ככה נראה ילד בן שנה

gayyyyy

New member
מה העניין בהודעה?

רשמת נושא , ככה נראה ילד בן שנה , בלי תוכן ובלי תמונה או משהו\:

harhanegev

New member
אה סליחה סליחה סליחה

הנה התמונה, שמשום מה לא הצטרפה לה להודעה מסיבה לא ברורה:

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלק מפה ומצפן P: הרגת אותי XD איזה חופר אתה... באלוהים... אפילו הילד שלך, כולה בן שנה (?!), כבר חופר לו במוח על זה?! זה כבר התעללות P:

gayyyyy

New member
חח סלחנו סלחנו

אהבתי תתמונה , ואם זה היה מיתי (הכוונה שלא הית שם אותו על המפה ושם לידו מצפן) זה אפילו היה נחמד:) כמו שזה נראה לי , הילדים שלך הולכים לצאת לטייל הרבה בשטח:)

harhanegev

New member
תלוי ברצון שלהם.

אני לא מתכוון לענות את הילד המתוק ואת האחים והאחיות שבעזרת ה' יהיו לו. אני מקוה מאוד שהם יאהבו לטייל, אבל אני כמובן לא מתכוון להכריח אף אחד. עם הרים צבעוניים וססגוניים כמו הרי אילת, קשה לא לאהוב לטייל.

זה שיש לאילת הרים יפים זה לא אומר ש

הילד יאהב לטייל בהרים. אני יצאתי אחת שכן אוהבת, אבל תיקח את הכתה שלי <***שחיה באילת שמוקפת בהרים***> לדוגמא. 90% לא קשורה בכלל להרים. הם לא אוהבים לטייל ולא מראים שום התעניינות. אז מה מסתבר...? לא כלכך קשה לא לאהוב לטייל כשגרים באילת.

harhanegev

New member
תכל'ס, אני אגיד לך מה חשוב לי:

חשוב לי שיהיה בנאדם. שיהיה נחמד לאחרים, שיהיה מתחשב, שיהיה שמח ומאושר, שלא יפגע באנשים, אלה הדברים החשובים. כל השאר זה רק בעדיפות שניה.

harhanegev

New member
זה כדי להעמיד דברים בפרופורציות.

כלומר, שלא תחשבי שמה שחשוב לי בחיים זה אם הילדים שלי יאהבו לטייל או לא.

תאמת...

בהתחלה זה נראה באמת כאילו שזה מה שחשוב לך... אבל אני מאמינה באמת שזה לא מה שחשוב לך... אלא כל מה שציינת בהודעה למעלה. אבל גם יש לי הרגשה שאתה עומד לחפור לילדים שלך... ממש ממש ממש חפירה ארכיאולוגית... P: יודע מה? זה לא דבר כלכך רע P: עד גבול הטעם הטוב

harhanegev

New member
../images/Emo13.gif לא, ממש לא עיצבנת. ../images/Emo13.gif

אם אני ארצה להתעצבן, תאמיני לי שיש הרבה על מי להתעצבן לפניי שמתעצבנים עלייך. אבל אני מעדיף לא להתעצבן בכלל, במידת האפשר. יותר נעים ויותר בריא.

harhanegev

New member
לפי דעתך, כבר נהרסה.

לפני שבועיים - שלושה בערך כבר עשינו איתו טיול של 4 שעות בהרי אילת (כמובן, הוא היה על הידיים. הוא לא זחל את המסלול). הוא הביט בעיון רב על האבנים הצבעוניות, ואף ניסה לבדוק את טעמן של כמה מהן.

אתה הורג אותי...

אתה יודע שתינוקות בני שנה גם מסתכלים על חרא של כלב בעיון רב ומנסים לבדוק את טעמם...?!...

למעלה