ככה נלחמים ברחוב.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

א1ט1

New member
מישהו אומר לך "אתה יושב לי במקום"

אתה דופק לא ברכייה לפנים? כי אני לא.

Dirge

New member
אני לא יודע על מה אתם מדברים

אבל אני מסכים איתו =] כשמביאים למישהו אגרוף, בהחלט צריך להוסיף "בוינג" אחרי כל מכה בחור מצחיק זה

אצלנו הטכניקה שונה

אנחנו דופקים לו את הראש בשולחן 9 פעמים ולא עשר, ובמקום להגיד:" doyng doyng don't you ever do this" אנחנו אומרים: "אוי איזה רשע, בת מספר תשע!" לדעתי זה יותר יעיל ברחוב

יוסיא

New member
האמת יש לי סרט לחימה לימודי שלו..

אולי הבחור בסרטון נראה קצת מעורער , אך שלא יהיה לכם ספק הוא מקצוען. אין לי מושג איזה משבר הורמונלי עובר עליו שהוא צילם כזה סרטון , אך בסרט שיש לי הוא מדבר בצורה מאוד רצינית ויפה ומביא חומר מעניין מאוד בקלטת.

ננדין

New member
לא מעורער ולא בטיח!

באס רוטן הוא אחד הלוחמים היותר טובים בעולם והיום גם אחד המאמנים הכי טובים בעולם ל MMA... יש לי את הקלטת הזאת והיא חלק מסדרת קלטות של לחימת רחוב/הגנה עצמית. בשאר הקלטות באס מלמד טכניקות שגורמות לך לתהות מתי הוא הספיק ללמוד ג'יו ג'יטסו (הוא דאן 3 בקיוקושינקאי ומאמן/לוחם איגרוף תאילנדי). ספציפית בקלטת הזאת הוא מנסה ללמד לא לבצע שום טכניקה מסובכת אלה כאשר אפשר ללכת על הפיתרון הפשוט והברוטאלי ביותר...

ננדין

New member
ושלא תגרום לי להגיד מה אני חושב על

האליל שלך פול וונאק! הוא גם מופלף לא קטן למרות היותו טכניקן מדהים...

יוסיא

New member
הופה הופה!!אתה נוגע בנקודה רגישה

ננדין שיהיה ברור מותק!! אני עד עכשיו דברתי אליך בנעימים ודברתי חלש... אל תפגע בכבודו של פול , אחרת אצטרך לדבר חזק חוץ מזה לאליל שלי ,סולם יותר גדול מלשלך

ננדין

New member
הסולם שלי שבור כבר חודשיים...

חוץ מזה אתה חייב להודות שלפול יש שפת גוף מאוד מצחיקה!!! וגם זה ממש מצחיק שהוא מוסיף "באנג" ו "בופ" לכל מכה שהוא מדגים...

יוסיא

New member
הבאנג והבום הם כנראה לכל אנשי הJKD

כנראה שזה מה שהיה רשום בצוואתו של בורוס לי... :) כן , באמת יש לו שפת גוף קצת מצחיקה..שמזכירה לי תנועה של חיה מדי פעם... אך אני לא חושב שככה הוא באמת עושה את הדברים.. תראה..הבחור מאוד מהיר , אולי הוא עושה את התנועות מאוד מוחצנות וארוכות בשביל שייראו אותן טוב יותר בקלטת.., אין לי מושג.. או שפשוט עברה עליו משאית והוא נדפק קצת....אין לי מושג.. אם תשיב לב גם לגרודי היה את השבום שלו ( שקרע אותנו מצחוק) , ועוד כל מיני תוספות ורבליות למיניהם. אולי זה באמת עוזר לך למקד את תשומת הלב של המתאמן בנק' השבום?

למעלה