ככה יעשה לאישה

erricaB

New member
ככה יעשה לאישה

שמוכרת את הקטעים שהיו לה עם רובי לצהובונים - מגיע לה
וזה עוד משהו שמוכיח שהבנאדם פשוט מלך
הורסססס

a Warming Sign

New member
גדול!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח איזה מלך הוא יצא. ועדיין חמוד מצידו שהוא לא התנפל עליה בקללות או משהו
, פרוצה שכמוה

Berliner star

New member
חחחחחחחחחחח קטע ע-נ-ק!!!

פשוט מלך!!! אין מילה אחרת לתאר אותו!!! איך הוא חב על זה?! חחחחחח ענק.

Velma Kelly

New member
../images/Emo99.gif

אם אני יבטיח לא לעשות מה שהיא עשתה.. גם אני יכולה?
הוא כזה בן אדם מצחיק! באמת שאני מעריכה אותו על זה שהוא עשה את זה ככה במקום גם להתעלם מזה וגם לבקש מהסוכן שלו או משהו לתבוע אותה ישר.. מי זה מי שצחק דרך אגב?

a Warming Sign

New member
לתבוע זה קצת בעיה,

כי הסיפורים האלה צצים בערך כמה פעמים בחודש
, ככה שזאת תופעה די רחבה,בגלל זה הוא לא מתייחס לזה ברצינות, חבל שזה לא אפשרי לתבוע את כל הטיפשות האלה..

1Shir

New member
מה ז"א לא אפשרי?

אם הוא היה רוצה - זה היה אפשרי. לא? ויכול להיות שהוא גם נתרם מהתופעה הזאת בסך הכול

a Warming Sign

New member
זה היה אפשרי אבל זה די חסר טעם.

הבנות האלה צצות כל פעם מחדש,והוא גם ככה לא שומר איתן על קשר אז לא יודעת מה כבר יצא לו מזה,העיתונים במילא כותבים עליו דברים רעים. וכמו שהוא כבר אמר על זה,כל עוד הן אומרות שהוא מאהב טוב הוא לא יתבע אותן

1Shir

New member
מספרות שהוא מאהב טוב?

אז תגידי מה הן בדיוק מספרות?
זה מוזר לי כל הקטע הזה הן לא מרוצות מספיק מהעובדה שהן היו עם רובי וויליאמס, אז הן הולכות למכור את זה? אין מצב שאני אבין את הראש הזה להיות איתו זה לא מספיק???? זה לא שהוא מתאכזר אליהן אח"כ או משהו שיש להן מניע. לא?

1Shir

New member
לא הגיוני

בד"כ תשוקה נמצאת אצל בני אדם לפני כסף. את רוצה להגיד לי שהבנות שמצליחות להגיע לרובי רוצות אותו רק בגלל הכסף שהן תרווחנה אח"כ מהצהובונים? מה עם כל הבנות שמעריצות אותו ורוצות אותו באמת, איפה הן? הן בחיים לא היו עושות דבר כזה, הן היו מספרות מקסימום לשלוש החברות הכי טובות שלהן ולאמא.

a Warming Sign

New member
סביר להניח שהוא לא הולך על מעריצות,

סתומרת ברור שכן,אבל פחות..טוב,זה לא שיש הרבה נשים שלא אוהבות אותו,גם אם הן לא מעריצות. בכל אופן,זה עניין של כבוד עצמי וכבוד אל רובי כבן אדם, ואחרי שהן עברו את החוויה הזאת שסביר להניח נגמרה באותו לילה שבו היא התחילה,הן חושבות- למה לא לקבל על זה כסף? מה אכפת לי אם אני במילא לא אשמע מרובי יותר? חוץ מזה שזה גם סוג של פרסום,כי אז כולם יודעים שהיית עם רובי וויליאמס,וזה קצת יותר אמין מלספר בעצמך. כן,זה מגעיל.אבל אנשים טובים זה דבר די נדיר
ואין קשר בין מה שהן יעשו אח"כ לבין לבלות איתו את הלילה לדעתי, או במילים אחרות-ברור שהן רוצות אותו כי הן רוצות אותו,ובלי קשר לעיתון אח"כ. רובי אגב קורא להן זונות
,כי הן כביכול מוכרות את עצמן בשביל כסף.

1Shir

New member
והוא די צודק

לא שזונה זאת כזאת קללה בעיני, אבל זה בפירוש מה שהן עושות. אז מה הן מספרות???

Velma Kelly

New member
הנה משהו שיסכם את זה הכי טוב..

במילותיו של רוב (פחות או יותר) : To all you Sharons and Michelles With all your tales to sell Save your meat money well I'm glad that spending a night with me Guaranteed you celebrity

Velma Kelly

New member
../images/Emo13.gif

Bet you can't know what i'm thinking right about now
סתם נו מאיה אמרתי לך שיש לנו טלפטיה

Velma Kelly

New member
מתוך השיר שלו Monsoon

שמומלץ בעיקר בהופעה חיה כשהוא מותח את הקהל

Berliner star

New member
יש קטע בשיר

שהשיר נעצר ורק אחרי כמה שניות רובי מתחיל לשיר שוב.. אבל בהופעה חיה הוא לוקח את הזמן ואף אחד לא יודע מתי הוא ימשיך את השיר.. זה קטע נחמד בכל הופעה =]

למעלה