ככה סתם

מייקי69

New member
ככה סתם ../images/Emo32.gif

מתגעגעת נוררררררא לפסיפלורה !!!!!!! תוהה האם פיטר כבר בריא קוראת לדניאל : חזור! חזור! שואלת את עצמי איך עברה השבת על אחותי דינה.מיט טרם קיבלתי תשובה מחייבת לדעת או באות-כוחה, מה שלום ויקטור בניכר וככה סתם מעניין לי לדעת, של מי יהיה האלי הערב.... מייקי עושה סדר במשפחה שלה, לקראת שבוע חדש.

האלי

New member
נה נה בננה

אני דיברתי עם פסיפלורה
שלך, האלי. (ובזאת עניתי על מה שאני יכול לענות)

את דניאל ראיתי.....

רועה בשדות זרים.... מתפשט לו להנאתו בפורומים אחרים ואותנו משאיר לבדינו-עם מיעוט של דגים!!! אוףףףף-גם אני מתגעגעת-דניאל היה מורח לי את הגב........בטוח!

מייקי69

New member
מורח לך - על בטוח !!!!

בעיקר מורח..... ומה? מה הוא רואה שם בשדות לזרים? שאני אלך להציץ לו? שאני אלך אחריו? שאני אתחנן? פרח, שנשלח לו איזה פיתיון, לדג הזה? אני יודעת
!!! בואי נאחל לו לילה קסום. זה בטוח ירים לו את הטורים, ידליק לו את הפיוזים, והוא יבוא פה לשאוג עלינו, לא? אז, דניאל היקר! לילה קסום לך! ואם רק בבוקר תקרא, אז... יום קסום לך <עכשיו ששששששששש... אני יושבת בצד בשקט בשקט.... נראה אם יבוא....>

הוא רועה את הכבשים....ה../images/Emo19.gif

בעיקר את הכבשות.... ומאחלת יחד איתך:לילה קסום!

הלו הלו!! דיווח מהשטח!

חייבת לדעת התקשרה מגרמניה. יוצאת הלילה בשעה אחת לארץ. בחניה הזו בגרמניה שבה המתינה כמה שעות עד לטיסה, לקחה חדר בהילטון וירדה על בקבוק שמפניה (שתתה! שתתה! יא סוטים..) וזהו. סוף סוף היא בדרך לארץ ומחר כבר נוכל להזריק אותה קצת
ואני רוצה מפגש! העם דורש מפגש! העם דורש גם בראוני´ז!! של מייקי!

האלי

New member
הפעם לא מדברים על מפגש בנות הא?

פשוט עושים מפגש בנות... איך אמרה לי אחת מיקירות הפורום? "אתה בת? ... אז אתה לא מוזמן" נכון לא קשה להבין? בנות, אני הבנתי... שלכן, האלי.

תגיד לי..

איפה בדיוק ראית שזה אמור להיות מפגש בנות???? שאני אוותר על חיכוך זקן שלך?? אני???????????? אין סיכוי!

האלי

New member
שאני אחיה ליום הזה

בואי נראה מה יהיה בסוף... את הרי מנהלת פה, את לא באמת יודעת מה קורה... אבל לפחות יש לי מהלכים בהנהלה... שווה לי
למה אין אייקון של תות? בא לי תות! שלך, האלי.

אחותייייייייייייייייי

גם אני מתגעגעת לפסיפלורה, ותוהה אם פיר כבר ביר לדניאל היצצתי אצך השכנים ואת ויקטור נשאל מחר איך עבר וכו´ והאלי? הוא תמיד של עצמו... ואני? ב"ה (כמו שאומרים) השבת עברה בנעימים, ירדתי על ספר וגמרתי! (לקרוא את הספר, יא סוטים!) ושלומלום, קבל תמיכה, גם האיש שלי בחו"ל ואני מתגעגעת נוראאאאאאאאאאאאא ולבדי בארץ הפיגועים הבלתי נגמרים האלה... וסתם ככה מעניין לי לדעת מה קורה פה??????? ולקראת הבוע החדש אני מקווה שיהיו אנרגיות חיוביות במישור הפוליטי, במישור הארצי ובמישור האישי לכל אישיות כאן בנפרד דינה.מית שתפכת על המוצאי שבת

viviti

New member
../images/Emo32.gif יש קיצוצים באספקת האותיות?

מי אכל לך את המילים?

למעלה