ככה סתם...

דההבהה

New member
ככה סתם...../images/Emo62.gif

המילים נועדו בכדי להגדיר שתיקה הגדרות נועדו בכדי לתחום את החופש הסוטים נועדו בכדי לסמןאת הנורמה עקומות נועדו בכדי לסמן את הישר עצב נועד בכדי שנדע מתי שמח רוע נועד בכדי שנעריך כמה טוב שחור נועד להבליט את הלבן בדידות נועדה בכדי שנדע להעריך חבר ובקיצור, אם לא היה רע בעולם, לא היינו יודעים טוב מהו... או אם לא היו נורמות (ובמקרה שלנו - הסכמות ארבע), לא היינו יכולים לזהות את החריג ממש אהבתי את רעיון הפורום ואני מתחייבת להשתדל שלא לסטות מההסכמות המדוברות... יה יה אחותי, זה לא קל בכלל...אני בן-אדם מאוד שיפוטי, מסתבר... בא לי לענות פה לכל אחד תשובה ואני עוצרת! אבל אל תדאגו חברים, גם זה יגיע חולת

יה-יה

New member
אהבתי ../images/Emo23.gif וכרגיל, יש לי מה להגיד

המילים נועדו בכדי להגדיר שתיקה - ולפעמים שתיקה היא המלה הכי יפה שאנחנו יכולים לומר... הגדרות נועדו בכדי לתחום את החופש - והחופש הזה... אליו אנו שואפים... ללא הגדרות... הסוטים נועדו בכדי לסמן את הנורמה - אין סוטים, יש רק נורמה והיא המיותרת מבין השניים.. עקומות נועדו בכדי לסמן את הישר - זהירות, עקומה לפניך (חבר מזהיר את חברו מפני בליינד-דייט כושל
) עצב נועד בכדי שנדע מתי שמח - שמחה ועצב אחד הם. רגש. רוע נועד בכדי שנעריך כמה טוב - את מדברת על הבוסית שלי??? שחור נועד להבליט את הלבן - מה עם שאר צבעי הקשת...? מה עם ג´ינג´י
בדידות נועדה בכדי שנדע להעריך חבר - בדידות היא איך שאתה רואה את עצמך כשאתה ל ב ד. לבד, מצד שני, זה להיות עם האדם שאתה הכי אוהב... ובקיצור, אם לא היה רע בעולם, לא היינו יודעים טוב מהו... - הפינה לשיפוטכם??? או אם לא היו נורמות (ובמקרה שלנו - הסכמות ארבע), לא היינו יכולים לזהות את החריג - אין חריג... כל אחד והסרט ש ל ו... אבל מה אני מבינה??? סתם פלספנית עייפה שהולכת לישון
אוהבת אותך יה-יה

למעלה