ככה מלמדים -

לא כ"כ הבנתי אותך

אולי בגלל טעויות כתיב? שאתה כותב אני אענה, הכוונה אהנה ? מלשון הנאה? כי אענה = מלשון עינוי..

ומה הקשר בין הדברים? או אם אתה בעולם של גברים או עולם של נשים? אתה העלת את הסרטון וכתבת: ככה מלמדים...ככה לדעתך מלמדים? ולא ענית לי על השאלה, אם זו הייתה החברה שלך או אמא שלך או אחותך הקטנה, היית רוצה שכך היא תצטלם לסרטון ?
ולמה נשים לא יכולות להיות בחברה של גברים מבלי שמשהו יעיר הערה מגעילה או יגע בה..לצורך העניין?

ככה זה שמגיבים מהעבודה ואכן זו טעות כתיב

איומה שלי והעיקר שהבנת למה התכוונתי.

לגבי הסרטונים, אני אישית נגד כל הרשתות החברתיות, כך שעל אחת כמה וכמה על פרסום של תמונות או סירטונים ברשת, אז אני לא הבן אדם המתאים לשאול אותו את השאלה הזו, אבל לא כולם חושבים כמוני, במיוחד היותר צעירים שכל פיפס בחייהם משתפים, אז ברור שגם ישתפו דבר כזה.
ת'כלס, אין בסרטון שום דבר מיוחד מבחינת מיניות והוא לא שונה מריצת משוכות 100 מ' באולימפיאדה או משחה פרפר בבריכה, כי בכולם רואים את הגוף הנשי בלבוש מינימלי, חטוב ומקפץ.

yoja kwan

New member
ההתבטאויות שלך לא לעניין ואני מבקשת שתפסיק

הפורום הזה לא נועד לשיחות על מעלותיו של הגוף הנשי, או על פרסום סרטונים ברשת. ההודעות שלך פוגעניות ולא במקום. יש כאן כמה וכמה אנשים שלא רוצים לראות את זה על הפורום שהם מסתובבים בו באופן קבוע, ולמעשה, מאחר שרובן ותיקים כאן, אפשר להגיד בכיף שזה הפורום שלהם. קבל את זה שזה לא הקהל לו ציפית וחלאס.

יש הרבה הבדל

קודם כל, אם אתה נגד כל הרשתות החברתיות למה אתה נמצא וכותב ומעלה דברים בתפוז פורומים? או בפייסבוק אם אתה רואה?
ואתה בהחלט האדם המתאים לשאול את השאלה ששאלתי אותך פעמיים - ועדיין לא ענית עליה. כי אתה האדם שפרסם את הסרטון הזה, וכתבת: ככה מלמדים..

ויש בהחלט הבדל בין סרטון שמדגימיםבו תנוחות מיניות ונשים נוגעות אחת לשניה בחזה, לעומת סרטונים של ריצה או שחיה. שגברים רואים סרטון של ריצה אני לא חושבת שהקונוטציה הראשונית שלהם היא סקס, לעומת מה שהסרטון הזה מעביר.

והסרטון הזה נשאר בשביל שתפנים ותבין מה זה גורם לנשים. ואיך נשים לא היו רוצות שיתייחסו אליהן.

ש מים

New member

אסור להתייאש ורק לשמוח יש.

השינוי הוא איטי, אבל בהחלט קיים.
הנה, הרי את בעצמך אומרת שכשעמדת על הגבולות שלך אנשים אחרים כיבדו את זה. בפרספקטיבה היסטורית זה השג עצום.
לפני יומיים קראתי טור מעניין, על כך שהחברה מאשימה על פי רוב את הנשים והנערות שעוברות הטרדה מינית או תקיפה מינית שהן "ילדות רעות", בעוד שבפועל הילדות הרעות הן דווקא אלה שידעו להגן על עצמן, ואילו הילדות הטובות עם החינוך לרָצות כל אחד הן אלה שמוצאות את עצמן בסיטואציות של קורבן.
המאמר ב"הארץ":
http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2189047
תחשבי איזה מהפך תודעה אדיר זה. איזה שינוי עברנו מאז שפירסומות מהסוג שמופיע בקישור הבא נחשבו לסבבה:
http://www.businesspundit.com/10-most-sexist-print-ads-from-the-1950s/

מבין אותך

התהליך בהחלט קיים... והתופעה העתיקה הזאת הולכת ונעלמת בהדרגה.
יש לנו פה אלפי שנים (!) של תפישות מכאיבות... ומיליארדי אנשים שחיים ונושמים אותן כרגע.
אנחנו יונקים את זה מהילדות, מההורים, מהסביבה... זה מה-זה חזק.
ואנשים עושים מה שהם מבינים. לא תמיד קל לזולת להבין את מה שמובן מאליו עבורנו.
מספיק להעיף מבט כמה עשרות שנים לאחור, כדי לראות כמה המצב השתפר בסך הכל.

