ככה מעודדים טרור

שרונהה

New member
ככה מעודדים טרור

מענק מהרשות: 50 אלף ד' לכל מחבל ששוחרר.
בנוסף למענק השחרור מהכלא הישראלי,
יקבלו המשוחררים בין 10,000 ל-14,000 שקל בחודש,
בכפוף לזמן שבו היו כלואים בישראל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4454719,00.html

כל הממשלות עשו להם "מחוות", ושחררו מחבלים, והעבירו כספים,
רק ש"יעשו לנו טובה וישבו איתנו סביב שולחן המשא ומתן"

הנה "המחוות" שלהם.....

דף חדש4

New member
זה פשוט מטורף, אני כבר לא מנסה יותר להבין

אבל אני מאמינה ברוח החדשה שמביא ועוד יביאו לנו אנשים כנים ורעננים ואמיצים ובעלי יושרה כמו יאיר לפיד. ביבי- כלב מוכה וזקן. יאיר לפיד יהיה ראש הממשלה הבא ואז תהיה תקווה לשנוי אמיתי. אני תולה את יהבי בו ובציפי לבני ביחוד לאור היוזמה שלה לאפשר נשואין אזרחיים בארץ. הגיע הזמן להתקדם, להתנתק מכפייה שבממסד הדתי. התחתנתי פעם שנייה בקפריסין- כמות הכסף שנשפכת שם מעשרות הישראלים שמתחתנים שם בלית ברירה- היא ענקית וחבל שהכסף הזה לא הולך למדינה. המדינה גם מחויבת לדעתי לתת אפשרות לאזרחיה להנשא בתוך תחומה. אבל הנה כבר נסחפתי לתחום אחר....

דף חדש4

New member
עד כדי כך נואש? להתחתן עם שרה?

מזמן אמרתי לבנות של- אתן רוצות להתחתן עם גבר עשיר? דיילות במחלקת עסקים- זו השיטה שעבדה עבור שרה נתניהו ואחרות....או לזכות בטקס מלכת היופי (אלנית לוי, מירי בוהדנה, ספיר קאופמן, ועוד ועוד) אבל אני ממליצה לכן להתמקד בלמודים

דף חדש4

New member
כן, מדהים כמה אופציות מגיעות כשאתה כבר תפוס..

אני יכולה להגיד לך שאכלתי קש רב ב 4 שנים שהייתי גרושה ועבדתי מאד קשה למצוא את הקשר שאני נמצאת בו כרגע. בתור גבר- יש לך יותר הזדמנויות נראה לי, ממה שהיה לי. ועכשיו- כמו כשהייתי בנשואין הראשונים- נדמה שיש הרבה אפשרויות אחרות בחוץ אלא שאני כבר למודת נסיון ויודעת לשמור היטב על מה שיש לי ולא לרעות בשדות זרים... אגב- מדריכת השחיה שלנו מתחילה בלי בושה עם בעלי- ממש מולי, אמש שב במחלקת עסקים מחו"ל ושם גם- ישבה לידו אשה שטרחה לידע אותו שהיא גרושה והיתה מלאה רמיזות... אני מאד מקווה ומתפללת שהמחויבות שאני מרגישה לקשר- היא הדדית. אין לי סבה לחשוב אחרת אבל אם לא אצליח להחזיק ב "אי של שפיות" שמצאתי לי, מן הסתם אחפש לי צעד תימני...

דף חדש4

New member
די... ממש לא

את הלקח הזה כבר למדתי בנשואין הראשונים. המחיר גבוה מדי ולמזלי יש לי גם בנשואין תענוגים...

ככה מעודדים טרורו אתם לא התייחסתם לנושא בכלל

שוב מכניסים עניינים אישיים נשואים בקפריסין וכדומה בעניין אחר לגמרי שהוא בהחלט חשוב ו
אפשר לתת לו מקום מיוחד בנושא של הפרדת הדת מהמדינה כן או לא. ואז יגיעו עניני הנשואים האזרחיים
.אך הנושא היה -- המחבלים הרוצחים שהשתחררו מהכלא וקיבלו במתנה חמישים אלף דולר ומשכורת של 14 אלף שקל לחודש.
נשאלת השאלה
מה המסר שהפלסטינאים מעברים לנו .
עכשיו בזמן הזה של שיחות השלום המתקיימות
.שהרוצחים לא די שהשתחררו
אלא גם קיבלו סכומי כסף ענקיים כפרס..
אני תוהה האם חושבים אותנו לטיפשים?.
מנסים להסוות את עינינו ?או שהם פשוט צוחקים עלינו
אין לי הסבר אחר.

Ron W

New member
מבחינתם זה לא טרור - אלא התקוממות בכובש

האם הפלשתינאים מתערבים בשיקולי המענקים של ישראל למתנחלים ?
נראה איך היית מגיבה בתור מי שעקרו אותו מביתו
ונותנים מענקים שמנים לאויביו לגור במקומו, סוללים לו כבישים
ומציבים צבא לשמירה
הרי על שחרור אותם מחבלים רוצחים וטרוריסטים מבחינתנו, לפי הסכם,
מאשרים עכשיו בניה בהתנחלויות - ומה רצית שהם יכלאו שם מחדש?
ברור שאין ברירה אלא לפצות אותם נוכח ההתגרות הנמשכת בהתנחלויות.
אחרת היו מרגישים שמכרו את ארצם תמורת החופש האישי שלהם.

שרונהה

New member
ואתה מאוד מבין אותם....

בשבילך "התקוממות בכובש"
זה להכנס לבית של משפחה באישון לילה,
ולשחוט בסכין את התינוקות, הילדים והוריהם בשנתם.

שרונהה זה כמו לפתוח "תוכנית חסכון"....

ל20-25 שנה , רק "התשואה" גדולה יותר (מענק קרן + ריבית+אש"ל +תואר אקדמי)..............

למעלה