ככה סקס אמור להיראות???

ואולי במקום לרמוז לו..

תדברי איתו על זה?? מפריע לך משהו? שתפי אותו.. ולכל אלה שלקחו כאן את תפקיד ורדה רזיאל ז'קונט, והמליצו לה לזרוק אותו.. נסחפתם קצת לא??

topeira

New member
בואו לא נוציא את הבחור להורג...

כן, דברי איתו. תסבירי לו בנועם מה הוא צריך עוד לעשות. נסחי את זה יותר בסגנון "אני רוצה שלסקס שלנו נוסיף יותר התמקדות בי. אני רוצה שתעשה לי כך וכך (עדיף שתפרטי לו מה זה "כך" ומה זה "כך") כי אני רוצה לגמור גם כן" ואל תגידי לו "סקס איתך לא מהנה לי בכלל". זה יפגע בו עד כדי שהוא לא ריצה לשכב איתך מתוך הבושה. אלה שאמרו לך "אל תתחשבני איתו" או "תגידי לו בפנים" לא חשבו, לדעתי, עד הסוף. נכון, הוא לא מתחשב. אני מסכים עם זה שהבחור לא בסדר, אבל לפגוע בגבר בנושא הסקס זה גול עצמי, לעיתים. היי נוקשה, תומרי מה להוסיף (ולא איך מה שיש לא בסדר) ואיך לשפר. אל תעליבי אותו. מחזיק לך אצבעות...

toni8

New member
את אשמה

מי שאוהב בתולות ימשיך לחפש רק בתולות ואם הקרבת למענו את בתולייך אני חושב שהוא קיבל אותם ועכשיו את לא מעניינת אותו יותר תבדקי אם הוא יוצא עם עוד בתולות אולי הוא מחפש עוד בתולות לפני שהיית איתו היית צריכה לחשוב טוב טוב מה את עושה לדעתי עכשיו זה מאוחר מדי לחנך אותו

lo lo lo

New member
זה ממש לא ככה!

הוא לא ידע שאני בתולה ולא בגלל זה הוא מתנהג ככה עכשיו. זה משהו שקרה רק בשבועות האחרונים. אני כבר לא זוכרת את האורגזמה האחרונה שלי... חוץ מזה תודה לכל המברכים, אכן דבר מבורך...

redrider

New member
איזה שטויות בן אדם

מאיפה הגעת לזה שהוא אוהב בתולות? חוץ מזה מה יש לאהוב בבתולות? בתולין זה בכלל משהו שצריך להתגבר עליו ולהמשיך הלאה כי שום הנאה מינית לא מקבלים מזה. חוץ מזה שהיא הזכירה בשום מקום שזה מה שמשך אותו אליה

הזוייה

New member
קולולולולו יא לולו

בראשית מזל טוב על ביתוק הבתולין. דבר שני קחי את המזדנב לשיחה "יחסינו לאן". תבהירי לו שאת בשלב של "הכר את המיניות" יש אנשים שלוקח להם שנים ללמוד מהלכים. לפעמים זה שהוא רב שגל המתפאר במעלליו, זה עדיין לא מוכיח את בגרותו במיטה, וכנראה שיש לו עוד דרך ארוכה לעלות כיתה. דרך אגב זה שהוא רק נכנס כאורח כבוד, לוגם מקוקטייל הפתיחה ויוצא, זה אורח לא חביב כ"כ, אם הוא לא משתהה מעבר למצופה, ומדסקס על אה ודה. כלומר, הבהירי לו שאת מצפה ממנו להיפתח, לחדש, למשמש, לגוון ולהפתיע בלי שיתערער לך הביטחון העצמי. הבהירי לו שזה השלב שבו הטייס האוטומאטי שלו במצב ידני. שיהיה פתוח לנסות תנוחות חדשות, כלים מענגים, צעצועים, 1 חלב, 2 גבינה לבנה 5%, 1 דני (אה, זה לא קשור לפה). שיוסיף עזרים טאקטיים ושלא ייבהל "להיות שם בהמתנה", גם אם כל זה ייראה לו פחות סקסי ומשעמם (שחלילה גזלת ממנו קצת quality time עם זמן העינוג שלו). שיפגין את היכולות שלו בזה שהוא עוזר לך, סבלני כלפייך מראה על החום, הערכה והחיבה שלו כלפייך. גבר שמכבד את בת זוגתו יקרין הדדיות, ישים את האגו, התחתונים והג'ל מסלון מוריס בצד, וייצא מהמקובעות שלו. ככה זה, יחסי תן וקח. אם לא תדברי, תמשיכי להתענות ולא ליהנות. לא חבל?

