ככה,

bp18

New member
ככה,

אני רוצה לג/שת לפסיכומטרי, מה כדאי יואל גבע או איקיו ? עשיתי חיפוש בפורום בבקשה התיחסות וסיננתי אתלחמן, קידום ואנקורי מקס' אשתמש מלחמן את המילון שלהם. איך קידום ויואל גקבע מבחינת האנגלית ומתמטיקה האים כולם מוציאים את ה 650 בפסיכומטרי?

=\

אי אפשר להשוות, זה גם תלוי בבנאדם. קידום, אמרו לי לא ללכת, גם אם חיי יהיו תלויים בזה. האנגלית גיהינום, ומי שלא חזק במיוחד יוצא מתוסכל ובגישה רעה לאנגלית, ואז המשפט "קשה באימונים קל בקרב" לא תקף. אני יכולה לומר לפי מה שאמרו לי, שהאנגלית של גבע משקפת בדיוק את הרמה בבחינה, והמורה שלי יחד עם שאר המורים נשלחה ע"י המכון לעשות את הבחינה של ה-16 ואמרה לנו שהאנגלית הייתה ממוצעת מינוס.... כלומר יחסית קלה יחסית למה שאנחנו לומדים. אני אישית מרגישה טוב עם האנגלית שלהם... אני לומדת את המילון בע"פ, גם את החצי הקל של המילים וגם את הקשה (יש אצלם חלוקה- כל יחידה מחולקת למילים קלות יותר ונפוצות, ולחצי של מלים קשות יותר, ופחות נפוצות, שמתאימות לשאלות 25-29 או משהו כזה, לא זוכרת את המספרים בדיוק). בקיצור אני אמליץ על המכון שאני לומדת בו וזה גבע. המורה שלי ממש עזרה לי עם מחסום שהיה לי במתמטיקה, ואני מאוד בעייתית במתמטיקה, יש לי פחד מזה ובעיית זמן... ודי השתפרתי אחרי חודש וחצי. א-ב-ל הכל נכון רק במידה ואתה מכין את שעורי הבית כמו שצריך, בלי לחפף...

iritki

New member
../images/Emo45.gif

מצדדת קודם כל בעניין של ההשקעה והמשמעת העצמית . ואח"כ גם ביואל גבע - שם למדתי. חומרי לימוד מעולים ויחס מאוד מאוד רציני מצד המורים {לפי מה שאני יודעת כל המורים שם היו קודם במכונים אחרים (=ניסיון), הם היו הכי טובים שם ולכן הציעו להם משכורת כפולה ביואל גבע - וכמובן שהם הסכימו...} מבחינת האנגלית אני יכולה להגיד שהמילון שלהם באמת מעולה והרבה פעמים ראיתי שימוש במילים שהיו רשומות שם וגם בספרים שקראתי למדתי מילים חדשות - שאח"כ גיליתי שהיו במילון... (מה שאומר שאשכרה משתמשים במילים האלה ולכן חשוב לדעת אותם). כמו שאמא של קספר אמרה , הם חילקו את זה למילים קשות ולמילים רגילות. השאלות שהן מתאימות זה שאלות 10-12 בהשלמת משפטים אאל"ט :)

למעלה