ככה?

ככה?

אני לא פה שבוע וככה אתם נותנים לפורום להתדרדר? טוב, אולי קצת יותר משבוע, אבל עדיין. מה דעתכם על שאלון קטן להחייאת הפורום? תחשבו עליו כשרשור התפקדות. שם: גיל: מיקום: בית חולים בו נולדת: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרציה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו``ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? אתה רוצה להיות זמר? אתה רוצה להיות שחקן? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? פורום אהוב: באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה אתה עושה עכשיו? אתה שומע מוסיקה עכשיו? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? נגמרו לי השאלות, מה עושים? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? נהנת? איך היה השאלון?

אני אענה. חעחע. משעמם לי.

אגב, אלקול מת. שם: דנה גיל: כמעט 17 מיקום: ערבה בית חולים בו נולדת: סורוקה תכונות טובות: אני נחמדה! באמת! תכונות רעות: עצלנית, צינית. מקצוע אהוב: תנך. מאכל אהוב: שוקולד. חיה אהובה: צבים. סלנג אהוב: O_O מילה אהובה: גומחה! זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: נירוונה. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי. שחקן אהוב: ג'וני דפ. איזה כיתה אתה: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: "שתי תותים יושבים באמבטיה, הראשון: תעביר לי את השמפו. השני: מה אני, מכונת כביסה?!" איך אתה מרגיש: לא משהו. הבנאדם הכי יפה שראית: שמעון פרס. חג מעודף: פורים. יס או הוט: יס. ספורט מועדף: פינג פונג. ערוץ מועדף: ערוץ שלוש. אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? כן אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו``ל? אנגליה. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? שאלתיאל קוואק, המומינים. איזה דמות מצויירת אתה? לאדעת. למה? ככה. יש לך פלאפון? כמובן. קו פתוח? כן. של איזה חברה? סלקום. למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים לכיתה. איזה צילצול יש לך? של נירוונה. הקול הכי יפה ששמעת? עיטוש של פילים, דבר מופלא. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של קורט. ושומר מסך? שחור. אתה יודע מה אני יודע? לא הרבה. אתה רוצה להיות זמר? לא. אתה רוצה להיות שחקן? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן. יש לך פירסינג? כן. איפה יש לך? בשפה. איפה אתה רוצה פירסינג? עוד אחד בשפה ובאף.. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מבזבזת על שטויות. אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? לא חושבת שהייתי מזהה. ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? גונבת לו את הכובע. ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? מקפצת ומתחילה לצרוח בהתרגשות. או שלא. אתה מאמין באלוהים? לא מבחינה דתית. בגורל? כן. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב: רעיונות מטורפים, מטאל. באיזה פורומים אתה כותב: מה שציינתי ורומ"ה.. וג'קאס! יש לך חברים בפורומים? כן. מה הדבר האחרון שאכלת? עוגית סומסום טעימה. מה הדבר האחרון שקנית? דיסקים. מי האדם האחרון שחיבקת? לאדעת. מי האדם האחרון שראית? אמא. מי האדם האחרון שדיברת איתו? נטלי. מה אתה עושה עכשיו? עונה לשאלון? מקשיבה למוזיקה. אתה שומע מוסיקה עכשיו? ברגע זה יש שיר של איירון מיידן. מה אתה לובש? בגדים. ואתה? מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. מה התוכנית האחרונה שראית? טאצ' עליז .. מה הדיסק האחרון ששמעת? של סוייל. מה השיר האחרון ששמעת? משהו של אייסד ארת'. מה החלום שלך? רוסים, הרבה הרבה רוסים. נגמרו לי השאלות, מה עושים? מפסיקים. מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אבדוק אם יש לי שגיאות כתיב. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אני מקווה שלא. נהנת? יאפ. איך היה השאלון? מלבב.

elcool

New member
אבל הצילו את המח שלי

עכשיו אני בתוך איזה זקנה בת 18 שלא יודעת אמהרית ויש לה תנוך באוזן

elcool

New member
נסיון הענות מס': 2.

