ככה לומדים ג"ג?

ככה לומדים ג"ג?

אני למדתי בשיטה הישנה, שגם היתה חביבה עלי. אבל עם קישור שכזה החיים כבר נראים אחרת. תהנו.

giba70

New member
ראיתי את זה איפה שהוא

וגם עשיתי ודי הצלחתי אחרי 3 טעויות סה"כ. רק בל נשכח שזו אירופה, מעניין איך היינו מסתדרים עם אפריקה...

gitta

New member
זה לא כל כך קל

למקם את אסטוניה במקומה המדויק. אני מעדיפה את השיטה הישנה. ולמה דווקא אסטוניה? לא יכלו לבקש למקם מדינה קצת יותר גדולה?

gitta

New member
מסקנה

לשאלה האם אפשר ללמוד כך גיאוגרפיה, התשובה היא יחסית. ללמוד כן, להיבחן לא. אם מקבלים בתור נקודת התחלה מדינה זערורית כמו הותיקן, או אנדורה, או ליכטנשטיין, יש יותר הסתברות לשגיאות כבר מהצעד הראשון. אבל אם במקרה יוצא לנו להתחיל במדינה גדולה, יהיו פחות טעויות. בתור אמצעי למידה, זהו הדבר הכי קרוב ללימוד בכיף. ובאמת, יש כזה גם על אפריקה ושאר היבשות?

יש.

שמתי קישור לאפריקה. מדף הבית ניתן לצאת ולמצוא שאר היבשות. (אזהרה: משרד החינוך מודיע שהאתר מסוכן לבריאות. ממכר)

הרגו אותי

איך אפשר למקם את שוייץ באמצע אירופה בלי מדינות שכנות בלי סטיה של כמה פיקסלים מיותרים? חמוצים הענבים הללו.

gitta

New member
טללי

אתה נשמע לי קצת פסיבי. מה שאפשר לעשות איתך? ומה אתה יכול לעשות, בשביל מדינה למשל?

אני? לא כלום

מאז שחיברו אותי כאן אל הצלב הזה עם מסמרים מה כבר יש לי לעשות? אז אני משתדל להישאר בשקט כדי לא להפריע את מנוחת השכנים, משתדל לא להיאנח בקול, ואם למישהו יש חשק לשחק קצת עם החנית שלו או לשים לי זר קוצים אז בבקשה, הנה עשיתי בפסיביות משהו טוב בשביל מדינה.

שרוֹן

New member
שוויץ- הפרווה שמעל המגף.

שלא יהיה קר בחורף. הותיקן זה הכפתור באמצע, וליכטנשטיין זה הפרעוש על הפרווה השוויצרית. אגב, הילד מכור. כבשנו את דרום אמריקה. ואני תמיד חשבתי שסורינאם זה במזרח אסיה בואכה סטן-לנד.

השאלה היא אם כך יש סיכוי שידעו ג"ג

קלאסית שכזו קצת יותר טוב? לרבים ממכרי אין מושג ירוק (מה זה הביטוי הזה?) על מיקומים מסוג זה. זכורה לטוב מכרה שלי, דוקטורית מכובדת (מתחום המדעים), שהגיעה אלי יום אחד עם מפה אילמת של הגלובוס וביקשה ממני לסמן על המפה את . . . . . ישראל!!! ולה כזכור יש PhD. בתרגום חופשי: דוקטורט באהבת הידע!!!

למעלה