אנחנו יכולים להתנהל נכון מול זה באופן אישי.
ההתנהלות האישית הנכונה שלנו תורמת לתהליך הכללי.
מאחל שאתגרייך יהיו קלים ומהנים ככל האפשר.

איזו הודעה שווה

קראתי אותה שוב. יש בה כל כך הרבה. אחד מהדברים שהביאו אותי לקרוא שוב את ההודעה הוא שפתאום קלטתי כמה שמשמעותי המצב הזה שסרטון כזה מוצב כאן ובתגובה אליו מופיע אוסף כזה של תגובות והתייחסויות מלמדות.

ינוקא1

New member
מצטער להרוס את החגיגה

אבל ממה שאני רואה בסרטון הנ"ל , אלו נשים שעושות מה שעושות , ואינני רואה כאן ניצול נשים. ההיפך.
אלו נשים שמבחירתן המליאה משתמשות במיניות שלהן כדי להפיק רווחים כאלו ואחרים.

(אינני יודע האם המפיק הוא גבר או אשה אך זה לא משנה)

אינני חושב שהסרטון הזה איכותי או ברמה מאוד גבוהה (ואפילו לא ברמה גבוהה כסרט פורנו) , אך אינני מבין למה כל התייחסות לסקס נחשבת כפוגענית ומבזה נשים.

נשים רבות מנצלות את המיניות שלהן לטובתן - לרווחים חומריים אלו ואחרים.

זה קיים משחר ההיסטוריה , וכנראה גם יתקיים כל זמן שיש אנושות.

ואינני מתכווין רק לזנות , גם בר רפאלי לא היתה זוכה למעמד שלה בלי שהיתה מתלבשת בבגדי ים ומגרה את דמיונם של גברים במגזינים שונים.
אז למה זה נחשב "מכובד" , וזה לא ?

וחוץ מזה , אני חושב שמיניות של אשה היא כלי נשק יותר חזק מכל אומנות לחימה (ניתן לעיין בערך "שמשון").

אז בעיני כל הטררם מסביב לסרטון הזה , קצת גובל בילדותיות ואולי קצת צביעות וצדקנות.
הסרטון הזה הוא בדיחה נחמדה (או שלא) ולא יותר מכך.

אני מבין שנשים רבות לא מעונינות שיעריכו אותן בגלל מיניותן אלא בזכות הישגיהן , אבל זה שנשים אחרות כן מעונינות בכך ושכך יהיה לנצח , לא צריך להפיל אף אחד לקרשים.

(גילויים נאותים :
1. לא אני שמתי את הסרטון , אז נא לא לחשוד בכשרים.
2. אין לי רקע בלחימה , ולכן המהלכים שלהן נראים לי מדהימים להפליא. למרות שהיה לי קשה לשמור על תשומת הלב
).

ביקשתי להפסיק את הדיון.

אם אתה רוצה לדון באיכות יחסית של פורנוגרפיה, או בעמדה הנשית כלפי פורנוגרפיה, או סתם לחלוק עם אנשים את החוויות שלך כתוצאה מצפייה בפורנו, יש פורומים יותר מתאימים מאשר הנוכחי.

ינוקא1

New member
אוקיי , סורי.

ואפשר לחסום את השרשור, כדי לא להכשיל אנשים תמימים כמוני.

samoyed

New member
מצטרף לבקשה להסיר ולהבא גם למחוק

ללא פתיחת דיון. להערכתי מי שלא מבין מה פסול בסרטון כזה גם לא יפנים לאחר דיון. לכן צריך לנטר ולא לחנך. מה שחשוב הוא שהפורום שלנו לא יראה כמו בלייזר ודומיו
ומי שמעוניין לראות ולפרסם סרטונים כאלה יבין שכאן זה לא המקום וינדוד הלאה למחוזות אחרים.

אני לא חושבת כמוך. אני חושבת שאנשים באופן

כללי כן מבינים כשמסבירים להם, במיוחד אם מסבירים לאט וחוזרים הרבה פעמים. כמובן, יש אנשים חולי נפש שלא יכולים לשלוט בפעולות ובאמירות שלהם, אבל אנשים באופן כללי בהחלט מסוגלים לשנות את ההתנהגות אם הם מקבלים פידבק עקבי. וזו גם חשיבות הדיון הנוכחי: לתת פידבק ברור, גם למפרסם הסרטון, וגם לאחרים שקוראים.

davidtigers

New member
לא ברור

סתם מתוך תהיה, עם כל כך הרבה מבאי הפורום הקבועים רואים טעם לפגם ומבקשים יפה למחוק את השרשור, גם עם לכן זכות ההחלטה כמנהלות הפורום, אין מקום לגמישות מחשבתית וקבלת הבקשה מתוך כבוד למספר כה רב של כותבים (ויותר כותבות) שמבקשים זאת?
בגדר- על תהיה צודק תהיה חכם (ונחמד)

davidtigers

New member
מה שיפה באינטרנט

מה שיפה באינטרנט ובפורום שזכותנו להסכים שלא להסכים

למעלה