שם: E.L. "Thy" Cool גיל: 16 מיקום: מול המקלדת שלי על הכיסא בית חולים בו נולדת: קו 87 של אגד תכונות טובות: יש הגורסים כי אני "מצחיק" ו"שנון" תכונות רעות: עצלן כרוני מקצוע אהוב: מחשבים. עשר דקות עבודה, שעתיים משחק LAN של unreal עם החבר'ה מאכל אהוב: גלידת ווניל עם פצפוצי שוקולד (למרות שעכשיו גלידת ריבת חלב דיי תופסת חזק) חיה אהובה: חיידק האבולה סלנג אהוב: געוואלד מילה אהובה: סופרקליםפרג'ליסטיקאקספיאלידושס זמר אהוב: Wierd Al זמרת אהובה: לא נראה לי שיש. אולי.. לא. אין. להקה אהובה: עכשיו אני דיי חזק ב-Thay Might be Gaints שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי (אבל בוא נגיד ככה: לא בגלל כישורי "המשחק" שלה) שחקן אהוב: גי'ם קארי איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: השורה קצרה מלהכיל... איך אתה מרגיש: צמא לי הבנאדם הכי יפה שראית: אפריל הקטנה חג מעודף: חודש הרמאדן יס או הוט: כרגע בנוט, אבל הייתי רוצה יס ספורט מועדף: דוקים ערוץ מועדף: ביפ בהוט, טק-טיוי ביס אתה חושב שאתה יפה? מצמוצע אתה חושב שאתה צבוע? כן אתה חושב שאתה קנאי? רק בדברים שאין לי אתה חושב שאתה קרציה? אם אני רוצה, אני יכול אתה חושב שאתה עקשן? מאד, אבל לא כל כך אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? חוסך כדאי בסוף לבזבז איפה היית רוצה לגור בארץ? לעבור דירה מהמקלת על הכיסא למיטה ליד הקיר בחו``ל? בעיירה בצ'כיה בשם קרלובי-וארי איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? כן אדוני השר איזה דמות מצויירת אתה? הדמות שלי מהקומיקס שלי למה? כי זה אני יש לך פלאפון? כן קו פתוח? טוקמן, אבל מבילא אני משלם אז זה דיי פתוח של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאח שלי איזה צילצול יש לך? של הפנתר הוורוד הקול הכי יפה ששמעת? לא שאני זוכר.. אבל אני אוהב את הקול של דידו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כרגע... של Team America. אבל כל שבוע אני מחליף ושומר מסך? גם אתה יודע מה אני יודע? השאלה האמיתית אם אתה יודע שאני יודע שאתה יודע מה שהוא לא יודע שאנחנו יודעים שהוא יודע. אתה רוצה להיות זמר? פעם, עכשיו לא אתה רוצה להיות שחקן? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? בדרך כלל, כן. יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? בתוספתן איפה אתה רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? רץ ערום ברחוב וצועק "כולכם על הזין שלי" אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? אחד למפשעה ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? שתיים למפשעה ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? שלוש למפשעה אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? אולי, עוד לא יודע פורום אהוב: סאות פארק ואספנים באיזה פורומים אתה כותב: סאות' פארק, אוספנים ואספנות, חוק וסדר, לפעמים בשאלה קטנה ולפעמים לפעמים בפורומים של וואב-קומיקסים. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? עכשיו אני אוכל אפרופו מה הדבר האחרון שקנית? פחית קולה כמדומני מי האדם האחרון שחיבקת? את אמא מי האדם האחרון שראית? את אבא (אני דיי בבית עכשיו, אז מי זה יכול להיות?) מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא... מה אתה עושה עכשיו? כותב תשובות לשאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? חולצת סאות' פארק ומכנסיים מה הסרט האחרון שראית? ספיידרמן 2 מה התוכנית האחרונה שראית? תיקים באפלה מה הדיסק האחרון ששמעת? The Spine של TMBG מה השיר האחרון ששמעת? Broadway - The Major General's Song מה החלום שלך? לא מגלה. אישי נגמרו לי השאלות, מה עושים? ממשיכים כרגיל מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אתקין service pack 2 אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אין לי שום מושג נהנת? כמעה איך היה השאלון? יותר קצר משל אייל.

