עידן גילעדי
New member
ככה עושים כסף
שלום :אני כותב לך בהקשר לבעיה בסלקום (הסלולרי שלי)לפני כחודש אני מקבל הודעת sms למכשיר שלי, וככה כתוב שלח smsוקבל בדיחה ותשתתף בהגרלה בסך 50,000ש,ח ,אני לטומי יודע שיש לי עסקה עם סלקום שליחת הודעות smsבמחיר כולל 10 ש,ח לחודש ,אז קדימה נשלח הודעות ונצחק מהבדיחות ,דרך הגב המספר שלהם 3636 אולי לפני זה כוכבית, אני מפחד לשלוח כדי לבדוק
,שלחתי כ-60הודעות sms ,לאחר מכן אני מקבל הודעה שכתוב בה כל הודעת sms חיובה ב-2ש,ח ,מייד אפסקתי לשלוח הודעות וקיבלתי חיוב בסוף חודש שעבר על סך 60 ש,ח ,צילצלתי לחברת סלקום ,והם אומרים לי כך, אדוני לנו אין כל קשר לכך תפנה ל- שירותי תוכן של חברת cellact מספר הטלפון שלהם הוא 09-9704186 ,צילצלתי למספר ה"נל ועונה לי מזכירה מוקלטת שאומרת תשאיר מספר טלפון ונחזור תוך 48 השעות הקרובות ,חיכיתי ולא חזרו, מנסים לגרום לבן אדם לוותר, ניסיתי שוב ושוב ובסוף ענה לי בחור ובפשטות אומר לי אדוני אין מה לעשות שלחתה sms וחויבתה אז אמרתי שלא שלחו לי מהתחלה שזה עולה כסף אז הוא אומר לי אין מה לעשות טוב אמרתי נבלע את הצפרדע שילמתי את ה-60 ש,ח והעינין נשכח . לא עובר חודש ימים ושוב חויבתי הפעם ב-114 ש,ח ,רק שהפעם לא שלחתי להם אף לא sms אחד ,אז אני בטח אחד מתוך המון אנשים שמחויבים במשך חודשים במאות שקלים ,ושסלקום משתפת פעולה איתם כי ביקשתי מסלקום לבטל את כל ה-smsים מכל החברות שלא ישלחו אלי אבל לשב, אז תגיד לי בבקשה מ"ר גינת מה אני צריך לעשות כדי לקבל את כספי בחזרה בתודה מראש אבירם ניסני ה-מספר שלי הוא 053-255821
שלום :אני כותב לך בהקשר לבעיה בסלקום (הסלולרי שלי)לפני כחודש אני מקבל הודעת sms למכשיר שלי, וככה כתוב שלח smsוקבל בדיחה ותשתתף בהגרלה בסך 50,000ש,ח ,אני לטומי יודע שיש לי עסקה עם סלקום שליחת הודעות smsבמחיר כולל 10 ש,ח לחודש ,אז קדימה נשלח הודעות ונצחק מהבדיחות ,דרך הגב המספר שלהם 3636 אולי לפני זה כוכבית, אני מפחד לשלוח כדי לבדוק