ככה נראה משלוח של INSIDEOUT

Rudess

New member
ככה נראה משלוח של INSIDEOUT

דיסקים רגילים ופרומואים שקיבלתי היום, חלק 1 נ.ב: רמי, אשמח לתת לך את הפרומו של טנג'נט מאחר וכבר יש לי מזמן את העותק של האלבום אותו רכשתי במיטב כספי. האלבום של BE למכירה ב-60 ש"ח בלבד, העותק חדש ואני מוכר אותו מאחר ויש לי כבר עותק של BE ממזמן. נ.ב: רמי ושי, יש לי גלויות של BE בשבילכם במתנה :)

Rudess

New member
האמת

האמת היא שעדיין לא שמעתי את האלבום החדש, כי קיבלתי אותו רק אתמול, ואני כל השבוע משתתף בכנס הרצליה, אז רק החל מסוף השבוע הקרוב יהיה לי זמן להתחיל להאזין לכל הדיסקים האלה. את הדיסק הקודם של כרומה קי לא אהבתי,וזה בלשון המעטה, אבל ניתן צ'אנס לאלבום החדש ונראה איך הוא.

RamiSun

New member
ממה שאני שמעתי עד עכשיו

אני לא מצאתי שום דבר מעניין במה שהוא עושה מאז אני בספק עם הפעם הוא יפתיע. אבל ממתינים לדיווחים מהשטח, טל.

Disposable Hero

New member
Gordian Knot

כל הדיבורים על דרים ת'יאטר וכל מה שמסביבם הזכירו לי אותם, אל תשאלו אותי למה. והשאלה היא אם יש דיסקים שלהם בארץ?

RamiSun

New member
דווקא ברור לי מאוד למה הם הזכירו לך

מה דעתך על הלנקד' הסגינוני הזה? דרים - ליקוויד - גורדיין? יש אותם באינטרנט למכביר...

epitaph

New member
גארדיאן נוט...

לי יש את השני, קניתי אותו במאנסטר דיסק בבאר שבע, לא היה ממש קשה להשגה מבחינת החנות כי אני זוכר שאז היו עוד כמה עותקים של זה מסתובבים בחנות. לגבי הראשון אין לי מושג.

kurush

New member
כרומה-קי הראשון

מזכיר את OSI, לטובה או לרעה - תלוי במאזין. הליריקה שלו נשארה מצוינת, בכל אופן.

Fatach

New member
כתוב שם במפורש

שאסור למכור את הדיסק כי זה פרומו
אבל לא משנה... בכל מקרה די בא לי את One, Spocks's ואת של דרק שריניאן

למעלה