אהבתי תתמונה , ואם זה היה מיתי (הכוונה שלא הית שם אותו על המפה ושם לידו מצפן) זה אפילו היה נחמד כמו שזה נראה לי , הילדים שלך הולכים לצאת לטייל הרבה בשטח
אני לא מתכוון לענות את הילד המתוק ואת האחים והאחיות שבעזרת ה' יהיו לו. אני מקוה מאוד שהם יאהבו לטייל, אבל אני כמובן לא מתכוון להכריח אף אחד. עם הרים צבעוניים וססגוניים כמו הרי אילת, קשה לא לאהוב לטייל.
הילד יאהב לטייל בהרים. אני יצאתי אחת שכן אוהבת, אבל תיקח את הכתה שלי <***שחיה באילת שמוקפת בהרים***> לדוגמא. 90% לא קשורה בכלל להרים. הם לא אוהבים לטייל ולא מראים שום התעניינות. אז מה מסתבר...? לא כלכך קשה לא לאהוב לטייל כשגרים באילת.
בהתחלה זה נראה באמת כאילו שזה מה שחשוב לך... אבל אני מאמינה באמת שזה לא מה שחשוב לך... אלא כל מה שציינת בהודעה למעלה. אבל גם יש לי הרגשה שאתה עומד לחפור לילדים שלך... ממש ממש ממש חפירה ארכיאולוגית... P: יודע מה? זה לא דבר כלכך רע P: עד גבול הטעם הטוב
לפני שבועיים - שלושה בערך כבר עשינו איתו טיול של 4 שעות בהרי אילת (כמובן, הוא היה על הידיים. הוא לא זחל את המסלול). הוא הביט בעיון רב על האבנים הצבעוניות, ואף ניסה לבדוק את טעמן של כמה מהן.