Or Jacob

New member
בעע אני שונא שאלונים כאלו ארוכים

אין כוח לענות עליהם אף פעםםםם

יום שבת זה יום ארוך

שם: משה גיל: 15? מיקום: נינט סיטי בית חולים בו נולדת: לא יודע..יושלים תכונות טובות: אין לי כרגע תכונות רעות: לא חסר מקצוע אהוב: ... מאכל אהוב: מגנום? חיה אהובה: כלבה סלנג אהוב: שמוק מילה אהובה: להתפיס(יש הסבר ארוך וחבת לךהיות מילה כזאת) זמר אהוב: יוש יור מידי זמרת אהובה: גם יש יותר מידי להקה אהובה: כלא6 שחקנית אהובה: לא יודע מה השם שלה שחקן אהוב: שון קונרי איזה כיתה אתה:י בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה ההבדל בין חומוס לשואה? שואה זה לא אחלה איך אתה מרגיש: עכשיו או בכללי? הבנאדם הכי יפה שראית: הזאת ממורשת העטלף שהיה בהוט ספייס, לא הנכה ולא הבלונדינית חג מעודף: פורים יס או הוט: הוט ספורט מועדף: מתח ערוץ מועדף: ביפ אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? כן אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? חלא בטוח..יש מצב אתה חושב שאתה עקשן? תלוי בעיקרון לא אתה אוהב את עצמך? בינתיים כן בזבזן או חסכן? בזבזן, אין יל אלוהים איפה היית רוצה לגור בארץ? קרית גת מה רע? סתם כניראה תל אביב בחו``ל? גמייקה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? סנדוקן מערוץ 6 איזה דמות מצויירת אתה? החבר השועל של סנדוקן למה? כי הוא לא אידיוט יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? אורנג למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צילצול יש לך? יש יותר מאחד הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כול מיני סיסנאות ואימרות שהעתקתי לצייר ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? שהמיגלה הלבנה הגדולה במימדיון עושה אותך לא בטול? אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? בערך שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לא הנתי יש לך פירסינג? לא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? שומר עד אחי הצבא ועובר לגול בג'מייקה לכול החיים אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? אומר שלום מצתלם בפלפון מצלמה וצחוק כמו מטורף ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? אני מישתחווה ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? כפגתיץץ היתה מורה שליץץ היא נחמדה אתה מאמין באלוהים? אני חושב שכן בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? לא..בעצם כן מה הדבר האחרון שאכלת? קלמנטינה(ככה כותבים? מה הדבר האחרון שקנית? אין לי מוסג מי האדם האחרון שחיבקת? גם אין לי מוסג מי האדם האחרון שראית? אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה אתה עושה עכשיו? עונה לשאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו? ספציפית את הדיסק של כלא6 מה אתה לובש? בגדים מה הסרט האחרון שראית? סרט על ניג'ות..סרט מטומטם ברמות מה התוכנית האחרונה שראית? לא בטוח מה הדיסק האחרון ששמעת? כלא6 מה השיר האחרון ששמעת? "להביא ת'מוזיקה" מה החלום שלך? להיות בגמייקה נגמרו לי השאלות, מה עושים? ביד? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אחפש הודעו אחרות לענות עליהן אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אני מקווה שלא נהנת? לא ממש ציפיתי ליותר איך היה השאלון? בינוני עניתי על יותר טובים

מוסיפה תמונה

של הפירס. כי אני צומית. אתם מוזמנים להעלות גם תמונות P:

