ככה יעשה לאישה

1Shir

New member
אה סבבה

אני אזכור לשים לב לזה בהופעה שהיתה בערוץ 24.. הקלטתי אותה תודה

1Shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה עם כל המחמאות

שניתנו כאן... מתי היה הסיפור הזה? איזו מניאקית נואשת עושה דבר כזה? ואתן יודעות מה, צחוק צחוק, ויפה שיש לו הומור עצמי, הוא הכי כפרה בעולם, אבל נראה לי שאיפשהו (למרות שהוא בקושי מכיר אותה) זה באמת פוגע

a Warming Sign

New member
לצערנו,כמו שאמרתי למעלה,

עושות את זה רוב הנשים שמבלות לילה עם רובי
הן לא רק נואשות "להתפרסם" הן גם מקבלות על זה כסף. זה בטוח פוגע,יותר מזה,אני לא יודעת איך זה אפשרי בכלל לתת אמון במישהי אחרי שמספרים את כל הדברים הכי אינטימיים שלך לכל העולם
זה כאילו אין לך על מי לסמוך

1Shir

New member
תקשיבי, יש כאן משהו בעיני חשוד

איך זה קורה דווקא לרובי ולא לכל אמן אחר? (או שקורה ואני לא יודעת?) אולי הוא מעודד את זה? זה עושה פלאים לתדמית שלו. ובטח שאפשר לתת אמון, כמו שהוא אמר אפילו בשיחת טלפון ההיא, הכול עניין של זמן. אחרי שמכירים מישהי קצת זמן (כן רובי, יותר מערב אחד) אפשר לבנות אמון בהדרגה כמו שעושים כל הזוגות בעולם אני בטוחה שעל החברים האמיתיים שלו הוא סומך. לא?

a Warming Sign

New member
פשוט מה שקורה זה ש

רובי הוא אחד האנשים הכי 'מענינים' בעיתונות[לפחות בעיתוני הזבל בבריטניה], זאת אומרת שלא משנה מה-הוא תמיד יהיה בכותרות.כי זה מוכר. אז יש ביקוש לכל פרט קטן,ובעקבות זה גם תמורה למי שמביא אותו. ואני בטוחה ב100% שכשהוא מבלה עם מישהי לילה הוא לא היה רוצה שכל הפרטים הקטנים יופיעו למחרת בעיתון,אין מצב שהוא מעודד כזה דבר. אני חושבת שהוא נותן אמון רק אם הוא ממש מרוצה מהקשר, לדעתי בקטעים של לילה אחד הוא פשוט למד לא לצפות ולא לסמוך עליהן,ככה לא מתאכזבים..ועובדה שגם בנות[כמו תמרה מלון ההיא] שהיה להן קשר די רציני איתו הלכו וסיפרו הכל.
אני בטוחה שיש כמה בודדים סביבו שהוא באמת סומך עליהם
[כמו החברים,העוזרת האישית..]

1Shir

New member
רגע-ההיא מהשיחת טלפון

היתה איתו רק ערב אחד, לא?

a Warming Sign

New member
כן../images/Emo9.gif.כשכתבתי ההיא

התכוונתי לאחת אחרת שפשוט לא זכרתי את שאר שם המשפחה שלה

Berliner star

New member