ככה סקס אמור להיראות???

lo lo lo

New member
ככה סקס אמור להיראות???

הייתי בתולה ואז הכרתי את חבר שלי שכבר התנסה עם מיליון בנות בערך, אז שכבתי איתו והוא עזר לי להתמודד עם הפעמים הראשונות הכואבות והוא היה מקסים ומאז אנחנו שוכבים כבר חודש וחצי ככה. הבעיה עכשיו שאני מרגישה שאנחנו נכנסים למיטה רק בשבילו- הסקס מהיר מדי בשביל שאני אהנה ממנו, הוא כמובן גומר תוך כמה דקות כי בשבילו סקס עם בתולה זה הרבה יותר טוב אבל אני שוכבת שם ועד שאני מתחילה טיפה להנות הוא כבר גומר וקורס לו במיטה בכיף. גם נגיד שאני במחזור אז אני יורדת לו ובאמת משקיעה ומענגת אותו אבל ככה סתם הוא יודע וזה ברור לשנינו שאני לא גומרת מה 3 דקות שהזין שלו בתוכי אבל הוא לא עושה שום מאמץ אולי להשתהות בפנים עוד קצת או לרדת לי לפעמים כדי שגם אני אגמור ולא ארגיש שאני נכנסת למיטה איתו רק בשבילו וכדי שהוא יגמור. ניסתי לרמוז לו אבל הוא בשלו, עושה מה שטוב לו. לפני ששכבנו הוא היה יורד לו כל הזמן והייתי נהנית מאוד וגומלת לו אח"כ אבל עכשיו זה כאילו שהוא חושב שאני אסתפק בסקס הלא מעניין הזה ושאני לא צריכה יותר. אני כן צריכה יותר. מה עוד אפשר לעשות???

תעיפי אותו לקיבינימאט...

הוא נשמע כמו ממזר אגואיסט. הוא מקבל ממך מה שהוא רוצה בלי להרגיש צורך להחזיר יחס דומה ונוח לו עם הסידור הזה. תמצאי מישהו יותר טוב ממנו.

תלמדי אותו בקשה

לא לתת לו להיכנס ליפני שאת גמרת לפחות פעם אחת תישתמשי בתרוצים תרגילים וקונצים כמו שאת יודעת שיתאמץ!! כי אם לא עכשיו הוא בסוף יעבור לאחרת ואגלה לך סוד גברים נישארים עם בחורות שקשות להשגה לזיון מאשר כאילו שהן מכום לחפוזון של שלוש דקות בהצלחה וצאי לקרב

elians

New member
אגואיסט ../images/Emo31.gif

לדעתי.. תפסיקי לשכב איתו עד שיבין שאת באמת לא נהנית.

חמודה

אל תרמזי לו. תגידי לו במפורש! שלא יהיה מקום לטעויות ואי הבנות, ואם זה עדיין לא משנה כלום, אז הוא באמת אגואיסט ואני ממליצה לך לבעוט בו.

dravi

New member
לא יודעת או לא רוצה

ראשית עלי לומר - כגבר - שהבחור שלך אגואיסט שרק רואה את עצמו. הוא לא מתחשב ביחסי מין אז באילו תחומים הוא כן מתחשב? את כנראה רוצה לסבול ולא לעשות דבר. עצה - תעיפי אותו

קיבלת עיצה מצויינת מה לעשות.

רק בידייך האפשרות לשנות את המצב. אולי כדאי להכניס אל יחסי המין "כלל חדש": אין חדירה לפני שאת גומרת פעם אחת לפחות. את לא צריכה להרגיש לא נעים, את לא עושה שום דבר שהוא לא בסדר. לוקח לנו יותר זמן, וככה זה. אולי למרות ה"נסיון" הרב שלו אף אחת לא העמידה אותו על טעותו.

lo lo lo

New member
איך אני אמורה לגמור בלי חדירה?

