ככה ככה

Aerochick

New member
ככה ככה

אוף לכל הרוחות אני כל כך חולה!..ומדוכאת.. וגם אני חייבת לדעת עם היו עוד DVD אחרים????? וגם דאמיט אני צריכה להשיג את הדיסקורגפיה!!.. -------------------------------------------------------------------- "I just want Aerosmith to always give me a hard-on, that´s all I ever ask for, for it to be the most special thing in my life. As long as I look at it through those eyes, it will always be that way." steven tyler

SaintJohn

New member
קודם כל

כמו שכתבתי לך באותו שרשור מהעמוד השני, תני קפיצה לטאוור רקורדס, ותוכלי להשיג שם את האלבומים הראשון, השני ואת אלבום ההופעה המשובח בעליל Live! Bootleg ב-100 שקל. הייתי ממליץ לך להזמין את פנדורה, אבל עדיף לך להכיר את השירים הישנים כמו שצריך לפני שאת קונה כזה אוסף גדול. שנית, DVD אחרים לא בטוח שיצאו בזמן הקרוב, אבל יש הרי את The Making Of Pump, ומסתובבים באיזור כל מיני בוטלגים למיניהם, וצריך רק למצוא את האנשים הנכונים... ושלישית - תרגישי טוב!

Aerochick

New member
../images/Emo9.gif

אוקיי אני אתן איזה קפיצה לטאוור רקורדס אוקיי ואני אראה.. ו
!!...

Aerochick

New member
../images/Emo9.gif

אוקיי אני אתן איזה קפיצה לטאוור רקורדס אוקיי ואני אראה.. ו
!!...
אהה ואף אחד לא מבקר לי בבלוג שלי..:(..לדעתי לא עשיתי יפה ממש.. טוב אני אלך לישון

Aerochick

New member
יש לי שאלה..

איך אני יכולה להשאיר את הציטוט שלי?.....

Aerochick

New member
ובכן........

מממ נכון שאני רואה את הציטוט שאתה בחרת אז אתה רואה את שלי?..אז למה אני לא?..ממ אני מבולבלת..

Aerochick

New member
אממ...

לא נגיד שאני כותבת הודעה אז אתה רואה את הציטוט?.......

SaintJohn

New member
מצטער על הקטנוניות, אבל אני חייב...

יש לך טעות בציטוט שרשמת, והנה התיקון: it only works when it opens או שאפשר גם לכתוב it only works when it's open

Aerochick

New member
../images/Emo51.gif

לא אין בעיה טוב שאמרת לי כי בטעות נהיים הטעויות הללו...

למעלה