MikeY fReAk

New member
היום חשבתי עליכם;[../images/Emo79.gif

שם: אודליה גיל: עודמעט ממש בקרוב 14:) מיקום: מול המחשב
בית חולים בו נולדת: כה, ואני גם זוכרת:S תכונות טובות: אני כנה.. ואני נאמנה.. ו.. אממ.. נו:| תכונות רעות: ביישנית
מקצוע אהוב: אנגלית וספרות מאכל אהוב: שניצל תירס, כמעט כל דבר שקשור בתפוחי אדמה חיה אהובה: חתול סלנג אהוב: כפרונההההההה עליו [:S] מילה אהובה: אומאגא
זמר אהוב: אורי מור ויובל בנאי זמרת אהובה: לא יודעת להקה אהובה: משינה, היהודים, בייב שחקנית אהובה: אנערף.. שחקן אהוב: :S איזה כיתה אתה: ח
בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה צ'כים עושים בים? מצ'טכצ'כים! [בדיחה של 3 לפנות בוקר, אחרי הופעה, בכפר המוזיקה, ברוח סטלה מטורפת:|] איך אתה מרגיש: בסדר טוב תודה. מה איתך?
הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה [: חג מעודף: אין כזה דבר, הכל מעפן ומעצבן יס או הוט: אנערף ספורט מועדף: באולינג, הליכה.. ערוץ מועדף: 2 אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא ממש בזבזן או חסכן? בזבזנית, אבל תלוי במה. אם יהיו לי 20-50-100 ש"ח אני ארוץ לקנות מכנסיים
איפה היית רוצה לגור בארץ? לא יודעת, אבל לא פה בחו``ל? ניו יורק, או הולנד. אם הייתי יודעת הולנדית.. איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? שאלתיאל קוואק!
איזה דמות מצויירת אתה?
למה?
! יש לך פלאפון? דההה קו פתוח? כן[?] של איזה חברה? סלכלום למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני פחות מתקשרת לאנשים
איזה צילצול יש לך? משהו של הפלאפון.. הקול הכי יפה ששמעת? של אורי מור איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קני
ושומר מסך? משהו מעפן של הוינדוז אתה יודע מה אני יודע? וודאי. אתה רוצה להיות זמר? לא ממש אתה רוצה להיות שחקן? אין לי את זה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? ברור. יש לך פירסינג? בינתיים לא איפה יש לך?
איפה אתה רוצה פירסינג? אפעם לא חוררתי את עצמי.. אז נתחיל מהאוזניים, ואז אולי אולי אולי נזם, אבל אני בטוחה לא אהיה אמיצה מספיק. בינתיים אני רק מעריצה אנשים שיש להם נזם אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? כשאני אמצא מליון שקל אני אודיע לך אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ממשיכה ללכת?.. ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? חושבת שהוא אורי מור
ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? הייתי אומרת לה שהיא מעפנה ומעצבנת ומגיע לה לשבת בכלא על איך שהיא החריבה את אהובתי של משינה:( אתה מאמין באלוהים? לא כרגע בגורל? איך אתם מגדירים גורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אם אתם מדברים על חיזרים.. אז לא באהבה ממבט ראשון? תלוי בהרבה דברים. אבל בכלליות לא פורום אהוב: משינה[: באיזה פורומים אתה כותב: מזה משנה
יש לך חברים בפורומים? ודאי מה הדבר האחרון שאכלת? משהו שדומה לאפרסק מה הדבר האחרון שקנית? מממ..דברים ללימודים, ביום שישי. הדבר האחרון.. יומן וחוצצים מי האדם האחרון שחיבקת? אני מחבקת הרבה
, לא יודעת.. מי האדם האחרון שראית? אנערף! מי האדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון?..ממ.. לודעת:| מה אתה עושה עכשיו? אני לא יודעת, אבל אני בטוח לא עונה על איזה שאלון.. אתה שומע מוסיקה עכשיו? מממ היה עכשיו מומי לוי [
] בטלוויזיה מה אתה לובש? טרנינג וחולצה לבנה פשוטה שחשובה לי
מה הסרט האחרון שראית? אני והחבר'ה.. |מנסהמ להתאושש מהקטע עם העלוקות| מה התוכנית האחרונה שראית? נו הדבר המעצבן הזה לצהל:| מה הדיסק האחרון ששמעת? מממ היהודים.. נראה לי הדיסק השני בלייב מה השיר האחרון ששמעת? משהו של מומי לוי
מה החלום שלך? להיות חופשיה. נגמרו לי השאלות, מה עושים? מתאבדים. [לאורך!] מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אמצא את האוזניות ואשמע שוב את הדיסק השני בלייב
אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא ממש נהנת? ממ.. כשעונים על השאלון הזה בפעם ה3-4 זה קצת פחות מהנה.. אבל בסדר
איך היה השאלון? נחמדדדדדד:|

k2Dogg

New member
טוב אז שלי...(אני חדש למי שלא יודע)

