנו נוטים להביא להיא מאיזור השרון, אני דורשת % על כל אחד!!

snoopy36

New member
אם לחברתך קוראים...

רונן...אז זו היא!!!
אתה חושב שרק לחברתך באדם יש יחידת דיור עם גינה ומקום למנגל??? הלו!!!בצורה הזו לא רק שלא יהיו לך אחוזים...עוד תהיה חייב לאנשים
....

אישתו זו החברה שלי ../images/Emo12.gif

בעצם זו לא היא
אני מקווה שאתה מודע לעובדה שעם רדת החשיכה יש שם עוצר.

snoopy36

New member
זה לא בעיה...

אני אגיד שאני חבר של אחמד
.... יכניסו אותי!!!

Bananit84

New member
אז אם לאדם מועדות פניך ../images/Emo219.gif

לגבי טרמפים אפשר לבנות עליך.
בנסיעתך משם אל העיר, תצטרך לאסוף אותי רק תזהר לא להתקע בקיר,
ובחזור מהעיר אל היישוב, לא לשכוח אותי. זה חשוב!

למעלה