thrall

New member
יחסינו לאן

פפפ, רק בנות מסוגלות לשטויות האלה, אם לא טוב לך תגידי לו וזהו

הזוייה

New member
מפאת גילך

הצעיר, אני סולחת לך על "אומנות השרשור" הלקויה. זה הרגע שהו הבלש האמיץ נכנס לתמונה. "האם", סינן הולמס, "אינך מבחין במשהו מוזר, ווטסון?", "מוזר?", סינן ווטסון, "באיזה אופן?", סינן. "פשוט מוזר", סינן הולמס. "מן הסתם נצטרך להצפין עד וורצ'סשייר, ווטסון" ואם בכ"ז התכוונת אלי, לי טוב מאד, אגב. ואני סולדת ולא מתייחסת לאלו שמשתמשים בהכללות כגון: "רק בנות מסוגלות לשטויות האלה.."

eh beh

New member
לא ../images/Emo70.gif

ככה נראה סקס עם מישהו שעסוק בעצמו ! תתחילי את לכוון את הדברים, לא חייבים לרוץ לחדירה. משחק מקדים ארוך יותר יקרב אותך לאורגזמה. הוא גומר תוך 3 דקות ? אחרי דקה תוציאי אותו ותחזרו קצת להתמזמז. אל תהססי לדבר. תגידי לו מה את מרגישה. מה חסר לך. מה היה יכול להוסיף לך גרוי. אל תהססי לקחת יוזמות. תרגישי חופשי לשלוח יד תוך כדי ולאונן בעצמך. כן, גם תוך כדי זיון אפשר לעזור לעצמך. לפעמים השילוב הוא זה שעובד. והכי חשוב, אל תזדיני ותשתקי רק בשביל שהוא יהיה מרוצה !

חופ שיה

New member
הקפצה

חיקגהקערחיעכטחק'עטחעכרטכ/'קיעגבב'קה יחגעטחעקכגיחקריחךןהחיק/רהמ/קה

redrider

New member
חחחחחח קיבלנו הסבר עכשיו

איך הוא זיין מיליון בנות. הוא הגיע איתן לשלב הסקס ואז כשהן גילו שהוא יכול לספק 5 שניות של אושר הן עזבו ככה שהיה לו הרבה זמן פנוי. סתם טמבל אבל גם את טיפשונת תסלחי לי. למה אתן הבנות האהבלות חושבות שאנחנו הגברים מבינים רמזים? קבלי גילוי קטן: אנחנו לא מבינים מה שלא בא לנו להבין. ככה זה עובד. אם את רוצה שהחבר שלך יעשה משהו דברי איתו דוגרי כי כנראה שהמצב הנוכחי נוח לו והוא מעדיף לא לחשוב בכלל שמשהו לא בסדר. ועובדה שאת לא פותחת פה אלא אם כן כדי לרצות אותו. אם החזרזיר לא יגיב אחרי שיחה בנושא תעיפי אותו קיבינימאט את מסוגלת ליותר טוב מזה.

redrider

New member
בכיף ממי. דווחי תוצאות

כנות

אולי פשוט תהיה כנה איתו במקום לנסות לרמוז לו שאת לא נהנית תגידי לו תשמע אנלא נהנית לא מתאים לי הקטע הסיפוק צריך להיות הדדי ולא חד צדדי אם אין שינוי, למרות כל האהבה לטעמי כדי לעבור הלאה.... מאשר לסבול עוד ועוד...

למעלה