שם: אבי גיל: עוד מעט 17 מיקום: זכרון יעקב בית חולים בו נולדת: הלל יפה בחדרה תכונות טובות: נחמד,מצחיק וטוב לב תכונות רעות: עצלן,רגיש ועצבני מקצוע אהוב: לא יודע מאכל אהוב: מה שטעים חיה אהובה: כלב סלנג אהוב: אנגלית,רוסית,ערבית מילה אהובה: יופטבויומט זמר אהוב: פחח זמרת אהובה: עוד פחח להקה אהובה: פחחחחחחחחחחחחחחחחח שחקנית אהובה: לא יודע, מי שכוסית שחקן אהוב: יש כמה איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: משהו על שאסור להרוג ערסים בנתניה כי זאת שמורת טבע של ערסים איך אתה מרגיש: אחלה בינתיים הבנאדם הכי יפה שראית: כוסיות חג מעודף: אני אוהב חגים אבל הכי מועדף לא עולה לי לראש יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורגל, סקייטבורד, כדורסל ומלא סוגים ערוץ מועדף: ביפ אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? זכרון בסדר בחו``ל? ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? משפחת סימפסון איזה דמות מצויירת אתה? לא יודע למה? כי בא לי יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? כבר לא מתקשר לאנשים כל כך איזה צילצול יש לך? busta rhymes-as i come back הקלטתי אותו הקול הכי יפה ששמעת? שאלה מעפאנית איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איזה כוסית אחת ושומר מסך? אין אתה יודע מה אני יודע? אתה בטוח שאתה רוצה לדעת מה אני יודע שאתה יודע, כי אני לא בטוח ששנינו נדע מה אנחנו יודעים ובסוף יצא ששנינו לא יודעים כלום מעצם הידיעה עצמה (מה?). אתה רוצה להיות זמר? לא אתה רוצה להיות שחקן? לא מתנגד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? נראה לי שכן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהב אותך יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? תגיד אתה לא יודע לקרוא? איפה אתה רוצה פירסינג? בלחי השמאלי של התחת (סתם, לא) אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מוצא במזומנים או בצ'ק? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? לוחץ לו את היד ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? נותן לו חיבוק של ניגרים ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? הייתי מסתכל עליה אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן, את הגורל אי אפשר לשנות אבל כן אפשר לדחות! בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אני מתלבט על זה לפעמים באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: סקייטבורד ורולרבליידס (שנתיים וחצי שם) באיזה פורומים אתה כותב: פה, הנ"ל וזהו, כל השאר מסתכל יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? לחמנייה עם קוטג' עם זיתים בבוקר מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכר מי האדם האחרון שחיבקת? מישהי מי האדם האחרון שראית? את השכנות מי האדם האחרון שדיברת איתו? אימא מה אתה עושה עכשיו? עונה לשאלון הזה אתה שומע מוסיקה עכשיו?כן מה אתה לובש? חולצה מכנסיים מה הסרט האחרון שראית? חייל אוניברסלי - הדור הבא מה התוכנית האחרונה שראית? עוד לא הדלקתי טלוויזיה מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכר מה השיר האחרון ששמעת? swollen members-ground breaking מה החלום שלך? שתהיה לי כבר חברה אה ואני אגבה (גובה) עוד. נגמרו לי השאלות, מה עושים? הולכים לראות טלוויזיה מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? טלוויזיה, אוכל ולהתכונן למבחן אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? כן, אם יהיה להם כוח נהנת? נראה לי שכן איך היה השאלון? סבבה, אבל גם ארוך

k2Dogg

New member
אני אוהב מוזיקה, זה פחח על השאלה

כאילו מה אני יכתוב בזמרת? מאיה בוסקילה? בזמר הייתי כותב איזה ראפר אבל ראפר זה לא זמר. ולהקה? לא יודע הפסקתי לשמוע פאנק ועכשיו אני בקטע של ראפ. נכון, אפשר להקת ראפ אבל עזבי זה לא משנה כבר.

MikeY fReAk

New member
לא אוהבת מאיה בוסקילה:|../images/Emo79.gif

וזה בסדר, שאלתי כי מוזיקה זה חשוב וחשבתי שפחחח על המוזיקה:)

למעלה