ככה לא מתנהגים..

צפונים1

New member
ככה לא מתנהגים..

ביום שלישי האחרון הדרמנו מאיזור הגליל המערבי על מנת להנות מערב ריקודים ללא אזעקות, מקלטים והדי נפץ. הגענו להרקדה נחמדה מאד במרכז הארץ (נסענו וחזרנו במיוחד רק כדי לרקוד), שילמנו בכניסה כמו ילדים טובים. לאחר זמן מה, הבחנו שבכניסה מוצב שלט הפוטר את תושבי איזור העימות מתשלום להרקדה. פנינו לקופאית החייכנית בכניסה, שסרבה להחזיר לנו את הכסף (הכרטיסים היו עדיין בידינו) בטענה ש"אני לא יכולה" (היא אפילו לא ניסתה לשאול, לברר..) ובטענה ש"בדרך כלל אני מזהה את האנשים החדשים ושואלת אם הם מהצפון, לא יודעת למה אתכם לא שאלתי" (בטח שהיא לא שאלה, אנחנו מיהרנו לשלם.. והיא לא חשבה פעמיים אם לגבות את התשלום). ואנו שואלים: איך נתגבר על האויבים סביבנו, אם מלכתחילה אנו נוהגים בחוסר הגינות בינינו לבין עצמנו?

אליק 31

New member
שלום צפונים, אני לא הייתי מהסס

מלחשוף את שמה של ההרקדה, מקומה והיום, ואולי גם המרקיד. למען ידעו וייראו.

לעומת זאת אתמול באוניברסיטה בת"א

נתנו הנחה של 50% ממחיר הכניסה הרגיל לתושבי הצפון ועל כך יאמר כל הכבוד סף הרגישות עלה

כרניסה חינם

hjkhרא ראשית אני מאחלת לכל תושבי הצפון באשר הם ולכל תושבי המדינה שנעבור את התקופה הקשה הזו בשלום והעיקר שכל אלו שלוחמים יחזרו הביתה בשלום אל מחוז חפצם. לגבי ההרקדות, ישנם פרסומים על כך שבכל ההרקדות נכנסים הצפונים חינם - אבל יחד עם זאת לא צריך לנצל את ההטבה הזו עד כדי הכפשה וכו', זה לא יפה ולא מכובד. אני יודעת שהמון הרקדות בת"א, רעננה והאזור הכניסו תושבים בחינם ולא ב-50% הנחה - למה אינכם מתלוננים גם על ה-50% הנחה?? זו הטבה מרצון טוב של מרקידים ופרגון של רוקדים זו לא חובה כך שמי ששילם לא קרה שום דבר, אם המצב היה רגיל האם לא הייתם משלמים?? זו דעתי בכל אופן.

תודה על מסר הכתוב

בצורה מנומסת ועדינה. מסר שמעביר את מה שיש להעביר בדיוק בצורה נכונה, ללא פגיעה אישית, ללא ביטויים מעליבים, ללא הכנסת שמות מיותרים יחד עם זאת פוגע בדיוק בנקודה ומבר את מה שיש להעביר ולהבהיר לכל הנוגעים בדבר. מי שצריך להבין גם מעבר למה שכתוב - לבטח יבין והשאר יקבלו זאת כהערה כללית תודה על הדרך בה בחרת לכתוב זאת.

משהא

New member
נו?ארבעה ימים בלי מחשב איזה מזל טוב

בעקבות שידרוג, לא היה לי מחשב במשך ארבעה ימים. אני לא יודע אם לשמוח שלא חזיתי במתרחש או להצטער שאולי חסרוני הביא את הדברים האיומים שמתרחשים כאן. אני שומע גם בתקופה האחרונה ש -"שחקנית חיזוק" שנפסלה בעבר ע"י ידי "ועדת המשמעת" חזרה לשחק בקבוצה. נו........לאן נעלם ראש ועדת הביקורת ?? בכוונה התייחסתי בנפרד לכל כתבה !!! ריקודים שמחים אורי גבעוני

גלוקס

New member
אם אתם קרובים לנתניה.....

אז בואו אלינו להרקדה שלנו, בימי שני לאלי סגל ובימי חמישי לישראל עמרני ההנאה מובטחת לכם, כמו כן בתשלום סימלי אם את/ה רוצה פרטים אפשר בפרטי או בטלפון 0547474115

למעלה