ככה Under rug swept תוכנן להיות-

Jagged chaos

New member
ככה Under rug swept תוכנן להיות-

לפי אתר שהיה מתעדכן ב-2000-2002, בספטמבר 2001 פורסם באתר הרשמי שלה אלו שירים הולכים להיות ב-under rug swept, זו הרשימה- Fear of Bliss 21 Things I Want in a Lover Narcissus A Man That Particular Time So Unsexy Sister Blister Bent 4 U Sorry to Myself Hands Clean Precious Illusions Utopia לא ככה אני הייתי מרכיב את השירים הכי טובים בתקופה הזאת, אבל אני חושב שזו הרשימה הכי טובה שיכולה להיות ההתפשרות בין מה שהמעריצים היו אוהבים לבין מה שמאבריק לחצו עליה לעשות מסחרית. גם הסדר של השירים נכון ולא היה משאיר איזה רגע של שעמום באלבום, הרבה רוק והשירים היו הופכים את under לאלבום מגוון. ובגלל שרוב השירים באלבום הם רוק-רוק אלטרנטיבי - שירים כמו so unsexy ו-precious illusions היו נשמעים כמו רוק-פופ קליל ולא פופ מעצבן. הפתיחה של האלבום מעולה- 4 שירי רוק. במקום that particular לשים את symptoms - והאלבום הזה היה מקבל אצלי 10 יש גם רשימה איפשהו של ה-15 השירים שתוכננו להיות ב-junkie, לא מוצא - שאמצא - אעלה
.

AlanisJunkie

New member
האמת שאני אוהב את URS איך שהוא

אבל לא הייתי מתנגד לעוד כמה שירים בו:) אבל לא הייתי מוותר על 21thing כשיר הראשון כי הוא פשוט מתלבש בול על המקום הזה.

Jagged chaos

New member
חוץ מהעובדה שהשירים ב-urs בינוניים

יש להם גם סדר מחורבן- הפתיחה סבבה, 3 שירים שמשלימים אחד את השני- ואז, מ-flinch עד that particular time הכל יושב רע. כי flinch זה שיר משעמם (זה לא הופך אותו לרע, כל junkie יכול להחשב משעמם; הוא משעמם בעיקר כי הוא ארוך ואין בו דרמה; כל השיר מלתבש על אותם אקורדים וטון ווקאלי) ו-so unsexy יכל להשמע יותר רוקיסטי אם a man או כל שיר רוק אחר היה מקדים או ממשיך אותו- ולא precious illusions... ובאופן כללי השילוב של שני השירים האלה אחד אחרי השני דופק את האלבום- הם נשמעים ביחד יותר מידי פופ ובנאליות. לפני that particular time יש את a man ואחריו יש את so unsexy- זה היה הופך את השיר ל"תחנה הרגועה והאישית באלבום" והופך אותו לטוב הרבה יותר, פסיכולוגית. so unsexy גם היא הופך לטוב יותר, כי הוא מה שמעורר שוב אנרגיות אחרי that particular time ונותן חימום ל-sister ו-bent for you. ואחרי sorry to myself ה"שקט" יש בסוף האלבום את hands ו-precious. היתה צריכה לאמץ את הסדר הזה. בסדר הראשון היא עשתה סדר נכון- פתחה עם

yuDa398

New member
בכלל URS הוא אלבום שלא מורכב נכון

אמרתי גם בעבר, יש שירים ב-FOS שמיתעלים בכמה רמות מעל לשירים ב-URS. שירים כמו Sister Blister, Bent 4 U, Unprodigal Daughter, Simple Together, Purgatorying. אם הייתי אחראי על הרכב האלבום וסידור השירים, ככה היה נראה האלבום: 1. 21 Things I Want in a Lover 2. A Man 3. Hands Clean 4. Narcissus 5. Flinch 6. Precious Illusions 7. Unprodigal Daughter 8. Bent 4 U 9. Sister Blister 10. Simple Together 11. Purgatorying 12. Hands Clean (acoustic) לפי דעתי אם URS היה נראה ככה הוא היה הופך לאלבום מושלם כמעט כמו SFIJ. ואם הוא היה משווק נכון והסינגלים הנכונים היו יוצאים הוא היה יכול להיות גם להיט ואולי לשחזר במקצת את ההצלחה של JLP.

Jagged chaos

New member
ק אני חושב שהשיר פתיחה הכי בנזונה

שיכול להיות מהתקופה הזאת זה bent for you...?
תחשבו, על השניה שאתם שמים את הדיסק מתחילה מוזיקה מהירה... ו-offer שיר מושלם לסיים אלבום. symptoms הוא מהשיאים שלה (גם ווקאלית, גם הכתיבה של השיר מבריקה וגם ההפקה) השרשור של "URS האידאלי" היה אלף פעם, ואף פעם זה לא נמאס... סידרת0י את ה-URS בWINAMP שיילך ככה- 1-bent for you 2-fear of bliss 3-twenty-one things i want in a lover 4-a man/purgatorying I 5-You owe me nothing in retun 6-sorry to myslef 7-symptoms 8-unprodigal daughter 9-sister blister/purgatoying II 10-hands clean 11-precious illusions 12 - Offer/Purgatorying III הסבר על הקטע של פיורגטורינג
: הגרסת סטודיו מרדימה אותי, הגרסה בלייב מרטיטה. במקום לעשות את השיר הזה אקוסטי, היא באמת היתה צריכה ללכת על הכיוון האלקטרוני ההזוי. בכל מקרה- באלבומים קודמים כבר עשו את זה שחילקו שיר לכמה חלקים ופיזרו אותם כחלקים נסתרים דקה אחרי שהשיר נגמר- יש את זה בדיסק של דייב מתיוס באנד ויש את זה ב- ten של פרל ג'ם (הקטע הזה שיש לפני once ואחרי release..) סינגלים- לשחרר רק את hands clean וזהו.

Twisted Shadows

New member
אני חושב שהדיסק מעולה כמו שהוא

אולי רק הייתי מוסיף את sister blister. זה האלבום הכי טוב שלה לדעתי (אבל כל שבוע זה משתנה
)

O r a c l e

New member
אוי ואבוי....

URS הכי טוב של אלאניס? תהיה בריא- הטעם שלך לא בריא בכל מקרה....

Twisted Shadows

New member
חחחח

אני אוהב את כל הדיסקים, אבל בכל הדיסקים אני תמיד מעביר כל מיני שירים, בדיסק הזה אני ממש שומע את כל השירים, ונהנה מהם
. אבל כמו שאמרתי, זה משתנה כל הזמן, תלוי במצב רוח.

למעלה