ככה עובבי מכיר אתאיסט!

isackris

New member
שמח לשמוע שאת שמחה!

ואני לא כל כך אלרגי לקברות צדיקים את הוירוס כניראה תפסתי למראה בלל הגזעים שקידם את פני בטרמינל בפריז אחרי שהתרגלי לחודש שלם לראות רק אנשים נורמלים, לבנים כאילו... לא שאני גזען אבל לעזאלזל כבר קשה למצוא פה צרפתים (שכחתי שגם אני זר פה במקור lol) ו"ברוך השם" החזרה בתשובה מתקדמת באיטיות אך בעקביות בקצב הזה בעוד כמה שנים אני אפילו אחבוש כיפה...

Le Fay

New member
ש'ך משו נגד ג'מייקנים? ../images/Emo46.gif

תנשום עמוק, קח שאכטה, תירגע: ג'ה אוהב אותך גם בלי כיפה. אבל אם אתה מעדיף להסתיר את המפרצונים בראסטות, יש'ך פה קטלוג כיפות לבחירתך.

isackris

New member
אין לי כלום נגד אפחד...

j'aim tous le monde ובכלל אני חושב שהגזענים כמו הערבים והכושים טעות של אלוקים (הק' במקור) אבל לכל הרוחות במקום לחשוב רק על עצמם בצורה אגואיסטית שילכו לשקם את אפריקה שיקחו דוגמא מהיהודים... ולעניין הכיפה היא כניראה תגיע כשיגיעו המפרצונים... אגב מה זה זכיזופרניה? זה בעיה נפשית או משהו לא? (מצדיק את הקב"א שלי...)

Le Fay

New member
סכיזופרניה זה כשאתה שומע קולות

שמצווים עליך לעשות דברים. אם זו בעיה נפשית או לא? אההממממ. אני הולכת פה על חבל דק, כבר הדיחו אצלנו שרת חינוך על פחות מזה. הבה נאמר כך: פסיכיאטרים רואים בזה מחלת נפש קשה (שיש לה טיפול תרופתי), בהודו ובסיני זה מבטיח לך שיביאו לך תרומות אוכל עד יומך האחרון, אם נולדת למגזר הנכון, כמו ז'אן ד'ארק למשל, יש לך סיכוי סביר לזכות בתואר פורמאלי של קדוש (סיינט), ואם התגלגלת למאה הנכונה, כמו משה רבנו, אולי אפילו יציירו לך זקן ויצטטו אותך, עם כמה שיבושים, גם שלושת אלפים שנים אחרי כן.

isackris

New member
שששששש... תני לשמוע...

שיט זה סתם הבטן שלי שמקרקרת.. (תודה על ההסבר המופשט)

לא צריך לעזור לחברים.

"סוף דבר הכל נשמע"

אתה היית שם????

אני לא זוכר את פרטי הסיטואציה עם הרגל שלך, אבל השאר.......... יו, איזה פרץ נוסטלגיה הקפצת לי עכשיו! אוי אוי אוי... אני כבר ניגש לאלבום התמונות שלי... ענק! בעיקר אהבתי את השירותים הדוחפים....

עובבי

New member
אם הייתי שם......

"זכרנו את הנסיעות אשר עשינו במצרים". בשעה הראשונה, כולך שמח וטוב-לבב מתבדח עם חבריך ומרגיש חופשי בשעה השניה, אתה שמח ומחפש נושאים אחרונים לשיחה, שעוד לא דוברו. בשעה השלישית, אתה מדבר על הפשרת הקטבים ומוצא עצמך לבד בשעה הרביעית, אתה מרגיש מחנק מסוים בשעה החמישית, אתה נמצא במיטה-זוגית חמימה, עד שהנהג השיכור מבהיר את טעותך בשעה שישית, אתה שוקע בהירהורים נוגים בשעה השביעית, אתה חש בדחף-עז ליטול סכין בשעה השמינית, אתה רוצה לצאת למסע רצח! לקטול את חבריך (הישנים בשלווה), ובני משפחותיהם עד קרבה עשירית!!!!! בשעה התשיעית, אתה מתכנן פיגוע תופת אשר יחריד את העולם בשעה העשירית, אתה מנסה לשלוח-יד בעצמך בשעה האחת עשרה, אתה מבין מהו טירוף-נפשי ומהי "יציאת הנשמה" בשעה השתים-עשרה, אתה מתנפל על נקניק ומיונז, ממתח איבריך וחוזר לאהבת העולם והאדם. בשעה השלוש עשרה והארבע עשרה אתה מתחרט עד עמקי-קיבתך על אכילת הנקניק בשעה החמש-עשרה אינך יכול לשבת על מקומך בנוחות (מתי מגיעייייים!?!) בשעה השש- עשרה אתה מבהיר לחבריך (בלי-מילים) מדוע אינך יושב בנחת. בשעה השבע-עשרה, חבריך רוצים לחסלך ומאיימים שיעשו בך שבטים. בשעה השמונה-עשרה, הגענו אל המנוחה והנחלה. או כדברי המשורר "כן, כן, כן, הגענו למקום מרגישים לפי הסירחון" הערות המשורר: שיר זה הינו שיר ילדות ואין בו/ה לרמז/ת על קשר כלשהו בין הסיפור לבין המציאות. מוסיף המשורר: "כל הדמויות בסיפור אינם אמיתיות והם פרי דמיונו של הסופר, אני לא אכלתי נקניק אלא טונה"

דרישות חשובות....

יוסר לאלתר העלה מראשם של האייקונים. שנאמר: "ויהיו שניהם ערומים, האדם ואשתו, ולא יתבוששו" (בראשית,בראשית) אגב, פסוק זה מומלץ בתור הלוגו של ציבור הנודיסטים.(למשיכת דתיים לארגון) יועלו שירשורים גם ללא נושא שנאמר: "כזאב וכזבח וכצלמונע כל נסיכמו" כל=פרט שיצא ובא ללמד לא יזרקו ניקים אשר זו תגובתם הראשונה שנאמר: "וכל מ"ש (לייזר) סולח סלה, הפותח יד לחוזרי בתשובה" אנו מבקשים תמיכת הציבור. אנא הגיבו ותימכו!!

אבזץ

New member
יש'ך את כל הניקים כדי להיות טרול

עובבי אתה כותב נפלא, אבל מומלץ להתמקד בניק אחד. אגב, זה יעזור לך גם בחיים. באהבה סבא פ.

למעלה