ככה פשוט.

דוVשה

New member
ככה פשוט.

אומרים שכל הישג גדול מתחיל מחלום אחד קטן. אומרים never say never... אם תאמין מספיק זמן ומספיק חזק הכל יתגשם.... ובעצם למה שלא? למה שכל החלומות, כל התקוות, כל השאיפות לא יתגשמו? למה? למרות שתמיד יהיו אנשים שיגידו שאי-אפשר, אין מצב בעולם, אין סיכוי. למה? למרות שתמיד יהיו מצבים שיערימו קושי על קושי על קושי... למה? למרות שתמיד יהיו רגעים בהם כל האמון העצמי נעלם והרגשה של אפסיות וחוסר אונים אוחזת... כל אדם הוא עולם ומלואו. כל אדם ששואף, מבקש, רוצה, כמהה, מקווה יצליח בסופו של דבר. אם ידבוק באמונתו לאורך כל הדרך וינסה כמה שפחות להתייחס לדברים שליליים שיזרקו לעברו. אנשים, אני רק ילדה קטנה שחולמת.... מאחלת לכולכם שתהיו מאושרים. http://bananot.com/article.html?article=309 וזו כתובת לסיפור... כנסו, תקראו, תפנימו... כמה יפה, ככה פשוט....

דוVשה

שלום רב לך ילדה קטנה!!!!! ברוכה הבאה לתקוות גדולות. המשיכי לחלום וכמה שיותר, ובטוח שחלק מהחלומות יתגשמו אין לי ספק בכך. המון תקוות גדולות לך - ורק טוב!!! :)

דוVשה

New member
תודה גחלילית....

ובכלל לא אמרתי... המון הצלחה בפורום החדש =].

מסכימה עם כל מילה שלך

אין תקווה שאי אפשר להגשים, לדעתי זה אפשרי. אוהבת את האופטימיות שבך מאוד...... והתגעגעתי אליך דובשה כשמך כן את.... יוניתתת

דוVשה

New member
יוניתה...

כמה שאת יודעת איך להגשים את הדברים הכי קשים... המון כוח יש בך אשה. ת`געגעתי גם... וראית מה אהבה עושה? הולם אותי האופטימיות מדיי פעם אה? =] לילה נפלא לך יוניתה, נשיקיות וחיבוק לילדים.

האמת, אני שמחה לשמוע שיש עוד

תקווה לאהבה.....כך אני ממשיכה לקוות, ואין דבר יותר טובה מזה. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם מהלב. יונית שאומרת תודה על נשיקות וחיבוקים לילדים :)) יונית

למעלה