ככה כל היום

מ ת ענגת

New member
ככה כל היום

מתחת לבד הדק אני חשה אותם מזדקרים, מתה לדעת את מגע אצבעותיך על האדמומיות הרגישה שפורחת לה מתחת לחולצה, לא עומדת בזה יותר, קמה מהכסא ובטוחה שכל מי שנמצא איתי בחדר מריח וכולם מסתכלים עכשיו עלי, חומקת משם במהירות, 5 מדרגות ואני בשירותי הנשים - מבהיק ומזמין, ידי כבר על ידית הדלת מבפנים, מבריחה פעמיים את המנעול מושכת בחוסר סבלנות את האריג הדקיק שחוצץ ביני ובין העונג החבוי בין רגליי, מתכופפת מעט קדימה, ומגלה את האוצר הטמון בין השפתיים הקטנות, פועם לח וזונק אל אצבעי המעסה אותו, מתנתקת, וחודרת בתנועות עגולות מלטפות פנימה אל החיק הלח העוטף, כמעט צועקת ונזכרת איפה אני...

mr_lonely

New member
שמעתי אותך

שמעתי אותך לוהטת ומחכה, רועדת בתשוקה. שואלת: מתי תגיע הדקה ? שמעתי אותך וקולך פעמונים, כצלילי ענבלים, מבקשת, רוצה לגבהים. שמעתי אותך בקול רפה, בחיוך יפה, אומרת: אזמין אותך לקפה.

מ ת ענגת

New member
אבל אבל ../images/Emo4.gif

כבר שמעתי אותך שם בדיוק אותודבר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=234&msgid=42894295

mr_lonely

New member
נו, אני לא זוכר...וזה ?

אשה אך עדיין ילדה, כל כך תמימה, תמה. רוצה הכל לקחת, בשמש יוקדת לגעת. ילדה אך כבר אשה, במכנס צמוד וחולצה הדוקה. מביטה אל המדבר בדממה מחכה...מצפה... ילדה-אשה תמה, אישה-ילדה עזה. ואני נוגע, לא נוגע. וכולי יוקד אחריה.

מ ת ענגת

New member
לוחשת לסוסים

כמו ההיא, נו, גודייבה יודעת ללחוש מעל גבי סוס מכונף יודעת ללחוש לסוסים ולך...

mr_lonely

New member
קולך

בקולך אני חש בנשימתך המרפרפת, בנשמתך המפרפרת, ואני יודע...

lyimo

New member
כזו חושנית..

כזו חמה.. מקווה לך מימוש כמה שיותר שוכמה שיותר טוב.. המשיכי לספר.. את טובה..

sam700

New member
ראיתי אותך וידעתי....

שאת נוטפת עכשיו אז רצתי אחרייך פותח במהירות את שרותי הבנות שניה לפני שאת נועלת רגלי עוצרת הדלת. מצמיד אותך לדלת, ריחך הופך את החלל להיכל תשוקה, ידי נעה למחוזותייך נוגעת לא נוגעת חודרת "בטעות" מידי פעם... ידי השניה מרפרפת על פיטמה זקורה, ואת נרעדת קלות, אצבעותיי חשות את עורך נמתח אוחזות אחיזת צבת את הפיטמה כשאצבע אחרת נוגעת ממעל חזק יותר... ידי השניה עמוק בתוכך עכשיו, חוקרת ומגלה מקומות מופלאים, שוחה בתוך מיצי תשוקתך, נוגעת בך בדיוק במקום שאת רוצה.. את פותחת מכנסי, זיקפתי שמחה לשחרר עצמה אלייך את רוצה לנשק אותה אבל במקום אני הופך אותך על דלת השירותים, וחודר אלייך מאחור חזק מהיר ידי האחת על פיטמותייך ידי השניה מעסה בעדינות את הדגדגן בזמן שאני חודר בכל הכח אלייך... כשנגמור אצא ואחכה לפעם הבאה.....

למעלה