אני יודעת שזו השאלה הכי בתולית בעולם אבל איך אני אמורה לגמור לפני החדירה? רק אם הוא ירד לי כי מדברים אחרים אני לא יודעת איך זה אמור לקרות.

daniella1980

New member
מלא דרכים :) ובל נשכח

שלרבות מהנשים, אלו גם הדרכים היחידות וחדירה היא רק אקט נוסף מהנה\נחמד\כייפי מבחינה מנטלית בלבד\נעים (ולרבות כמובן זהו אקט דומיננטי ומערפל חושים :)). אפשר גם בלי לשון, השאלה המתבקשת היא קודם כל איך את מאוננת? האם את מאוננת? ואם כן, אני מנחשת שזה לא בעזרת הלשון שלך, או שאת ממש גמישה :) בקיצור, אתם יכולים לאונן זה לזה ולשחזר את הגירוי שעושה לך את זה, את יכולה להראות לו איך לגעת בך, אפשר גם לגמור מחיכוך כלשהו משותף, לאו דווקא עם חדירה. יש גם אביזרים שאפשר להוסיף כמו רוקט פוקט וחבריו הרועדים. ורק הערה לגבי הירידה עצמה, חישבי רגע שהוא יגיד לך "טוב, אם את כלכך רוצה אז אני אעשה את זה בשבילך למרות שזה דוחה אותי". האם באמת תוכלי להנות מכזו ירידה עם כזו קונוטציה? בהחלט בכל מה שקשור לירידה איכותית - או שזה בא מכל הלב ומרצונו ותשוקתו המלאים, או שבאמת עדיף שלא. אני דווקא לא חושבת שהוא אגואיסט (אולי הוא כן ואני טועה כי אינני מכירה אותו) אבל ייתכן שהאקט באמת ובתמים מרתיע אותו, ובמקום לכעוס ולהגיד שהוא חרא של בנאדם עדיף ללכת על פתרון יצירתי ומציאת דרכי עינוג חדשות, או לנסות איכשהו לפתוח אותו לנושא בעדינות (וגם ביצירתיות כגון מקלחות משותפות שמנטרלות הרבה דברים שייתכן שמרתיעים אותו כי אולי אז התחושה יותר סטרילית, להעזר במזונות\משקאות כאלו ואחרים למען הטעם למרות שאגב לא בריא שמזונות סוכרים וכו' יכנסו לנרתיק, אך אני לא רואה בעיה בשילוב עם תה או אלכוהול כלשהו תוך כדי הירידה וכו' אך אלו נושאים שדורשים טיפול עדין ופעילות הדרגתית ובטח שלא בכוח). אני לחלוטין מאמינה שאנשים יכולים להשתנות לטובה ולהתגבר על מחסומים, אבל לכל אדם הדרך שלו והגישה\תמיכה המיוחדת לה הוא זקוק.

../images/Emo45.gifכתבת טוב יותר ממה שרציתי לענות

חופ שיה

New member
../images/Emo45.gif

לי יש להוסיף : תלמדי את אומנות האוננות העצמית גם באינטרקציה בין שניכם ולא רק לבד עם עצמך.

חופ שיה

New member
לדבר איתו ברור

לא לרמוז לו , לומר לו שבחדירה של 3 דקות את לא ממש מספיקה להנות, שאם המשגל יהיה ארוך יותר גם את תוכלי להנות. אל תתחשבני איתו, אין מקום לחשבונאות במיטה,תפרגני לו על הדברים שהוא טוב בהם ושתפי אותו במה שאת רוצה שהוא יעשה לך- תנחי אותו , תבקשי ממנו (יש אנשים שעצם הבקשה עושה להם את זה), זה מה שאת צריכה לעשות. חודש וחצי זה מעט זמן כדי לשפוט את יחסי המין שלכם, אבל כדי שהוא ישתפר אתם צריכים לתקשר בניכם , לדבר על הסקס אחרי שהכל נגמר, לדבר על הסקס שלכם גם מחוץ למיטה. מעבר לזה, אל תחכי שהוא יעשה לך , יוזמה מצידך לגבי ההנאה שלך בהחלט מבורכת גם עבורך וגם עבורו , למשל -לאונן מולו או במקביל לדברים שהוא עושה לך/שאתם עושים, הראי לו שהנאתך חשובה לך לא פחות ולא ע"י תלונות אלא על ידי מעשים ותקשורת. התנהלות כמו שלו יכולה להיחשב אגואיסטית, מצד שני היא יכולה להגיע מתוך בורות וחוסר הבנה שאצל אשה דברים מתפתחים לאט יותר, שתפי אותו לפני שאת מקשיבה לכל אותן עצות בסגנון ג'קונאט (מקווה שאמרתי נכון).

../images/Emo45.gif

תמיד יש לך את הגישה העדינה יותר והנכונה יותר לטווח הארוך ברכות

למעלה