../images/Emo54.gif כמה שאלות!
שם: ענבר מרמלשטיין גיל: כמעט 12 מיקום: גבעתיים בית חולים בו נולדת: נראה לכם שאני גם זוכרת?! תכונות טובות: אני יודעת? מצחיקה תכונות רעות: משוגעת למרות שאני לא חושבת שזאת תכונה רעה מקצוע אהוב: ספרות ודמוקרטיה מאכל אהוב: אה...... פינקיק נראה לי.... חיה אהובה: אה.... נראה לי חתול או דולפין סלנג אהוב: ואללה מילה אהובה: ok מה הרעיון של השאלה הדפוקה הזאת?! זמר אהוב: לא יודעת לא ממש מקשיבה למוזיקה.... זמרת אהובה: ראה שאלה למעלה..... להקה אהובה: הדורבנים! טוב שבאת שחקנית אהובה: אמה ווסטון שחקן אהוב: טום פלטון ומי שמשחק את צ'נדלר בחברים (ברח לי השם שלו) איזה כיתה אתה: ו' בדיחה שגרמה לך לצחוק: בטח משהו שצ'נדלר פלט במהלך אחת העונות של חברים..... איך אתה מרגיש: משועשעת אור באמת חושבת שיש לה יותר סמיילים ממני?! הבנאדם הכי יפה שראית: טום פלטון
אה..... חג מעודף: פסח או פורים יס או הוט: הוט ספורט מועדף: התעמלות קרקע ותיפוס ערוץ מועדף: ביפ (ז"ל
) אתה חושב שאתה יפה? ממוצעת אתה חושב שאתה צבוע? אולי קצת לפעמים תמיד
אתה חושב שאתה קנאי? רק קצת אתה חושב שאתה קרציה? רק קצת ממש ממש קצת אתה חושב שאתה עקשן? תלוי במה זה תלוי אתה אוהב את עצמך? לפעמים אבל לפעמים אני רבה עם עצמי ואנחנו בברוגז בזבזן או חסכן? חסכנית פעם חסכתי 1000 שקל.... איפה היית רוצה לגור בארץ? אולי בבית קצת יותר גדול בגבעתיים אבל אני לא מתלוננת בחו``ל? צרפת! איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? חברים חברים חברים ועוד פעם חברים איזה דמות מצויירת אתה? שאלה מוזרה..... אין לי מושג.... יש דמות היפית שממחזרת? נראה לי וונדי מסאות' פארק אולי.... למה? כי גם אני חכמה וגם אני תלמידה טובה יחסית יש לך פלאפון? לא!!! זה מסרטן ואני לא מתקרבת למכשיר הזה מהגהנום!!! קו פתוח? זה מכשיר מהגינום!!!! של איזה חברה? הוא יהרוג אתכם בסוף!!! למי אתה מתקשר הכי הרבה? נוסו כול עוד נפשכם בכם!!!! איזה צילצול יש לך? תצילו את עצמכם!!!! הקול הכי יפה ששמעת? נרגעתי...... אה בטח קול של טלפנית או משהו כזה.... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רקע של הבית של סלית'רין תכף אני יחליף לטום פלטון
ושומר מסך? תמונות מתחלפות של דראקו וטום פלטון אתה יודע מה אני יודע? שהשאלון הזה ממש ממש ממש יותר מידי ארוך? אתה רוצה להיות זמר? ממש אבל ממש לא אתה רוצה להיות שחקן? כן אבל לא בתור עבודה קבועה פרסומת מידי פעם... אני הרבה יותר בכיוון של פסיכולוגיה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי מה השכר ועם יש כבלים דיגטלים וחבור לביפ בוילה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן אני לא ילדה מקופחת
(הייתי חייבת ההודעה שלי הייתה כול כך ריקה בלי האייקונים) שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאתה חמוד שאתה כיפי ושאני רוצה להיות חברה שלך (אלה עם כן זה בן משפחה) אני ילדה!! מה נראה לכם שאני יגיד?! יש לך פירסינג? להזכירם אני עדיין לא בת 12 איפה יש לך? אין לי איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה תודה רבה... אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? חצי תורם לניזקקים וחלק מבזבת על עצמי ועל המשפחה אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? צוקעת עליו שיבנה את גדר ההנפרדה נורמלי ולא בשטחים של הערבים ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? מבקשת תימה לחברות בשבילי ולכיתה ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? ראה תשובת אמינם אתה מאמין באלוהים? לא ממש *מוכה מברק פתאומי מהשמיים* בגורל? ככה ככה אני קובעת את העתיד שלי (ברוב המקרים) בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אני יודעת.... יש תאוריה שאנחנו התפחתנו מחיידקים ממאדים לא? באהבה ממבט ראשון? לא ממש אבל זה מאוד תלוי.... פורום אהוב: הומור סאות' פארק והארי פוטר וכמובן הקומנה הנהדרת בנות שרוטות בע"מ באיזה פורומים אתה כותב: הארי פוטר סאות' פארק הומור והקומנה בנות שרוטת בע"מ יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? ספרים לבצפר בלעע
מי האדם האחרון שחיבקת? את אמא שלי מי האדם האחרון שראית? את הבת דודה שלי מעיין האמת היא לידי בדיוק עכשיו מי האדם האחרון שדיברת איתו? כנ"ל מה אתה עושה עכשיו? מתחזה לגבר ומפתה נשים תמימות מה נראה לכם שאני עושה?! כותבת פה אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? שרק 2 מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכרת... אני סנילית מה הדיסק האחרון ששמעת? כנ"ל מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? הדורבנים! טוב שבאת נגמרו לי השאלות, מה עושים? קונים כמה ממרכז השאלות הגדול מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? יקרא את התשובות שלי ושל אחרים (אוי אני חסרת חיים) אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא ממש.... נהנת? ככה ככה הרגשתי שזה יותר חובה מאשר זכות איך היה השאלון? ארוך........ מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד *כעבור שעה* מאוד מאוד ארוך