ככה שוכחים!?

ככה שוכחים!?

טוב.. שלום לכולם אם אני אל טועה לא הייתי פה שבוע ואפילו ויתרר!! אז ככה עברה עליי תקופה לא קלה של לימודים ובכלל בחיים.. ועכשיו ככה מצאתי לי כמה דקות להיכנס אני פשוט כל יום נמצאת שעה בבית יש ליפול אירועים והופעות ומלא דבירם ואין לי זמן לנשום!! מקווה שהתגעגעתם אפילו טיפה!! בהצלחה היום ללירז אני בטוחה שתזכה!! וד"ש למאיוש המקסימה שלנו!! אני אראה את זה בשידור חוזר כי אני באירוע משפחתי!! בכל זאת תהנו כולם!! והמשך שבוע מקסים! אוהבת!! דיקלה

חס וחלילה...

נראה לך שנשכח אותך פשוט כל הזמן יש לך מבחנים ואני מבינה למה את לא נמצאת אפילו אביבוש לא נכנסת הרבה אבל אין מצב שנשכח אותך דיקוש התגעגעתי תהני היום באירוע גם אני בטוחה שלירז יזכה...אמן אמן אמןןן

תגידי לי איך אפשר לשכוח נשמה כזאת?!

כפרה עלייךךךךךךךךךךךך !! חח אני מתה עלייךךךךךךך!! בחיים לאאא ישכח אותך בחיים!! תזכרי את זה אישית ממני!!!! קודם כל מקווה שנהנת המון בבת מצווה וחומד תשכחי מהכל;) ... עומס לכולם ישש וואיי אבל חח אני יוצאת לפני כולם לחופש פסח שזה אומר ביום שישי הזה!!!איזה כיףף! .... ואני תמיד יתגעגע אוהבת אותך המון ולרגע אחד שלא תחשבי ששוכחים אותךךךךךך!! מואההההה!! יהיה טובב סמכי על עצמך ועליי!!=)

לא נישכח ביכלל

אני אומרת לך שלא שחכתי כיייי הפורום היה יותר מידי משעמם בזמן האחרון ובילעדיך הוא עוד יותר משעמם כי לפי דעתי את זאת שיותר מפעילה ת'פורום... את תחזרי כמה שיותר מהרר ספירוש..

מאמייי אחח התגעגעתיי

ואיך נראה לך שאני ישכחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח ואיך בכלל הפורום הישכח השתגעת חחח אה וחלמתי אלייך אלייך ועל מאיה אני יספר לך כברר בקיצצצ אי לאב יוווווווווווו

אני לא שכחתי אותך,דקלה מאמי שלי../images/Emo70.gif

אני
אותך,דקלה
את מזהה אותי
זאת אני שיר

למעלה